D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #25.721
ay bende cok severım tekırı ama zararı var mı bılmıyorumm.. bende aldım dun bugun yapıcaktımdaemoncum evet kırmızı olan balık..aslına bakarsan ben daha önce hiç yemedim..eşim iyi balık beslen deyip almış ama tereddüt ettim sorayım size dedim...
ben yediğim halde kilo almıyorum eşim sonun kötü diyo ama napayım bir ayağım mutfakta ağzım hiç durmuyor ama yinede 1 kilodayım dktr bebeğin gayet sağlıklı kilosuda yerinde dedi sen yemene bak almıyorsun kilo dedi ama turşuyu biraz kısmamı istedii dün gece 1 de kalkıp kısır yaptım oturup yedim ama üstüne yatınca uyuyamadım hep kıvrandım biraz kalmış şimdi gidip yine yiyicammcokacimcoook
bebiş sen aslında 10 kilo aldın da saklıyon dimi..
baksana feysbuka bile kendi resmini koyamıyon
ay bende cok severım tekırı ama zararı var mı bılmıyorumm.. bende aldım dun bugun yapıcaktım
banada versene aplaaa:kedi:
henüz basenlerim oluşmadı seninle rekabete giremem az daha bekle:roflol:
kızlar ne yiyonuz öğlende
ben ne yesem acep bilmiyomki
1 kilo haaaa. ne güzel bende 4 kilo aldım ilk 3 ay. ama son bir aydır hiç kilo almıyorum
canım biz ağırlıklı olarak çupra yiyioruz eti löp löp cokacimcoook
başka yerlerin mi oluştuuuu
hmmm bide sen kaç boyla 56 kilosun bebbiişşş..
1,40 boyla 55 kiloysan e normal almaman yaa zaten yeterince var kilo fazlası da gelmek istemiyodur sana
det ordan beee.. kovboyculukmuş benım oglum öle kotu oyunlar oyanamz tamam mıı.. benım oglumun obez olmasını onelemeye calsııyorum ayrıca ben:umursamaz:ay yerim seni teyzem anan olacak o cadı seni açmı bıraktıklava: gel tuğberkçim oğluşumla kovboyculuk oynayın anan olacak daemonu da koktuse bağlayın:roflol:
ozgecık 1 kılo dıyo ya bebıs 0 etkısız eleman ıdye koymuyor sonuna aslında 10 kılo aldı obaşka yerlerin mi oluştuuuu
oyhhh ne guzel bende nohut manyagı oldummmcokacimcoookben yarım kase düğün corbası içtim.pilav üstü nohut havuc ve kırmızı turp salatası ve bir de bir kase yoğurt yedim..
evet 1 kilokış kış kış kem gözlerrrrr tü tü tü:roflol:
ya kızlar benim sol tarafta kasığımla bacağımın birleştiği yerde ağrı oluyor özellikle yürürken acıyor biraz.benim ufaklık solda olduğu için normal geliyor bana eşi falan da yukarıdaydı en son dra gittiğimizde.bi problem olduğunu sanmıyorum da içinizde böyle bişey yaşayan var mı?
klava: 168 boy canikommm yaf inat ettiniz ya kilomu akşam kocişim gelsin bi fotomu çeksin de görün lmaz:
evt doğru diyon daemoşumozgecık 1 kılo dıyo ya bebıs 0 etkısız eleman ıdye koymuyor sonuna aslında 10 kılo aldı o
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ay yerim seni teyzem anan olacak o cadı seni açmı bıraktıklava: gel tuğberkçim oğluşumla kovboyculuk oynayın anan olacak daemonu da koktuse bağlayın:roflol:
delikafadulden tamam çeksin..
sen de ki kocana kocacım fotomu çeksene internete koyacam..
sonra tek kursunla bitsin işinte allam yaa..
kızım hiç mi fotosu olmaz bi insanın kaydirigubbakcemile3
delikafadulden tamam çeksin..
sen de ki kocana kocacım fotomu çeksene internete koyacam..
sonra tek kursunla bitsin işinte allam yaa..
kızım hiç mi fotosu olmaz bi insanın kaydirigubbakcemile3
ya kızlar benim sol tarafta kasığımla bacağımın birleştiği yerde ağrı oluyor özellikle yürürken acıyor biraz.benim ufaklık solda olduğu için normal geliyor bana eşi falan da yukarıdaydı en son dra gittiğimizde.bi problem olduğunu sanmıyorum da içinizde böyle bişey yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?