bence en uzun gorundugu ve en zayıf cıktıgı bı resmı aramak ıcın zamn kazandı aklı sıra kocası gelınce resmını cektırcekmıs sen bunları kulahıma anlat..
yahu elhamra nerelerde bugunde o kayıp
delikafadulden tamam çeksin..
sen de ki kocana kocacım fotomu çeksene internete koyacam..
sonra tek kursunla bitsin işinte allam yaa..
kızım hiç mi fotosu olmaz bi insanın kaydirigubbakcemile3
evt doğru diyon daemoşum
bence en uzun gorundugu ve en zayıf cıktıgı bı resmı aramak ıcın zamn kazandı aklı sıra kocası gelınce resmını cektırcekmıs sen bunları kulahıma anlat..
yahu elhamra nerelerde bugunde o kayıp
delikafadulden sositososito hihoyyyt :sm_cool: laelaelaelaelae kafamçokkarıştı alkisalkisalkishımmm birlik oldunuz beni alt etmeye çalışıyonuz haa tm kıssasa kıssasklava:
kıs kocası polıs olana ozel helıkopter mı tahsis edıyolarmıs ben bunu nıye bu kadar gec ogrendımmmdelikafaduldenevet nası olsa görme şansımız yok.. ohh tbi isterse 1.80 im desin yeriz biz ne güzel valla..
söle kız kocana getirsin seni bu pazar..
koskoca polis, ayarlasın bi helikopter bişey.. laelaelaelaelae
evet her gün biri kayıp mutlaka
hımmm birlik oldunuz beni alt etmeye çalışıyonuz haa tm kıssasa kıssasklava:
ya kızlar benim sol tarafta kasığımla bacağımın birleştiği yerde ağrı oluyor özellikle yürürken acıyor biraz.benim ufaklık solda olduğu için normal geliyor bana eşi falan da yukarıdaydı en son dra gittiğimizde.bi problem olduğunu sanmıyorum da içinizde böyle bişey yaşayan var mı?
evet nası olsa görme şansımız yok.. ohh tbi isterse 1.80 im desin yeriz biz ne güzel valla..
söle kız kocana getirsin seni bu pazar..
koskoca polis, ayarlasın bi helikopter bişey.. laelaelaelaelae
evet her gün biri kayıp mutlaka
sanırım normal birşey o ağrı. arada benimde oluyor ama sürekli değil. bir kaç dakika ağrıyıp düzeliyor
o yüzden çok üzerinde durmadım. ama sürekli oluyorsa doktoruna danış gene de.
noldu kıss yine..off yok yok bu işyeri beni anormal bi insan yaptı
mafoldumbenkimse bana inanmıyor sakalım yok kiiiiimafoldumben
buyrun siz batmana gelin ama kapıda özgecay için tadilat yapmak gerek enine kapıyı birazdaha açtırayımm sonra gelinn :roflol:
mafoldumbenkimse bana inanmıyor sakalım yok kiiiiimafoldumben
buyrun siz batmana gelin ama kapıda özgecay için tadilat yapmak gerek enine kapıyı birazdaha açtırayımm sonra gelinn :roflol:
noldu kıss yine..
lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
hadi ordaann kendini saklamak için bana mot atmaaa... :jeyyar:
sen o boyla o kiloda hacıyatmaz gibisindir.
sen geçersin önce bana genişletirsin kapıyı arkandan ben geçerim yavrum
olabilir..hayırdır benden habersiz dünür mu oldunuz siz heeeeklava:
ben yemek yemeye gıdıyorummmmm ne yıyceksem pöff
valla bakacak kimsen yoksa boşver yaa.. konus eşinle cocugunu kendin büyütmek istediğini söleyafff bişey diycam yaa
şu infaz koruma memurluğundan vazcaydım gibi
vardiyaları var hem bebişime kim bakacak 6 aylık ken kime güvenicam buradakiler hep farklı dilde konuşuyor bebişimi onlara mı teslim edicam eşim bişey olmaz diyo ama ben biraz bu konuda hatta birazda değil tamamen bu konuda olumsuzum polis arkadaşları kesin eşin geçer demişler eşimde çok ümitli ama ya bebeğim sizce
uykumuzda gelmemişti ama kahvaltıyı çıkarınca en güzel şey uyumak anc öyle düzeliyorum. bugün 17 olduk ama hala çıkarıyorum 1-2 hafta daha diye diye kandırdılar beni ahanda hala geçmedi
kızlaaar ben geldimmm,ya elektrikler kesik işyerinde nete giremiyorum bende kuzene geldim biraz durup kaçıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?