2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ona ne kızcazzz o hiç değilse 3-5 kilo almışşş kaydirigubbakcemile5

yaf ilk aylarda kilo almayan son aylarda kiloyu birden alıyormuş benim dktr ne olursa olsun 70 le doğurtucam seni diyo ben 65 diyorum kadın 70 diyo eşime soruyo yemek yiyomu diye eşimde duvarları kemiriyor dedi yani okadar yiyorum ama bebişim sağlıklı sadece yemediğim et ve yumurtaa

dur kız daha alası var baya zayıfladım bekarken kilo almak için lahmacunu ekmeğe sarıp yiyordum yinede banamısın demiyor ama ablamlar bir bardak su içseler kilo alıyorlardı sinir olurdumm:roflol:
şey gibi desene avrupa yakasındaki neydi okarııı bilmemne çizgimden çıkıcam diyennn ayy adını getiremedim yawww haaa ŞAHİKAAA oda öle yiyodukaydirigubbakcemile3

şey gibi desene avrupa yakasındaki neydi okarııı bilmemne çizgimden çıkıcam diyennn ayy adını getiremedim yawww haaa ŞAHİKAAA oda öle yiyodukaydirigubbakcemile3
hahaahahha
bebiş=şahika kaydirigubbakcemile3

ikinci bebek düşünüyorsan doğumdan hemen sonra anneye iğne yapıyorlar canım kan uyuşmazlöığı içinnn

et hiç mi yemiyorsun?doktor ne önerdi alternatif besinler olarak?bende de aynı sorun var etle aram yok ama yemeye calısıyorum tabi zorla da olsa..ıspanak ve yesil mercimek yiyorum haftada 1er kez en az.

anammm azimle s.... duvarı delermiş :roflol:geçmişi bitirmişim geldimmmkaydirigubbakcemile3

haydarpaşada vurmuyorlarmış aşıyı pehhh

et hiç mi yemiyorsun?doktor ne önerdi alternatif besinler olarak?bende de aynı sorun var etle aram yok ama yemeye calısıyorum tabi zorla da olsa..ıspanak ve yesil mercimek yiyorum haftada 1er kez en az.

çok kızdı yemek için zorla kendini dedi ama bende baklagillerden tüketmeye çalışıyorum balık felan işte ne bilim et yiyemiyorum ama suyunu felan içiyorum ama döner yerim bak ama burda iyi yapan yer yokk

bende az uzanayım kızlar sizlere bol tatlı sohbetlerr

Görüşürüz kızlarr ... Ben de yemek hazırlığı yapayım ...

ben geçmişi okuyup bitirdim ya ondan sustular kal geldi hatunlarakaydirigubbakcemile3

toplantım şimdi bitti.
kızlar mercimekli börek tarifini bilen var mı??
şimdi yedim çok hoşuma gitti.ama tarifini bilmiyorum

ben bilmiyorumm archimmm

bende ilk defa yedim. hemde tarifide basitmiş.
yeşil mercimeği haşlayıp soğanla kavuruyormuşsunuz. sonra normal börek gibi yapıyorsunuz
şimdi netten baktım da tarifine :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…