D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #25.921
açık konuşsana kıızııımmmmmmmmmyok ya senin kilo iyiymiş topikte 8 -9 c kilo alanlar varmış duymasınlar da bazılarııı:roflol:
hayırlı olsun kızımız. canım sende yoksun ama lıstede bılgılerını verde ekleyeyımVe ve veeeeee kızların ezici üstünlüğü için bir kız da benden. Yılbaşından 1 gün önce öğrendik ve yeni yıla kızımla birlikte girdikkkk... :lepi:
:roflol::roflol::roflol::roflol: benim oğluşum köpektir kedidir olan evlere gelmez birkere
kızım ne dünürcülük pravosu resmen fredicilik oynuyorsunuz bana çocuklarda mazallah sizden esinlenip çaki bebek olmasınlarr:roflol::roflol: biz karar verdik oğluşumla allaha yakın bizden uzak olun :roflol::roflol:
heehh bi kişi daha aldın karşına bebiş
hmm ben de geceleri yalnızsın sandım.
ay ben de gece yalnız yatmayı hiç sevmiyorum yaa..
kocamdan önce uyumak istersem koltukta sızıyorum sonra o yatarken beni yataga götürüyor..
böle bşi oldu bende de, yataga kocasız giremiyorum..
bide uyanırsam arada fln mutlaka adamı uyandırıp bana sarılsana diyorum yan dönüyorum sarılıyo garibim gecede kaç defa kaydirigubbakcemile3
Ve ve veeeeee kızların ezici üstünlüğü için bir kız da benden. Yılbaşından 1 gün önce öğrendik ve yeni yıla kızımla birlikte girdikkkk... :lepi:
kan uyusmazlıgı bizde var ben a - esim ab+ :) sorun olurmu dedim doktora takip ediyo. her ay test verıo bununla ilgili.sanırım dogumdan sonra b iğne olucam ikinci cocuk için sorun oluyomus. ama artık tıp ilerledi.. endişelenme doktoruna danıs ben he ay soruyorum :)))
niye gelmiyomus oğlusu bu bebişin, köpek kedi olan evlereaçık konuşsana kıızııımmmmmmmmm
hayırlı olsun kızımız. canım sende yoksun ama lıstede bılgılerını verde ekleyeyım
benımde kopegım var ozgenınde kedısı getır senın oglusu onlarla oynasınlar ıste
aaa benim lafım sana ydı kime gitti yapıştı ya fark etmedimm:kedi:
aaa benim lafım sana ydı kime gitti yapıştı ya fark etmedimm:kedi:
şu püfürükçü komşum geliyo yine kesin bu defa kovucam yanımda sigara içerse yaa uuff bıktım bu kadından ya lafımda koymuyo ona anlamıyor kiii
:lepi::lepi::lepi: oh oh iyi oldu sana......kadına bak ya kapıdan kovsan bacadan geliyorrr:1shok:şu püfürükçü komşum geliyo yine kesin bu defa kovucam yanımda sigara içerse yaa uuff bıktım bu kadından ya lafımda koymuyo ona anlamıyor kiii
:lepi::lepi::lepi: oh oh iyi oldu sana......kadına bak ya kapıdan kovsan bacadan geliyorrr:1shok:
:lepi::lepi::lepi: oh oh iyi oldu sana......kadına bak ya kapıdan kovsan bacadan geliyorrr:1shok:
niye gelmiyomus oğlusu bu bebişin, köpek kedi olan evlereklava:
hee yok çisem olmayacak büyük ihtimalle.. ondan vazgectik... kaynanam elhamra gibi çişli derler dedi etkiledi beni kaydirigubbakcemile3
ben yıllardır kızım olursa koyarım dediğim ismi koyacağım sanırım.. çünkü baska isimleri begensem de o isim hep aklımın bi ucunda kalıyor.. isim şu: Yağmur
hadi ordan..teyzesi zaten gelsekte siz bizi kovarsınız :kedi: baksana yerden yere vuruyosunuz bizi 2 kişiye 1 kişi hem boy olarak birleşseniz tamamdır kiloları birleştirmeye bile korkuyorum üstümüzden geçersiniz mazallah spatulayla kaldırırlar bizi biz küsük valla depresyondayız unutulduk aldatıldık teyzelerimizden ayrıldık çok yalnızızmafoldumbensenağlama
hadı hadı sıkıstım kacıyorum desene senn
canım öyle oluyo maalesef. en yakının olsa da söylediklerinin nasıl ve nereye gideceğini üzüp üzmeyeceğini düşünmüyorlar..YA BİZDE koçişimle Hande koyacağız kızımıza, ama sinir oldum dünn
en yakın arkadşımı müjde vermek için aradım önce aa kızmıymış tüh felan dedi sonrada isim söylemeye başladı bende dedim ki canım biz bu ismi koyacağızz aaa ne uyuz isim o isimdekiler hep kötü oluyor (hande yener,hande ataizi) ne alakaysa sanki ben doğurdum onalrı zaten ben pek sevmem o isimleri felan diye bi sürü laf etti benimde moralim bozuldu ama dedim canım biz bunu koyuyoruz kimseyede sormuyoruz zaten diye,
en yakın arkadaşım kardeşim gibi beni nasıl üzdü anlatamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?