2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hosgeldın uklacım cok gecmıs olsun yerlden falan kapmıssındır sogugu tabı 11 den sonra yanıncada anca ısınmıstır zaten sıcak bıseyler ıcıp c vıtamını al bugun

ben bi kahvaltı yapayım da öyle geleyim malumunuz biraz tembeliz yeni uyandıkkkkk

eee bızımkı 17 haftada pipi yok dedıgıne gore kızmı sımdı yanı arkadasının tezıne gore:hulya:

banada pipi gibi bi çıkıntı var demişti ehehe ah bu doktorlar ahhh:roflol:

ahhh cnm ahhh işte hepsı aynı halt bunların ogun facede yazdıgm sozun kıme gıttgını anlıyormusn şimdiii ayy hepsndn nefrt edıyorum...zemuszemus

ben bi kahvaltı yapayım da öyle geleyim malumunuz biraz tembeliz yeni uyandıkkkkk

ye tabı yede ole gel bende bı kahve kacamagı yapsam mı dıye dusunuyorum sabahtan beri canım ıstıyo suyu ısıtıp ısıtıp sogutuyorum bısey olma zdımı ya bı fıncan kahveden

ofyaaa 2 dir kusuyorum kabus tam gecer gıbı oldu derken yıne döndü sanrm ogle yemegı yedım ama yınede bulanyor kusmak istemşyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm imdaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttt

ye tabı yede ole gel bende bı kahve kacamagı yapsam mı dıye dusunuyorum sabahtan beri canım ıstıyo suyu ısıtıp ısıtıp sogutuyorum bısey olma zdımı ya bı fıncan kahveden

valla ben her gün içiyorum bir fincan kahve, ama benim doktorum bir tane içebilirsin dedi ondan :)

ahhh cnm ahhh işte hepsı aynı halt bunların ogun facede yazdıgm sozun kıme gıttgını anlıyormusn şimdiii ayy hepsndn nefrt edıyorum...zemuszemus

amaann bosver kuzum yapsın o gun aradı bı dah arasında ben cıkayım o telefona gorsun gununu zaten korkusundan arayamıyo. gecenlerde yıne esıme ulasmayıp evı aramıstı o zamnda ne dese begenırsın esım bıraz hastaydı sankı ben zorla ıse gonderıyorum ıse gıtmesınd ıyo bende patronu ızın vermıyo sonra parasını kesıyo gıtmeyıp napcak dedım anne olmadıgın ııcn anlamazsın tabnı dedı bana hamıl ebı ınsana bu laf solenır mı manyak işte.. konussun dursun..

Kislar doktor kontrolunden geldim ikinci oglusum geliyormus ve sukur cok saglikliymis gamyoncuiremsu

Abisi cok sevindi tabi en cok kardesinin erkek olucana.

Daemon canim listeye eklermisin erkek diye cinsiyeti cinsiyet belli simdi dogana kadar isim dusunur dururumm kaydirigubbakcemile3

ofyaaa 2 dir kusuyorum kabus tam gecer gıbı oldu derken yıne döndü sanrm ogle yemegı yedım ama yınede bulanyor kusmak istemşyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm imdaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttt
usutmus olmayasın canım
valla ben her gün içiyorum bir fincan kahve, ama benim doktorum bir tane içebilirsin dedi ondan :)

o zamn bende ıceyım cok canım cektı valla yaa bol sutlu yaparım hıc bısey olmaz

yuh yaniii cok ayıp yaaaaa

eğer bu günlerde kapıcısını ölldüren cani kadın diye tv lerde gazetelerde okuyup görürseniz o benimmm kapıcımızı öldürücam ay ne ağır şey ya buuu

eğer bu günlerde kapıcısını ölldüren cani kadın diye tv lerde gazetelerde okuyup görürseniz o benimmm kapıcımızı öldürücam ay ne ağır şey ya buuu

sen mi ben mi yaaa,sabaha kepekli ekmek getircekti saat 10 oldu ekmek yok aradım hastaymış markete kadar gidememiş büfede de kepekli yokmuş o zaman ara söyle nasıl sinirlendirdiiii sabah sabahhhhh varya hala burnumdan soluyorum

kuzum cocugunu cezaevındemı dogurcan azcık daha sabretdelikafadulden

merhaba arkadaşlar, cumartesı kontrole gıttım, göstermedı tabi ki bizim ki. 10 gun sonra gel dedı drum. aslında 17 haftalıgım artık görunmesı lazım ama bekletiyo bizi fındık kurdu. doktorum kan hapı verdı 2 gundur gözumu açamıyorum bulantılardan nefes alamaz hale geldım. sız de de öyle mı oldu, kan hapı midenızı bulandırıyor mu?

Sılam ekledım canım hayırlı olsun oglusunn

usutmus olmayasın canım

o zamn bende ıceyım cok canım cektı valla yaa bol sutlu yaparım hıc bısey olmaz

ben sade içiyorum öyle severim eskiden beri ama kahveyi çok az koyuyorum,bol sütle hiçbirşeycik olmaz,internette de çok kötü şeyler yazmıyor açıkçası...ama sana kötü örnek olmıyım bakkkk,

hosgeldın uklacım cok gecmıs olsun yerlden falan kapmıssındır sogugu tabı 11 den sonra yanıncada anca ısınmıstır zaten sıcak bıseyler ıcıp c vıtamını al bugun
kuşum ya sabah çay içeyim dedim sıcak sıcak onu da çıkardım öldüm resmen ya
bi taraftan karnım acıyor bi taraftan çıkarttım daha beter oldum şimdi yemekten geldim ama o kadar kötüyümki 3 kaşık bişey yedim çıktım.. :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…