2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım komşumuzun gelini anlatmıştı dikiş en kolay kısmı dedi artık orası uyuştuğundan hissetmiyosun ki dikiş anını dedi. herkeste ne nasıl olur bilmiyorum vallaha

sende kız anneleri kervanına katıldın canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin dünyaya canım

ben bıldimm=)) demıstım senın kızın olcak dıye bak bana ınanmaıp doktora gıdıyosunuz bıde hemen lısteyı guncelleyeyım..

ya sorma o vıdeolar mahvedıyo ızlemedıysen hıc ızlemee

kaydirigubbakcemile3 yaptık bi hata affola

sende kız anneleri kervanına katıldın canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin dünyaya canım

amin canım

canım komşumuzun gelini anlatmıştı dikiş en kolay kısmı dedi artık orası uyuştuğundan hissetmiyosun ki dikiş anını dedi. herkeste ne nasıl olur bilmiyorum vallaha

hadı ya daha beterı var yani :gitme:

gunesım facedekı vıdeon aglattı beni=(((mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bugun müdavimler nerde kaldı acep merak ettimm özge ,archimim yok bu sabah alla alla

geçmişi okuyamadım
zaten imkanıda yok maşallah yani
daemon cicim
üçlünün sonucu nasıldı
bir sorun yoktur inşallah
bende bu gün gidicem almaya

geçmişi okuyamadım
zaten imkanıda yok maşallah yani
daemon cicim
üçlünün sonucu nasıldı
bir sorun yoktur inşallah
bende bu gün gidicem almaya

hosgeldınn canımmm... uclu cok ıyı cıktı cok sukur hadı sendende alallım guzel haberı

hosgeldınn canımmm... Uclu cok ıyı cıktı cok sukur hadı sendende alallım guzel haberı

özge işe gelmedı sanrm hıc acmadı valla bnde mrk ettım 3 luyude ultrasonla yapıyrlr dımı cnm

ayyhh karnıma kramp gırdı bu zamana kadar hıc dıkıs attırmadım ben herhangı bı yerıme uyusturmadan falan mı dıkıyolar normal dogumda

benimde merak ettiğim bişey
uyuşturuyorlarmı acaba

bi daha olmasınnaniknanik

benim masaya oturunca zaten suni sancıydı sancım gitti göbeğimi cimciklediler ki sancı gelsin diye sonrada başka bi hemşire karnıma atladı ve bebek çıktı çıkarkende malesef baya yırttılar afedersiniz makata kadar orayı dikerken az acıdı ama o an onu düşünmüyorsun kurtulduğua dua ediyosun o ilk ağlama sesi varya uçuruyo insanı bu arada benim eşim asker olduğu için ben doğunun ücra bi ilçesinde doğum yapmak zorunda kaldım onun için şartlar kötü idi dr önemli yanibenim doğuma dr yoktu bile ebe doğurttu uzun anne etekleriyle gidiyosun hastaneya eteni sıyırıp oturdum çatala doğum bitti kanlı kanlı bacakların bi pijama giydirdi annem hadi yallah eve yatmak yok yatak yok çünki onun için ankaraya gitmeyi düşünüyorum küçük yerde doğurmak istemiyorum

hosgeldınn canımmm... uclu cok ıyı cıktı cok sukur hadı sendende alallım guzel haberı

inşalllah canım bakalım
millet sorup duruyo
cinsiyeti ne diye
bende herkese doğurunca öğrenicem diyorum
benim ki keçi bakakım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…