2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet nası olsa görme şansımız yok.. ohh tbi isterse 1.80 im desin yeriz biz ne güzel valla..
söle kız kocana getirsin seni bu pazar..
koskoca polis, ayarlasın bi helikopter bişey.. laelaelaelaelae

evet her gün biri kayıp mutlaka

delikafadulden tamam çeksin..
sen de ki kocana kocacım fotomu çeksene internete koyacam..
sonra tek kursunla bitsin işin te allam yaa..
kızım hiç mi fotosu olmaz bi insanın kaydirigubbakcemile3

evt doğru diyon daemoşum

hımmm birlik oldunuz beni alt etmeye çalışıyonuz haa tm kıssasa kıssas klava:

kıs kocası polıs olana ozel helıkopter mı tahsis edıyolarmıs ben bunu nıye bu kadar gec ogrendımmmdelikafadulden
hımmm birlik oldunuz beni alt etmeye çalışıyonuz haa tm kıssasa kıssas klava:

tehdıt mı edıyosun:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

aynen kalçamdan başlıyo bileğime kadar ağrıyo hatta 2 gecediruyuyamıyorum bacak ağrısından...gece kalkıp evde dolaşıyorum tekrar yatıyorumancak uyuyabiliyorum...bende dr sorucam bakalım nie oluyomuş....

off yok yok bu işyeri beni anormal bi insan yaptı

mafoldumbenkimse bana inanmıyor sakalım yok kiiiiimafoldumben
buyrun siz batmana gelin ama kapıda özgecay için tadilat yapmak gerek enine kapıyı birazdaha açtırayımm sonra gelinn :roflol:

sanırım normal birşey o ağrı. arada benimde oluyor ama sürekli değil. bir kaç dakika ağrıyıp düzeliyor
o yüzden çok üzerinde durmadım. ama sürekli oluyorsa doktoruna danış gene de.

evet bu ctesi randevumuz var soracağım inş.teşekkürler

off yok yok bu işyeri beni anormal bi insan yaptı
noldu kıss yine..
buyrun siz batmana gelin ama kapıda özgecay için tadilat yapmak gerek enine kapıyı birazdaha açtırayımm sonra gelinn :roflol:

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

hadi ordaann kendini saklamak için bana mot atmaaa... :jeyyar:

sen o boyla o kiloda hacıyatmaz gibisindir.

sen geçersin önce bana genişletirsin kapıyı arkandan ben geçerim yavrum

yafff bişey diycam yaa
şu infaz koruma memurluğundan vazcaydım gibi
vardiyaları var hem bebişime kim bakacak 6 aylık ken kime güvenicam buradakiler hep farklı dilde konuşuyor bebişimi onlara mı teslim edicam eşim bişey olmaz diyo ama ben biraz bu konuda hatta birazda değil tamamen bu konuda olumsuzum polis arkadaşları kesin eşin geçer demişler eşimde çok ümitli ama ya bebeğim sizce

ben yemek yemeye gıdıyorummmmm ne yıyceksem pöff

noldu kıss yine..

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

hadi ordaann kendini saklamak için bana mot atmaaa... :jeyyar:

sen o boyla o kiloda hacıyatmaz gibisindir.

sen geçersin önce bana genişletirsin kapıyı arkandan ben geçerim yavrum

hayırdır benden habersiz dünür mu oldunuz siz heeeeklava:

valla bakacak kimsen yoksa boşver yaa.. konus eşinle cocugunu kendin büyütmek istediğini söle

uykumuzda gelmemişti ama kahvaltıyı çıkarınca en güzel şey uyumak anc öyle düzeliyorum. bugün 17 olduk ama hala çıkarıyorum 1-2 hafta daha diye diye kandırdılar beni ahanda hala geçmedi

ahh ahh cnm bır dokun bın ah ,işit bende sabahtn beri sölenıyorm banada doktr 1 ay önce son demlerı sabrt dedı bugn doktor a gıtcm gorur o hanı son demlerıydı dıcmmm gunde 3 kere kusmak needemk yaa yetr ama artk:CüvCüv:

kızlaaar ben geldimmm,ya elektrikler kesik işyerinde nete giremiyorum bende kuzene geldim biraz durup kaçıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…