kaydirigubbakcemile3benim babannemin adıda zürbiye bazen bende kızınca eşime kızıma bu ismi koycam idiyorum oda get beee diyor arkamdan:roflol:
anaamm kıyamam zürbiye ne demek kıskaydirigubbakcemile3benim babannemin adıda zürbiye bazen bende kızınca eşime kızıma bu ismi koycam idiyorum oda get beee diyor arkamdan:roflol:
nan kızlar kilo olayında sana boşuna takılmıyolar ekmeğin arasına koyup yimiş bideee tüüüüü gece gece naniknanikben gece acıkınca bişey bulamassam meyva salatası yapıyrim arkadaşım dene çok iyi geliyor geçende ekmeğin arasına portakal koyup yedim bişey bulamadım ne yapayımmm:roflol:
valla ne yalan söyleyeyim elifzel bana da böyle bi mağduriyet çağrıştırdı selzede gibi
Tabii içine sindiyse Elhamra nın diyecek bişey de yok
ınsanların hepsı bı tuhaf benımde kayınc-valıdeme esım soledı hamıle oldugumu oda hıc ne arayıp tebrık ettı ne bısey soyledı bıkac hafta sonra arayıp agzızna gelenı soyledı neden arayıp sen haber vermıyosun dıye bende sen arayıp tebrık etseydın kocam solemıs benım oldugu kadar onun cocugu ayrı ayrı reklammı yapayım dedımben de arkadasıma hamile olduğumu söylüyorum o da bana neden daha evvel söylemedin diyor direk ilk kurdugu cümle bu olmuştuu:)insanlar bir alem..cok takılma canım içinden cıkamıyorsun.isim konusunda ise her kafadan ayrı bir ses cıkıyor yazıkkii etki altında kalmamak lazım..
valla ne yalan söyleyeyim elifzel bana da böyle bi mağduriyet çağrıştırdı selzede gibi
Tabii içine sindiyse Elhamra nın diyecek bişey de yok
heee bide 1 kilo aldım diyo ukalaaanan kızlar kilo olayında sana boşuna takılmıyolar ekmeğin arasına koyup yimiş bideee tüüüüü gece gece naniknanik
benimkide şaniye kaydirigubbakcemile3ayy kocam duysa oyar valla benisafiye miikaydirigubbakcemile3 neyse oğluşun buyusun oğluşunun beğendiği isimleri söylersin oğlumun gönlü kalmasın de geç safiye mi kız kaldımı öyle isimlerr ay benim kayınvalidemin ismide nesibe iyiki kız değill
benimkide şaniye kaydirigubbakcemile3ayy kocam duysa oyar valla beni
çaktırmayınn lülülülkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2akannehir
kaydirigubbakcemile3benimkide şaniye kaydirigubbakcemile3ayy kocam duysa oyar valla beni
nan kızlar kilo olayında sana boşuna takılmıyolar ekmeğin arasına koyup yimiş bideee tüüüüü gece gece naniknanik
anaamm kıyamam zürbiye ne demek kıs
kısss google bile bulamıyor o ismii sen nerden buldun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım benim bünyem zaten kilo almaya müsait değil aşırı sinirli olduğum için bünye yakıyormuşş ben 1 oturuşta 1 koca ekmek bitiriyorum mantı desen 3 tabaktan aşağı yemem hamburgerle 3 taneyle doyuyorum ama 1 gram desen almıyorum zemuszemus
kaydirigubbakcemile3ne oluyo yaaa hep erkek hissedenlerin kızı oldubi kızım olucakmış :)))) ben erkek bekliodum çok şaşırdım :) çok mutlu oldummmmm :))))))))
Yok şeker benim isim belli değil daha elhamra diye bi arkadaş sordu nasıl diye. Aman diyim sakın dalga geçiyim deme isimle sonra bebeğine bulduğun tüm isimlere çiş gibi diyooo sırnaşık şeysırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3ne oluyo yaaa hep erkek hissedenlerin kızı oldu
hayırlı olsun fıstık sağlıcakla kucağına meleğinii
canım benim bünyem zaten kilo almaya müsait değil aşırı sinirli olduğum için bünye yakıyormuşş ben 1 oturuşta 1 koca ekmek bitiriyorum mantı desen 3 tabaktan aşağı yemem hamburgerle 3 taneyle doyuyorum ama 1 gram desen almıyorum zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?