2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi kızım olucakmış :)))) ben erkek bekliodum çok şaşırdım :) çok mutlu oldummmmm :))))))))

amanında amanın pirensesler cenneti oldu bizim bu huriler hangi prenslerin canını yakacak mış:Saruboceq::teytey: amanında amanın sağlıkla gelsin bebişin canım

kızlar listede 23 kız 19 erkek var...

ben de var yaa haftaya dr. a gidip de bana o önceden %95 kız dediği erkek fln cıkarsa ayy ne gülerim ne gülerim var yaa.. o alınan pembik seyleri de artık kızı olanlara yollarım kaydirigubbakcemile3

mrb bende aranıza yeni katıldım
sat :1 eylül
tdt:8 haziran
hamiş kaldığım kilo:55
isim: bebiş02
18. haftaya yeni girdik
bizide aranıza alınn:roflol:

seni istemiyurukkk tımam mııı.... eklemıyceeeemmmm

sheida kızın hayırlı ugurlu olsunnn hemen eklıyorum lsteye

anaa şeydaa.. hayırlı olsun kızınn..
ayy haziran kız ayıııı kaydirigubbakcemile3
mayıs erkeklerini maafetcek bizim kızlar kaydirigubbakcemile3

bu arada az önce 23 yazmıştım, bu durumda 24 kız 19 erkek olduu vayy bee

seni istemiyurukkk tımam mııı.... eklemıyceeeemmmm

sheida kızın hayırlı ugurlu olsunnn hemen eklıyorum lsteye

:mymeka::mymeka::mymeka: almazsan alma ben daha delmişim sana bebisimi söylemisim listeye almılolsun beni tüstükk:umursamaz:gamyoncuiremsuoğluşum kamyonuyla ezecek seni hıhhh

bi kızım olucakmış :)))) ben erkek bekliodum çok şaşırdım :) çok mutlu oldummmmm :))))))))
kıss sen lıstede yok mussunnn bılgılerını versene
Msj attım. Doktor geçen hafta %99 erkek görüyorum dedi bir hafta sonra gittim kızda olabilir dedi. İlk bebişimiz olacağı için cinsiyet bizim için hiiç önemli değil

ekledım cnmm

:mymeka::mymeka::mymeka: almazsan alma ben daha delmişim sana bebisimi söylemisim listeye almılolsun beni tüstükk:umursamaz:gamyoncuiremsuoğluşum kamyonuyla ezecek seni hıhhh

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü benım oglum senın oglunu döver:mymeka:

amanında amanın pirensesler cenneti oldu bizim bu huriler hangi prenslerin canını yakacak mış:Saruboceq::teytey: amanında amanın sağlıkla gelsin bebişin canım

bebişm saol :))) hayırlı ugurlu gelsınde :)))) çok mutluyum yaaa

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü benım oglum senın oglunu döver:mymeka:

ay bizim o taraklarda hiç işimiz olmaz canım oğluşum annecim gelme şu gacinin gazına biz tuğberkle kardaş kardaş oynuycaz daemon teyze kendini istediği kadar parçalasın diyoooo:roflol:

ay bizim o taraklarda hiç işimiz olmaz canım oğluşum annecim gelme şu gacinin gazına biz tuğberkle kardaş kardaş oynuycaz daemon teyze kendini istediği kadar parçalasın diyoooo:roflol:

ay yok ben senın oldugun yere getırmem oglumu arkadas falan olmasınlar senın oglunla:umursamaz:

aman yok be görümcemin bahanesi o işte. çocuk olursa kendi pabucu dama atılacak ya ondan derdi.
yoksa hiç de yaşlı değiller. ama niyetleri yok alışmışlar rahata. çocuk bakmak istemiyorlar.
valla benim annem 62 yaşında abimin iki çocuğunada baktı ama ben anneme kıyamıyorum okadar yorulduki ... kayınvalidemde zaten bakmayacak bende bakıcı tutcam mecbur 3 yaşına kadar..

saolcanım ben 16+4 biliodum doktor 17 dedi :))) gelişimi öle gidiyomus ultrasıonda bakınca söyledi

benimki de 3 gün önde gidiyodu son 2 seferdir.
ama yine de her gidişte değişiyo o ya birkaç gün kayabiliyo

valla benim annem 62 yaşında abimin iki çocuğunada baktı ama ben anneme kıyamıyorum okadar yorulduki ... kayınvalidemde zaten bakmayacak bende bakıcı tutcam mecbur 3 yaşına kadar..

ukla sen calıs ben benımkınede senınkınede bakarım=) sut annesıde olurum senın kızın..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hehehe ıste buldum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…