anammmmm fesat anam bu gacıııı.... fesat insanlar yemeği yermiş yemekte onları yermişş derler....yuhhh 3 tabak mantıııııdelikafadulden delikafadulden Çok üzgünüm çoook
ukla sen calıs ben benımkınede senınkınede bakarım=) sut annesıde olurum senın kızın..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hehehe ıste buldum hemen
canım benim bünyem zaten kilo almaya müsait değil aşırı sinirli olduğum için bünye yakıyormuşş ben 1 oturuşta 1 koca ekmek bitiriyorum mantı desen 3 tabaktan aşağı yemem hamburgerle 3 taneyle doyuyorum ama 1 gram desen almıyorum zemuszemus
kısım ben dıyorum sen normal degılsın ınsan bılem degılsın yaratık seniiidelikafadulden
süt annemmm benimmmm Şeniz
yok yok elhamra o=))ay bi dakka ya çiş gibi diyen tatlı cadı mıydı yoksa kafamçokkarıştı
hatlar karıştı bende
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
anacım fesatla ne alakası var sende benim gibi sinirli olaydın ben 6klava: sene tedavi gördüm bu sinirimden dolayı evlendim ilaçlarımı bıraktım ala ala 1 kilo alıyorum kıskanıyorsunuz valla beni kış kış kem gözlerrr
canım benimde bildiğim Brh + KAN Grubum hastanede bakılan testlerde brh- çıktıslm arkadaşlar.yeni gelebildim.sabahtan sağlık ocağına gittim.tetenoz aşımı oldum.
ebeye dedim bide kan grubuma bakalım.biliyorum ama kontrol etmiş oluruz dedim.A RH+ bildiğim kan grubum A RH - çıktı.şaşırdık kaldık.bakalım yarın hastanede tekrar baktırcam.eğer yine - çıkarsa doktorumla görüşcem.
kan uyuşmazlığı olan varmı aranızda yada bilgisi olan?
nası bi sinirdir o yarabbim akannehir kaydirigubbakcemile3
ay bi dakka ya çiş gibi diyen tatlı cadı mıydı yoksa kafamçokkarıştı
hatlar karıştı bende
sen öyle ekmek arası portakal yersennn kaydirigubbakcemile3 millete çamır atma yevrummmmyok ya senin kilo iyiymiş topikte 8 -9 c kilo alanlar varmış duymasınlar da bazılarııı:roflol:
babamı erken kaybettim birtür şok geçirmişim dona kalmışım sonra kahkahalar atmışım anlatmak istemiyorum boşverin kızlar hayat devam etmek zorunda demi bebişlerimiz için ayaktayız dimdik :lepi:turkbayragi:enbuyukkk:
canım başın sağolsun,kolay değildir tabiii....Allah bebişini sana bağışlasınnnn işallahhh
herşey bebişlerimiz içinnnn..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2babamı erken kaybettim birtür şok geçirmişim dona kalmışım sonra kahkahalar atmışım anlatmak istemiyorum boşverin kızlar hayat devam etmek zorunda demi bebişlerimiz için ayaktayız dimdik :lepi:turkbayragi:enbuyukkk:
babamı erken kaybettim birtür şok geçirmişim dona kalmışım sonra kahkahalar atmışım anlatmak istemiyorum boşverin kızlar hayat devam etmek zorunda demi bebişlerimiz için ayaktayız dimdik :lepi:turkbayragi:enbuyukkk:
bende geceleri yanş 11 gibi koçişe diyor DATIRRRRRRRRRRRRRRRR BENİİİİhmm ben de geceleri yalnızsın sandım.
ay ben de gece yalnız yatmayı hiç sevmiyorum yaa..
kocamdan önce uyumak istersem koltukta sızıyorum sonra o yatarken beni yataga götürüyor..
böle bşi oldu bende de, yataga kocasız giremiyorum..
bide uyanırsam arada fln mutlaka adamı uyandırıp bana sarılsana diyorum yan dönüyorum sarılıyo garibim gecede kaç defa kaydirigubbakcemile3
Yaww ben de daha 1 kilo aldım sadece hem de hiç kusmadım korkarım sonradan bir anda balon olacağımmm:bbo::bbo::bbo:
delikafadulden :lepi:sen öyle ekmek arası portakal yersennn kaydirigubbakcemile3 millete çamır atma yevrummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?