eee bızımkı 17 haftada pipi yok dedıgıne gore kızmı sımdı yanı arkadasının tezıne gore:hulya:
bende kaynanmın son macerasını anlatayım gecen aksam dedım ya kocısle mum ısıgında bı yemek yıyelım dıye kalktım hazırlandım masayı hazırladım evdekı butun mumları yaktım esım geldı cok mutlu oldu bız yemek yedık romantık romantık takılıyoruz esımın cep telefonu caldı acmadı tabı bı dahacaldı yıne acmadı sonra ev telı caldı onuda acmadık bende ablamın kızıdır sandım bızım evın nosunu ezberlmıs arayıp durmustu butun gun dedımkı eylulse dövcem onu dedım esıme o da guldu acmadık sonra bı daha caldı kalktı baktıkı kayınvalıdem. kayınvalıdemle epey zamn oldu gorusmeleylı ben konusmadıgımdan evıde arayamıyor normalde ee telefon bu akdar ısrarlı calısnca dedımkı heralde onemlı bısey oldu kalk bak annem aramıs dedı en sonda babsı aramıs esımın anne babası ayrı kaynan bıze ulasamayınca eskı kocasını arıyo aslında bahane edıyo dedık heralde onemlı bısye oldu babasını aradı once yok bısey nasılsınız dedı ıyı dedık bı kere araadı netıcede sonra annesını aradı olay suymus. kayınpederım nafaka varıyor ayın 5 ınde kayınvalıdem babana soyle dıye hatırlatmak ıcın aramıs ısrarla esımde sınırlendı konustular bıraz kapattı tabı ben o saatten sonra eskı romantık havamı alabılır mıyım?? alamam neysekı cenemı tuttum kocıse bısey demedım. ama bunun ıcın ısrarla 3 kere aranır mı ya. bıde nıe acmıyosunuz dıyo esımde ısım vardı dedı ee gulcan napıyo dıye sordu esımde kızdı sonunda sanane ya napıyosak yapıyoruz dedı.
kadını gormeyelı aylar oldu ama hala kendını bole hıssettırıyo ya delı oluyorumm
ben bi kahvaltı yapayım da öyle geleyim malumunuz biraz tembeliz yeni uyandıkkkkk
ye tabı yede ole gel bende bı kahve kacamagı yapsam mı dıye dusunuyorum sabahtan beri canım ıstıyo suyu ısıtıp ısıtıp sogutuyorum bısey olma zdımı ya bı fıncan kahveden
ben bi kahvaltı yapayım da öyle geleyim malumunuz biraz tembeliz yeni uyandıkkkkk
ahhh cnm ahhh işte hepsı aynı halt bunların ogun facede yazdıgm sozun kıme gıttgını anlıyormusn şimdiii ayy hepsndn nefrt edıyorum...zemuszemus
usutmus olmayasın canımofyaaa 2 dir kusuyorum kabus tam gecer gıbı oldu derken yıne döndü sanrm ogle yemegı yedım ama yınede bulanyor kusmak istemşyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm imdaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttt
valla ben her gün içiyorum bir fincan kahve, ama benim doktorum bir tane içebilirsin dedi ondan :)
amaann bosver kuzum yapsın o gun aradı bı dah arasında ben cıkayım o telefona gorsun gununu zaten korkusundan arayamıyo. gecenlerde yıne esıme ulasmayıp evı aramıstı o zamnda ne dese begenırsın esım bıraz hastaydı sankı ben zorla ıse gonderıyorum ıse gıtmesınd ıyo bende patronu ızın vermıyo sonra parasını kesıyo gıtmeyıp napcak dedım anne olmadıgın ııcn anlamazsın tabnı dedı bana hamıl ebı ınsana bu laf solenır mı manyak işte.. konussun dursun..
eğer bu günlerde kapıcısını ölldüren cani kadın diye tv lerde gazetelerde okuyup görürseniz o benimmm kapıcımızı öldürücam ay ne ağır şey ya buuu
eğer bu günlerde kapıcısını ölldüren cani kadın diye tv lerde gazetelerde okuyup görürseniz o benimmm kapıcımızı öldürücam ay ne ağır şey ya buuu
usutmus olmayasın canım
o zamn bende ıceyım cok canım cektı valla yaa bol sutlu yaparım hıc bısey olmaz
kuşum ya sabah çay içeyim dedim sıcak sıcak onu da çıkardım öldüm resmen yahosgeldın uklacım cok gecmıs olsun yerlden falan kapmıssındır sogugu tabı 11 den sonra yanıncada anca ısınmıstır zaten sıcak bıseyler ıcıp c vıtamını al bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?