D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #25.481
daemoncum bugün güne kaynanayla basladık bütün gün doğum ve sonrası olabilecekleri düşündüm
işte benim öle bi şansım yok mecbur her yere gelecekler.. öle her gün eve gelmez insallah ona dua edecem baska carem yok.. çünkü evde de bana 500 tane akıl verecek sinir olacam..okudum okudum da canım nıye dusunup canını sıkıyosunki bos yere.. ben esıme soledım hastaneye kımseyı cagırtırmıycam öle hatta ıkna edebılırsem eve gelene kadar kımseye haber vermeyelım dıcem
işte benim öle bi şansım yok mecbur her yere gelecekler.. öle her gün eve gelmez insallah ona dua edecem baska carem yok.. çünkü evde de bana 500 tane akıl verecek sinir olacam..
neyse simdiden düşünmeyeyim evet..
slm ben geldim ya arkadaşlar şu bebişlerin cicilerinin linkini bulamıyorum atarmısınız az bekliyorumm
benn de aynı fikirdeyim kendi ailemi bile öle her gün istemem..bızımkı muhtemelen bızed kalmak ıcın nıyetlenecek o sırada kıymet kopacak ıste kesın.. o zamna kadsar nolur bılmıyorum ama ablam gelır muhtemelen ılk bıkac gun kalkmak ıcın sonrasında onuda fazala ıstemem bır ıkı gun yeter sonra ben bakarım kendımede cocugumada
benn de aynı fikirdeyim kendi ailemi bile öle her gün istemem..
ben kendim bakarım..
şimdi tüm büyükler böle sen bilemezsin yapamazsın edasında davranacaklar.. ve bu durum muhtemelen benim çıldırıp herkesi kovmamla sonuclanacak..
aynen canım katılıyorum o yuzden bastan ıstedıgımzıı yapsınlar ne bız cınnet gecıerlım ne onların kalbı kırılsın ne o oyle hergun hergun evde bırını ıstemem yok oyl eemzırılmez yok ustune bısey dah agıydır yok sıcak oldu cıkar daha neler neler.. benım cocugum benım kadar kımse düsunemez.[/QUOT
benimkilerde şimdiden gelme planları yapıyor kayın validemde zaten gelselerde 1 hafta 1 ay kalırız diyolar ama ben rahatım çünkü 3 gün kalıp giderler benim ailemde kayınvalidemde çok kalamaz dayanamıyorlar ama üvey annemin gelmesini çok istiyorum inşallah o uzun süre yanımda kalır ama o da rahatsız zorluycam ama bakalım:teytey:
kocıs aradı cıkmısta bende hıc bı ıs yapmadıgımı farkettım dalmısım ıslere ama sımdı farkettımkı evde pılav var bır tabakta bezelyee ee kociş ac kaldı napcezz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?