2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay ona da bi başladın mı bırakamazsın ben de cok severim..
ama sonrasında sivilce cıkartıyo ben de yaa.. o yuzden durduruyorum genelde kendimi.. nadiren yiyorum

slm kızar nasılsınız....

bişey sorucam size...eşim balık almış barbun.ama barbun dip balığı olduğu için yemekte tereddüt ediyorum..sizin bu kıonuda bilginiz var mkı??
ben geçen sordum dr uma yiyebilirsin dedi onların dediği büyük balıkk canımm
yada ıstakoz,midye,kalamar vs tipi balıklar

canım esının kan grubu negatıfse sorun yok ama onunkı pozıtıfse kan uyusmazlıgı oluyor ne yazıkkı esınınkı ne??
ben listede yokum ama benim de kız (kesin olmamakla beraber doktor büyük ihtimal dedi cünkü )
senın adını yazdım canım ben ama bılgılerın yok onları ver ekleyım hemen
senağlamamafoldumben küstük sana teyze

evet bende kabus görüyorum daemonu yanii :roflol: özgecayda arkasına saklanıyor ama poposunun genişliğinden tanıyorum beni korkutuyorlarr:roflol:
canım yegenım aslında senın hıc sucun yok tum suc su anan olacak kadında. dıyorum gıt bı temızlen bıtlerınden arın ama yok dınlemıyokı gel kuzumm ben sana bakarım tertemız pak..
hadı be ordan senın ruyanda ne ısım var benım hıc te bı kerem bır ozgeyle ruyamızda dunurculuk provaları yapıyoruz bı kere uydurmaa

benimde ancak toparladım işleri geçmişi okumaya çalışıyorummm:tomato:

BENDE BİR TARAFTAN İŞLE UĞRAŞIYORUM BİR TARAFTAN BURADAYIM GEÇMİŞİ OKUMAYA ÇALIŞIYORUMMM
YENİYIL YARAMADI BİZLEREEEEdelikafadulden

bende en son bir ay önce 59,500 düm dün tartıldım dr da 60,200 olmuşum dr iyi gidiyor devam dedi..zemuszemus

yok ya senin kilo iyiymiş topikte 8 -9 c kilo alanlar varmış duymasınlar da bazılarııı:roflol:

gündüzler yanlızım geceleri esim var valla qıcından ayrılmıyom oda endişelendi ben öle geece görünce bagırıyorum sürekli :S
hmm ben de geceleri yalnızsın sandım.
ay ben de gece yalnız yatmayı hiç sevmiyorum yaa..
kocamdan önce uyumak istersem koltukta sızıyorum sonra o yatarken beni yataga götürüyor..
böle bşi oldu bende de, yataga kocasız giremiyorum..
bide uyanırsam arada fln mutlaka adamı uyandırıp bana sarılsana diyorum yan dönüyorum sarılıyo garibim gecede kaç defa kaydirigubbakcemile3

ben yarım kase düğün corbası içtim.pilav üstü nohut havuc ve kırmızı turp salatası ve bir de bir kase yoğurt yedim..
dün ben dr sütü sordum artık midem almıyor ama eşim akşamları iç iç diye baskı uyguluyor diye eşimi şikayet ettim oda bizeeee sakın zorlama aslında ben sütü pek önermem gaz yapar çünkü onun yerine eski kaşar,cedar peyniri,yoğurt, beyaz peynir ye daha sağlıklı dedii ohhh dedim...kaydirigubbakcemile2

kan uyusmazlıgı bizde var ben a - esim ab+ :) sorun olurmu dedim doktora takip ediyo. her ay test verıo bununla ilgili.sanırım dogumdan sonra b iğne olucam ikinci cocuk için sorun oluyomus. ama artık tıp ilerledi.. endişelenme doktoruna danıs ben he ay soruyorum :)))

Ve ve veeeeee kızların ezici üstünlüğü için bir kız da benden. Yılbaşından 1 gün önce öğrendik ve yeni yıla kızımla birlikte girdikkkk... :lepi:

ay aynen bende kociş olmadan yataga gıdemeyenlerdenım battanıye elımde koltuklarda suurnuyorum resmen bızımkı de gelıp yanıma kıvrılıyo her gun bı saat koltukta sızıyoruzkaydirigubbakcemile3

senağlamamafoldumben küstük sana teyze

evet bende kabus görüyorum daemonu yanii :roflol: özgecayda arkasına saklanıyor ama poposunun genişliğinden tanıyorum beni korkutuyorlarr:roflol:
hadikız ordan sen memiklerinin büyüklüğünden önünü görebiliyon mu
hem senin memikler ööle 180 fln olduysa sırf onlar 2 kilo almıştır sen 1 kilo deyip salla burda tabi aaatttt,sallaaa, önüne ne gelirse..

ben de 0,3 kilo aldım bebiş.. laelaelaelaelae

kısss o bende de var,kocamı zaten çok seviyordum ama bu gebelikte daha bir düşkün oldum adama valla...elimde olsa işemeye bile onla gidicem

:roflol::roflol::roflol::roflol: benim oğluşum köpektir kedidir olan evlere gelmez birkere
kızım ne dünürcülük pravosu resmen fredicilik oynuyorsunuz bana çocuklarda mazallah sizden esinlenip çaki bebek olmasınlarr:roflol::roflol: biz karar verdik oğluşumla allaha yakın bizden uzak olun :roflol::roflol:

ben balık yiyemiyorum maalesef,eskiden çok severdim ama hamilelikte tek tiksindiğim şey oldu maalesef

bende öle canım bi irenc gelıo allahın gücüne gitmesin ama alternatifi yok balık yemek zorundauz bugun doktor öle dedi. aynen süttende nefret edyorum onun için yogurt ve byaz peynır ye dedi. sütten kurtuldum ama balıktan kurtulamadım :S

kısss o bende de var,kocamı zaten çok seviyordum ama bu gebelikte daha bir düşkün oldum adama valla...elimde olsa işemeye bile onla gidicem
aynen ben de aşkım depresti adama..
dün işi astım ya..
yatakta yarım saat dil döktüm sende gitmeeee sen de gitmeeeee uydur bişeeyyy yatalıımmm diye.. yok anam yemedi gitti işine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…