- Konu Sahibi daemon
-
- #25.201
ben normalde kansızım hamilelikte iyice düştü ama sadece elevit verdi,ekstra kan hapı verecekmiisniz dedim,gerek yok elevitten gereken herşeyi alacaksın dedimerhaba arkadaşlar, cumartesı kontrole gıttım, göstermedı tabi ki bizim ki. 10 gun sonra gel dedı drum. aslında 17 haftalıgım artık görunmesı lazım ama bekletiyo bizi fındık kurdu. doktorum kan hapı verdı 2 gundur gözumu açamıyorum bulantılardan nefes alamaz hale geldım. sız de de öyle mı oldu, kan hapı midenızı bulandırıyor mu?
hadi gözün aydın canımmKislar doktor kontrolunden geldim ikinci oglusum geliyormus ve sukur cok saglikliymis gamyoncuiremsu
Abisi cok sevindi tabi en cok kardesinin erkek olucana.
Daemon canim listeye eklermisin erkek diye cinsiyeti cinsiyet belli simdi dogana kadar isim dusunur dururumm kaydirigubbakcemile3
bi deneyeyim canım bakalım CADIARZUSHADOW BANA KOTU ÖRNEK OLMA AAAAAkaydirigubbakcemile2
uklacım dıkkat et ben mıdem hıc bısey kabul etmedıgınde bol sekerlı lımonlu sıcak su ıcıyorum ıyı gelıyo bı dene ıstersen ıcebılırmısın bılmıyourm
SHADOW BANA KOTU ÖRNEK OLMA AAAAAkaydirigubbakcemile2
:içelim:
kızlar dayanamadım hazır vişne suyu içtim koca bir bardak
ben normalde kansızım hamilelikte iyice düştü ama sadece elevit verdi,ekstra kan hapı verecekmiisniz dedim,gerek yok elevitten gereken herşeyi alacaksın dedi
canım elevıtı gecelerı içiyorum bende, gunduz aç karnına kan hapı alıyorum. buna yenı başladım çunku 2 kere bayıldım. işyerındeydım kendımden geçtım afedersınız buyuk abdesimi bile altıma yapmışım bayıldıgımda. yapılan tahlılerde kansızlıktan oldugu çıktı. şimdı kan hapına başladım başdönmelerım geçtı ama bulantı hatsafhada.
canım elevıtı gecelerı içiyorum bende, gunduz aç karnına kan hapı alıyorum. buna yenı başladım çunku 2 kere bayıldım. işyerındeydım kendımden geçtım afedersınız buyuk abdesimi bile altıma yapmışım bayıldıgımda. yapılan tahlılerde kansızlıktan oldugu çıktı. şimdı kan hapına başladım başdönmelerım geçtı ama bulantı hatsafhada.
benim bebişimin de cinsiyeti sonunda belli oldu :) lalalalal
kızlar dayanamadım hazır vişne suyu içtim koca bir bardak
birşey olacağını sanmıyorum ama herşeyin doğalı makbul olduğu için taze sıkılmışını tercih edin diyor doktorlarBişey olurmuki ? Ben hep içiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?