2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın güzel göbüşleeeer dün çok agresiftim pek gelemedim. kocişi tuttum kolundan puzzle almaya götürdüm bütün gece puzzle yaptım :) sakinlemişim.

benim kaynanam iyidir. yemek yapar temizlik yapar. yardım eder. sadece son zamanlarda çok duygusuzlaştıgelmiyo aramıyo. aradığımda telefonda soğuk konuşuyo... ben de pek umursamıyorum açıkçası.. uzaklaşsın çünkü bebişim gelince istemiyceeem delikafadulden

kızlar ben çıkıyorum
dua edinde göstersin şeyini
öpüldünüz görüşürüz

bende bunu çok düşündüm
ama ben kayınvalidemi çok seviyodum
ama o kadar sorumsuz okadar ilgisizki
bakın bana karşı demiyorum
beni geçin
oğluna karşı...
nasıl samimiyetine inanayım ayol

dogru valla ınanamassın tabıkı.cok gormus cok yasamıslar bunun ıcın herseyı bız bılırız sanıyorlar.bırde ogullarını bızden kıskanıyorlar.onun ıcınde boyle davranıyorlar.napalım ıdare edıcez esım bana hep rıca edıyor ıyı davran bosver.ne derse desın bız bıldıgımızı yaparız dıyor.yaslı yasadıgı kadar bıdahamı yasıycak dıyor.bende ne yapıyım onun hatrı ıcın susuyorum.aslında ıyıde oluyor kavga cıksa daha cok sınırlerım bozulacak.

güle güleeee inş gösterir bebiş :) açsın bacakları:kedi:

evvelsi gün doktordaydım. cinsiyeti öğrenmk istermisin dedi. kesinse söyleyin dedim. ozaman bekle 3-4 hafta daha dedi.. gördüysen söyle değil mi ama ?...
bir arkdasımda gördüyse 12 . haftada erkektir. dedi.. önemli değil ama meraktan ölcem.. :bbo:

eee bızımkı 17 haftada pipi yok dedıgıne gore kızmı sımdı yanı arkadasının tezıne gore:hulya:

ben kaçıyorum kızlar..bişeyler atıştırayım..:))

eee bızımkı 17 haftada pipi yok dedıgıne gore kızmı sımdı yanı arkadasının tezıne gore:hulya:

bilmemki tatlım.. bebiş demektense oğluşum yada kızım demek istiyorum hepsi bu..

ben kaçar... çook işim var. sayfa açık kaldıkça giriyorum,çalışamıyorum..

bye byeee

Ne güzel valla maşallahhh

benim de annem gelmek üzereymiş kızlar.. cıkıyorum artık..
öpüyorum sizi

yemek yedım bıraz uzandım geldım ama bende fena bı uyku halı var bugun uzanıyorum ama uyuyamıyorum

Selammmm :) geçmişi okumaya daldım :) YArın bende gdiyorum doktoraaa çok heyecanlıyım yaaaaaaa opuyorumnanaktan

bende kaynanmın son macerasını anlatayım gecen aksam dedım ya kocısle mum ısıgında bı yemek yıyelım dıye kalktım hazırlandım masayı hazırladım evdekı butun mumları yaktım esım geldı cok mutlu oldu bız yemek yedık romantık romantık takılıyoruz esımın cep telefonu caldı acmadı tabı bı dahacaldı yıne acmadı sonra ev telı caldı onuda acmadık bende ablamın kızıdır sandım bızım evın nosunu ezberlmıs arayıp durmustu butun gun dedımkı eylulse dövcem onu dedım esıme o da guldu acmadık sonra bı daha caldı kalktı baktıkı kayınvalıdem. kayınvalıdemle epey zamn oldu gorusmeleylı ben konusmadıgımdan evıde arayamıyor normalde ee telefon bu akdar ısrarlı calısnca dedımkı heralde onemlı bısey oldu kalk bak annem aramıs dedı en sonda babsı aramıs esımın anne babası ayrı kaynan bıze ulasamayınca eskı kocasını arıyo aslında bahane edıyo dedık heralde onemlı bısye oldu babasını aradı once yok bısey nasılsınız dedı ıyı dedık bı kere araadı netıcede sonra annesını aradı olay suymus. kayınpederım nafaka varıyor ayın 5 ınde kayınvalıdem babana soyle dıye hatırlatmak ıcın aramıs ısrarla esımde sınırlendı konustular bıraz kapattı tabı ben o saatten sonra eskı romantık havamı alabılır mıyım?? alamam neysekı cenemı tuttum kocıse bısey demedım. ama bunun ıcın ısrarla 3 kere aranır mı ya. bıde nıe acmıyosunuz dıyo esımde ısım vardı dedı ee gulcan napıyo dıye sordu esımde kızdı sonunda sanane ya napıyosak yapıyoruz dedı.

kadını gormeyelı aylar oldu ama hala kendını bole hıssettırıyo ya delı oluyorumm

kaynana adı üstünde lmaz:

selam kızlar,
sabah işe geldim iş yeri buz gibi zaten 4 gündür kalorifer yanmamış
üstüne üstlük dünde gece 12 de yakınca kalorifer bozulmuş saat 11 e kadar yanmadı,
donduk resmen kabanla oturduk ama şu an benim karnımın içi resmen acıyo kızlar
öyle böyle değil oturamıyorum bile mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…