2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese günaydın kızlar nasılsınız?? izmirde hiç giremedim internete... iyisiniz dimi bir problem yok??
umarım herkesin yılbaşı güzel geçmiştir..
stella canım kızın hayırlı uğurlu olsun inşallah...
nursenacığım çok kötüymüş gerçekten ama dediğin gibi sonu güzel en azından.. ama buna ankaraya git bencede..

o kadar acıya rağmen gene diyorumki normal yapayım 2.in daha kolay olduğunu söylüyolar çünkii ankarda hiç olmazsa teşkilatlı bi hastane her imkan var

kızlar ben bıraz uzanıcam karnıma agrı gırdı gıtmıooo

esmer aklımdayken solıyım bu hafta sonu bulusma var ya bulusma d-forumunada yazdım hanı opranın karsı sokagında saglı sollu cafeler var oraya gırınce soda kekık cafeyle konustum dun artık yerı belırleyelım dıyorumm bısey kalamdı

cevap yazmıssın zaten zeynep gelsede yerı kararlastırsak keske

kızlar günaydın
bu sabah kendimi iyi hissetmedim işe gitmedim o yuzden.. size evden sesleniyorum

ooooo günaydın özgem
inşallah önemli bişey yoktur şekerim
dinlen valla tam evde kalınacak gün
ye iç yatttttt
yok canım ya önemli bişi..
dinleniyorum ii oluyo valla kendime bir gün ayırayım yalnız kalayım biraz

kızlar günaydın
bu sabah kendimi iyi hissetmedim işe gitmedim o yuzden.. Size evden sesleniyorum

günaydın cnm geçmiş olsn hyrdr rıp falan deıldır inş.tahmın ettik ztn göremeyınce seni...

günaydın cnm geçmiş olsn hyrdr rıp falan deıldır inş.tahmın ettik ztn göremeyınce seni...
yok canım grip degil
bu kış bası çok fena grip atlattım neyseki.
bugün genel olarak böyle iyi hissetmedim gitmek istemedim hiç.. hiç yapmam böle şeyler ama artık ihtiyacım vardı sanırım..
şimdi ööle evimde takılıyorum iyi oluyo delikafadulden

günaydın arkadaşlar.
özge geçmiş olsun canım.iyi dinlenmeler sana evde.ooohh ne güzel,azcık bizim yerimize de uzan.

günaydın arkadaşlar.
özge geçmiş olsun canım.iyi dinlenmeler sana evde.ooohh ne güzel,azcık bizim yerimize de uzan.
sağol canım dinleniyom valla
gerçi işyerindekiler 500 kere aradı çalışıyo sayılırım yine ama -tatlicadiarzu-
olsun evimdeyim yine de opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…