bi kızım olucakmış :)))) ben erkek bekliodum çok şaşırdım :) çok mutlu oldummmmm :))))))))
mrb bende aranıza yeni katıldım
sat :1 eylül
tdt:8 haziran
hamiş kaldığım kilo:55
isim: bebiş02
18. haftaya yeni girdik
bizide aranıza alınn:roflol:
bi kızım olucakmış :)))) ben erkek bekliodum çok şaşırdım :) çok mutlu oldummmmm :))))))))
seni istemiyurukkk tımam mııı.... eklemıyceeeemmmm
sheida kızın hayırlı ugurlu olsunnn hemen eklıyorum lsteye
kıss sen lıstede yok mussunnn bılgılerını versenebi kızım olucakmış :)))) ben erkek bekliodum çok şaşırdım :) çok mutlu oldummmmm :))))))))
Msj attım. Doktor geçen hafta %99 erkek görüyorum dedi bir hafta sonra gittim kızda olabilir dedi. İlk bebişimiz olacağı için cinsiyet bizim için hiiç önemli değil
anaa şeydaa.. hayırlı olsun kızınn..
ayy haziran kız ayıııı kaydirigubbakcemile3
mayıs erkeklerini maafetcek bizim kızlar kaydirigubbakcemile3
bu arada az önce 23 yazmıştım, bu durumda 24 kız 19 erkek olduu vayy bee
seni istemiyurukkk tımam mııı.... eklemıyceeeemmmm
sheida kızın hayırlı ugurlu olsunnn hemen eklıyorum lsteye
:mymeka::mymeka::mymeka: almazsan alma ben daha delmişim sana bebisimi söylemisim listeye almılolsun beni tüstükk:umursamaz:gamyoncuiremsuoğluşum kamyonuyla ezecek seni hıhhh
amanında amanın pirensesler cenneti oldu bizim bu huriler hangi prenslerin canını yakacak mış:Saruboceq::teytey: amanında amanın sağlıkla gelsin bebişin canım
lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü benım oglum senın oglunu döver:mymeka:
teşekklerrrr :)
hayırlı olsun canım kaç haftalıkdı senin
ay bizim o taraklarda hiç işimiz olmaz canım oğluşum annecim gelme şu gacinin gazına biz tuğberkle kardaş kardaş oynuycaz daemon teyze kendini istediği kadar parçalasın diyoooo:roflol:
:Saruboceq:oh ohh bir kız daha :)hayırlı olsun gözünaydın sağlıkla kucağına al insallah
valla benim annem 62 yaşında abimin iki çocuğunada baktı ama ben anneme kıyamıyorum okadar yorulduki ... kayınvalidemde zaten bakmayacak bende bakıcı tutcam mecbur 3 yaşına kadar..aman yok be görümcemin bahanesi o işte. çocuk olursa kendi pabucu dama atılacak ya ondan derdi.
yoksa hiç de yaşlı değiller. ama niyetleri yok alışmışlar rahata. çocuk bakmak istemiyorlar.
saolcanım ben 16+4 biliodum doktor 17 dedi :))) gelişimi öle gidiyomusultrasıonda bakınca söyledi
valla benim annem 62 yaşında abimin iki çocuğunada baktı ama ben anneme kıyamıyorum okadar yorulduki ... kayınvalidemde zaten bakmayacak bende bakıcı tutcam mecbur 3 yaşına kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?