ona ne kızcazzz o hiç değilse 3-5 kilo almışşş kaydirigubbakcemile5
şey gibi desene avrupa yakasındaki neydi okarııı bilmemne çizgimden çıkıcam diyennn ayy adını getiremedim yawww haaa ŞAHİKAAA oda öle yiyodukaydirigubbakcemile3dur kız daha alası var baya zayıfladım bekarken kilo almak için lahmacunu ekmeğe sarıp yiyordum yinede banamısın demiyor ama ablamlar bir bardak su içseler kilo alıyorlardı sinir olurdumm:roflol:
hahaahahhaşey gibi desene avrupa yakasındaki neydi okarııı bilmemne çizgimden çıkıcam diyennn ayy adını getiremedim yawww haaa ŞAHİKAAA oda öle yiyodukaydirigubbakcemile3
şey gibi desene avrupa yakasındaki neydi okarııı bilmemne çizgimden çıkıcam diyennn ayy adını getiremedim yawww haaa ŞAHİKAAA oda öle yiyodukaydirigubbakcemile3
hımm yengeme sorayımmm bi haydarpaşada yapıyolarmı aceppcanım ben bızım burdakı saglık ocagına sordum onlarda burada hamılelere zeynep kamıl yapıyor dedı..
hahaahahha
bebiş=şahika kaydirigubbakcemile3
yi yevrum sen yee yarasın kızçeme süt olsunnn Şenizekmek arası dolmaya bayılırım. bırde ekmek arası üzüme bayılırım olsada yesemm
delikafadulden:roflol:benimde rahmetli babannemin ismi gafuresırnaşık şey
ne patavatsız insanlar var yaaa bide bunu en yakın arkadaşın sölüyo pesss doğrusu
bende de kan uyuşmazlığı var arkadaşlar benimki 0- eşimin A+ offf şimdiden korkuyorum bebişde bir sorun çıkarsa diye ama genelde 2.bebekde sorun çıkıyormuş.
yaf ilk aylarda kilo almayan son aylarda kiloyu birden alıyormuş benim dktr ne olursa olsun 70 le doğurtucam seni diyo ben 65 diyorum kadın 70 diyo eşime soruyo yemek yiyomu diye eşimde duvarları kemiriyor dedi yani okadar yiyorum ama bebişim sağlıklı sadece yemediğim et ve yumurtaa
et hiç mi yemiyorsun?doktor ne önerdi alternatif besinler olarak?bende de aynı sorun var etle aram yok ama yemeye calısıyorum tabi zorla da olsa..ıspanak ve yesil mercimek yiyorum haftada 1er kez en az.
ben bilmiyorumm archimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?