2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben normalde kansızım hamilelikte iyice düştü ama sadece elevit verdi,ekstra kan hapı verecekmiisniz dedim,gerek yok elevitten gereken herşeyi alacaksın dedi

SHADOW BANA KOTU ÖRNEK OLMA AAAAAkaydirigubbakcemile2
uklacım dıkkat et ben mıdem hıc bısey kabul etmedıgınde bol sekerlı lımonlu sıcak su ıcıyorum ıyı gelıyo bı dene ıstersen ıcebılırmısın bılmıyourm

hadi gözün aydın canımm
Allah sağlık versin bebişineee

uklacım sıcak tutman lazım kendini :S simdi calısıyormu kalorifer ? üşütme kendini. Sıcak suyu koy pet şişe gibi bişeye ısıt kendini :S

bi deneyeyim canım bakalım CADIARZU

kızlar dayanamadım hazır vişne suyu içtim koca bir bardak

ben normalde kansızım hamilelikte iyice düştü ama sadece elevit verdi,ekstra kan hapı verecekmiisniz dedim,gerek yok elevitten gereken herşeyi alacaksın dedi

canım elevıtı gecelerı içiyorum bende, gunduz aç karnına kan hapı alıyorum. buna yenı başladım çunku 2 kere bayıldım. işyerındeydım kendımden geçtım afedersınız buyuk abdesimi bile altıma yapmışım bayıldıgımda. yapılan tahlılerde kansızlıktan oldugu çıktı. şimdı kan hapına başladım başdönmelerım geçtı ama bulantı hatsafhada.

ya gün içinde yemem gereken ne kadar çok şey var ben sadece içmem gereken su miktarıyla zaten doyuyorum iştahsızlıkta başa bela valla portakal bana bakıyo ben portakala sabahtan beri yicem güya

gecmıs olsun canım kan hapının bulantı yaptıgını duymustum ama yapacak bısey yok allah korusun ıkı kez bayılmıssın ustelık yalnız kalmamaya dıkkat et ve aksatma ılacını bende kan problemı yok cok sukur o yuzden gerek gormedı sımdılık

canım çok geçmiş olsun ama o derecede kansızlığın varsa sadece bi kan hapıylamı geçiştirecek dr un

canım benim yaaaa, allah yardımcın olsun işallah...bende bazen idrar kaçıyorum hapşırırken falan çok doğal şeyler bunlar hepimizin başına gelebilir,migde bulantısı hiç yaşamadım gebelikte ama normalde miğdem bulandığı zaman ölecek gibi olurum ben onun için seni çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…