MRB CANIMmrb leylacım ..
selaam hosbulduuuuk.selam leylacımmm hoşğeldinn
selam leylacığım nasılsın artık bulantıların filan kalmmaıştır göbüşün belli olmaya başladımı
selam kızlarrr bizde dr dan geldikk yazayım çıkayım
dr muzda kızımız olacağını onayladı 3 lü testimizi yaptı
bebişimiz 168 gr olmuş ::) nasıl hareketliydiii eller ayaklar
parmak emmeler felannn 2 hafta sonra da renkli ve 4 boyutluda
tekrar bir kontolümüz var...
yarın görüşürüz kızlar hepinizi öptük iyi geceler..
selammm kızlar
ayyy maşallah canımmm.allah nazarlardan saklasınselam kızlarrr bizde dr dan geldikk yazayım çıkayım
dr muzda kızımız olacağını onayladı 3 lü testimizi yaptı
bebişimiz 168 gr olmuş ::) nasıl hareketliydiii eller ayaklar
parmak emmeler felannn 2 hafta sonra da renkli ve 4 boyutluda
tekrar bir kontolümüz var...
yarın görüşürüz kızlar hepinizi öptük iyi geceler..
senin de mi kızzz :)bugün kız günüüü :)ben de bgn öğrendim kesin olmamakla beraber doktor büyük ihtimal kız olduğunu söyledi..hayırlısı olsun canım
gecmis olsun alatariell bak simdi korktum bu hafta bende gidicem.disindeki problem neydi
ayyy maşallah canımmm.allah nazarlardan saklasınallah sağlıkla zamanında kucagına almayı nasipetsin.:Saruboceq:
bende bugün gittim doktora kanamam vardı üç gündür şükür durdu plasena aşagıdaymış ondan oluyormuş.aradada cinsiyetleri tam olarak öğrendik ikiside erkek kızlar gününü bozduk biraz ama bizim evde şimdi tam dör erkek olacak :bbo:amanınnnnnnnn işin espirisi.sağlıklı olsunlarda üç gelin alacagız artık hayırlısı
senin de mi kızzz :)bugün kız günüüü :)ben de bgn öğrendim kesin olmamakla beraber doktor büyük ihtimal kız olduğunu söyledi..hayırlısı olsun canım
ayyy maşallah canımmm.allah nazarlardan saklasınallah sağlıkla zamanında kucagına almayı nasipetsin.:Saruboceq:
bende bugün gittim doktora kanamam vardı üç gündür şükür durdu plasena aşagıdaymış ondan oluyormuş.aradada cinsiyetleri tam olarak öğrendik ikiside erkek kızlar gününü bozduk biraz ama bizim evde şimdi tam dör erkek olacak :bbo:amanınnnnnnnn işin espirisi.sağlıklı olsunlarda üç gelin alacagız artık hayırlısı
yaşasın oğluşuma arkadaş geliyo :)
ooooh bi kız daha :) ne güzel hayırlı olsun canım
yaşasın oğluşuma arkadaş geliyo :)
yok hayatım iki arkadaş geliyor
ooooh bi kız daha :) ne güzel hayırlı olsun canım
saglıkla gelsinler insallah ikiz demek seninkilerr...gulben ergen gibi oldun sen de desene 4 erkekin olacak..3 tane gelin alacaksın :)
ayyy onu hiç sorma ya yazık kadına demişim bu kadar cilveli güzel kadın bitane kendine benzeyen kız doğuramadı dedim ve şimdide kendimemi desen ayyy kızlar ya valla ne ütü ne iş biter .ya kız gibi yeişirecegim bunları ben way anam wayyyakannehir :gitmepuyorumnanaktan
ayyy onu hiç sorma ya yazık kadına demişim bu kadar cilveli güzel kadın bitane kendine benzeyen kız doğuramadı dedim ve şimdide kendimemi desen ayyy kızlar ya valla ne ütü ne iş biter .ya kız gibi yeişirecegim bunları ben way anam wayyyakannehir :gitmepuyorumnanaktan
daha iyi işteannelerine yardım ederler. hem de ilerde de eşlerine yardım ederler
ben yatıyorum güzel göbüşler. çok sevindim sizin cinsiyet haberlerinize. öptüm bebişleri a.s.
benim esim de 3 erkek..kayınvalidem esi de dahil hepsini is yaptırmaya alıstırmıs bir tek benim esim haric orası ayrı muamma?benim gunahım ne ise......neyse ama simdi ben arayı kapatıyorum hızla öğretiyorum ona ev islerini :)sen de öyle yaparsın diyeceğim..en azından kendi dağınıklıklarını toplasınlar sana o bile yeter valla :)allah önce sağlıkla kucağına versin ikisini de sonra da kolaylıklar versin bakımlarından tüm hayatın boyunca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?