Günaydın kızlaaarr...bu sabah doktora gideceğim için heyecandan uyuyamadım.erkenden kalktım..dısarısı bembeyaz bir örtü ile kaplanmıss gece kar yagıyordu..tutmuşşş ama azzz tabi..bugün cinsiyeti öğrenicez gösterirse bizim minişş insallah tabi
Günaydın kızlaaarr...bu sabah doktora gideceğim için heyecandan uyuyamadım.erkenden kalktım..dısarısı bembeyaz bir örtü ile kaplanmıss gece kar yagıyordu..tutmuşşş ama azzz tabi..bugün cinsiyeti öğrenicez gösterirse bizim minişş insallah tabi
hadı ınsallah gelınce hemen yaz bıze de merak ederıs..
sen ne tarfta oturuyosunkı kar yagmıs bızım burda hıc bısey yok
hadı ınsallah gelınce hemen yaz bıze de merak ederıs..
sen ne tarfta oturuyosunkı kar yagmıs bızım burda hıc bısey yok
Ben beylikdüzündeyim tatlım yüksekte kalıyor ve trakyaya yakın olduğundan kar buraya daha cok yağdı herhalde
günaydın cnm hyrlı haberlerle gelırsın inşşşş bende yrn gıtcem gunler gecmek bılmedı yafsss
Ben beylikdüzündeyim tatlım yüksekte kalıyor ve trakyaya yakın olduğundan kar buraya daha cok yağdı herhalde
walla izmirde acayip soğukk dondum yaaa gelrken ucacaktım hıltonun önunden gecerken
ben resmen gün saydım facebookta :))arkadaslarım da benle beraber tabiii...hayırlı haberlerle gelirsin sen de insallah
ya kızalr dogum hıkayelerını okudum ama ben dogumdan cok fena korkuyorum sımdıden okurken ıcım sıkılıyor ben galıba doguramıycamm
ya kızalr dogum hıkayelerını okudum ama ben dogumdan cok fena korkuyorum sımdıden okurken ıcım sıkılıyor ben galıba doguramıycamm
okuma onları okumaaaaaaaaaaaa herşeyi akışına bırakkkkkklava: klava: klava:
ya ben ilkinde hiç korkmadım hamileyken doğum görüntülerini izlerdim arkadaşlar delisin derdi o an o kadar çabuk geçiyoki anlamıyosun ben ilk doğum olduğu için türk flimlerindeki giibi bağrındım durdum hemşire dediki bağırma ıkın yeter sonra baktım güzel ıkınınca çıkı verdi ama sunni sancı olduğğu için çok açılmadı ddikiş çok oldu alltan şimdide gene öle dikiş olursa sezeryan olayım daha iyi diyorum allttan dikiş çekilmiyoo hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek
off engel olamıyorumkii.. netten sureklı bakıyorum normal dogum ıstıyorum ya ondada dogum sonrasında dıkıs gerekırse canl canlı dıkecekler mı benı:1shok: epıdural normal dogumun bı zararı varmı acaba doktoruma bunu sormam lazım
ayyhh karnıma kramp gırdı bu zamana kadar hıc dıkıs attırmadım ben herhangı bı yerıme uyusturmadan falan mı dıkıyolar normal dogumda
ya site ne kadar yavaş
evet öğrendik cinsiyetini
kısmetse kızımız olacak
sereserpe açmıştı bacaklarını doktor kesin dedi
parmaklarını nasıl emiyor prensesim :asigim:
ağzını sürekli açıp kapatıyor
maşallah çokda büyümüş
öle işte kızlar, içimdende hep kız geçerdi doğru çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?