hoşbulduk tatlıcadı. sen evdesin ne diye erken kalkıyorsun bacım.
yatıp uyusana
bende geleceğim yaaa. beni unutmayın
tmm unutmadık=) valla bulusma topici bombos zeynepte gelmıyor yılbasından beri.. yok yok yaramadı yenı yıll..
kaydirigubbakcemile3 yakalandım :)) dolaşıyodum canım yaa..recep ivedıkk burdasın goruyorumm cık yukarı
bence sen onun hediyesini bana gönder a.s kaydirigubbakcemile3bu arada LEYDIII artık qelmio qaliba yaa
yılbaşı hediyesini aldım öle duruyo
özelden msj atmıştım aralığın 14ünde
ama hala dönmedi..
şimdi siteye son qiriş tarihine baktım
13 aralık yazıo
acaba bişi mi oldu ki qiremedi ya merak ettim CADIARZU
kaydirigubbakcemile3 yakalandım :)) dolaşıyodum canım yaa..
bence sen onun hediyesini bana gönder a.s kaydirigubbakcemile3
buarada günaydın herkese..
kaydirigubbakcemile3 yakalandım :)) dolaşıyodum canım yaa..
bence sen onun hediyesini bana gönder a.s kaydirigubbakcemile3
buarada günaydın herkese..
günaydın annişler nasılsınıız bakalım geçmişe hiç bakmıyorummmmm bitiremem nasılsaaaaa...bugun 3 de randevum var cok heyecanlıyım gecmezkı saatler artıkama doktora sıkayetlerım çok dun yıne 3 kere kustum yafss gecmeyeckmııı
günaydın annişler nasılsınıız bakalım geçmişe hiç bakmıyorummmmm bitiremem nasılsaaaaa...bugun 3 de randevum var cok heyecanlıyım gecmezkı saatler artıkama doktora sıkayetlerım çok dun yıne 3 kere kustum yafss gecmeyeckmııı
yaaa gorunmeme mı sanmıstın kacmaz bendennn-tatlicadiarzu-
senden korkulur bacım sengözlerimebaksanab
buarada kızlar bişey dicem..
işyerimde 7 aylık hamile bi bayan var dün hastaneye yattı erken doğum riski varmış ve bebeğin suyu azalmış-ki kendisi hergün 2 lt su içerdi radyolog demişki günde 3 lt su içmek lazımmış..ben 1 lt anca içiyorum herhalde 5. ayda biter benimkinin suyu :bbo:
qünaydın canımm
hoşqeldinn..
saat 3e tam 6 saat var
takıl bizle qeçiririz saati hemencikkaydirigubbakcemile3
inşallah bulantıların biran önce qeçer yaa
bulantı hapı falan kullanmıomusun sen
işyerimde 7 aylık hamile bi bayan var dün hastaneye yattı erken doğum riski varmış ve bebeğin suyu azalmış-ki kendisi hergün 2 lt su içerdi radyolog demişki günde 3 lt su içmek lazımmış..ben 1 lt anca içiyorum herhalde 5. ayda biter benimkinin suyu :bbo:
dun herkest evardı bı haller bende dun gece fınalını öle yaptım maalesef ve butun gece mıde kazınmasından uyuyamadım sabah karsı uyudum sabahta kocacım saolsun ben gıdıyorum dıye 20 ker geldı öptu zorla kalktım kalkmasam uyusukluktan ısıne gec kalacaktı valla attım dısarı arkasından da montunu attım sonunda bıde hala konusuyo gel bı öpiyim dıye adam verem ettı benı 2 saat ancak uyumusumdur. aclıktan bı dah agozume uykuda gırmedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?