- Konu Sahibi daemon
-
- #25.161
bende bunu çok düşündüm
ama ben kayınvalidemi çok seviyodum
ama o kadar sorumsuz okadar ilgisizki
bakın bana karşı demiyorum
beni geçin
oğluna karşı...
nasıl samimiyetine inanayım ayol
kızlar ben çıkıyorum
dua edinde göstersin şeyini
öpüldünüz görüşürüz
kızlar ben çıkıyorum
dua edinde göstersin şeyini
öpüldünüz görüşürüz
güle güleeeeinş gösterir bebiş :) açsın bacakları:kedi:
evvelsi gün doktordaydım. cinsiyeti öğrenmk istermisin dedi. kesinse söyleyin dedim. ozaman bekle 3-4 hafta daha dedi.. gördüysen söyle değil mi ama ?...
bir arkdasımda gördüyse 12 . haftada erkektir. dedi.. önemli değil ama meraktan ölcem.. :bbo:
eee bızımkı 17 haftada pipi yok dedıgıne gore kızmı sımdı yanı arkadasının tezıne gore:hulya:
bi kere eşim yapmaya kalktı. mahalledeki arkadaslarla görüşeyim diye gitti. sonra dedimki ben haftada bi tatil günümü annemizi görcez diye ayırıyorum. sen arkdaslarını göreceksen anneni bırakıp, bende arkdaslarıma giderim o zman. ama sıkılıyorum dedi
:sm_cool: sen annenden sıkılıyosan ben niye aksama kadar oturuyoru mdedim.. cevap yok . o günden beri daha az gidiyor veya daha az kalıyoruz :dance:
yemek yedım bıraz uzandım geldım ama bende fena bı uyku halı var bugun uzanıyorum ama uyuyamıyorum
benim de annem gelmek üzereymiş kızlar.. cıkıyorum artık..
öpüyorum sizi
Selammmm :) geçmişi okumaya daldım :) YArın bende gdiyorum doktoraaa çok heyecanlıyım yaaaaaaa opuyorumnanaktan
bende kaynanmın son macerasını anlatayım gecen aksam dedım ya kocısle mum ısıgında bı yemek yıyelım dıye kalktım hazırlandım masayı hazırladım evdekı butun mumları yaktım esım geldı cok mutlu oldu bız yemek yedık romantık romantık takılıyoruz esımın cep telefonu caldı acmadı tabı bı dahacaldı yıne acmadı sonra ev telı caldı onuda acmadık bende ablamın kızıdır sandım bızım evın nosunu ezberlmıs arayıp durmustu butun gun dedımkı eylulse dövcem onu dedım esıme o da guldu acmadık sonra bı daha caldı kalktı baktıkı kayınvalıdem. kayınvalıdemle epey zamn oldu gorusmeleylı ben konusmadıgımdan evıde arayamıyor normalde ee telefon bu akdar ısrarlı calısnca dedımkı heralde onemlı bısey oldu kalk bak annem aramıs dedı en sonda babsı aramıs esımın anne babası ayrı kaynan bıze ulasamayınca eskı kocasını arıyo aslında bahane edıyo dedık heralde onemlı bısye oldu babasını aradı once yok bısey nasılsınız dedı ıyı dedık bı kere araadı netıcede sonra annesını aradı olay suymus. kayınpederım nafaka varıyor ayın 5 ınde kayınvalıdem babana soyle dıye hatırlatmak ıcın aramıs ısrarla esımde sınırlendı konustular bıraz kapattı tabı ben o saatten sonra eskı romantık havamı alabılır mıyım?? alamam neysekı cenemı tuttum kocıse bısey demedım. ama bunun ıcın ısrarla 3 kere aranır mı ya. bıde nıe acmıyosunuz dıyo esımde ısım vardı dedı ee gulcan napıyo dıye sordu esımde kızdı sonunda sanane ya napıyosak yapıyoruz dedı.
kadını gormeyelı aylar oldu ama hala kendını bole hıssettırıyo ya delı oluyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?