2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dur kız daha alası var baya zayıfladım bekarken kilo almak için lahmacunu ekmeğe sarıp yiyordum yinede banamısın demiyor ama ablamlar bir bardak su içseler kilo alıyorlardı sinir olurdumm:roflol:

alkisalkisalkis

yazın en çok sevdiğim şey ekmek peynir karpuz ayy olsada yesem yaffffcokacimcoook

Kız bebiş sus yawww... Kendimi alacakaranlık kuşağında gibi hissttim demin banyoda karpuz şeklinde sabun var ona gözün kaydı uleyynn dedim canım çeker meker bakmayayım dedim. Daha üstünden 5 dakka geçmedi karpuz ekmek peynir diyon klava:klava:klava:

meaşallahhhhhh
hadi leynnn onlar yaşlanınca yağ selülit ve kilo olarak dönecektir kendini kandırma yevrummmm

ne patavatsız insanlar var yaaa bide bunu en yakın arkadaşın sölüyo pesss doğrusu

bende de kan uyuşmazlığı var arkadaşlar benimki 0- eşimin A+ offf şimdiden korkuyorum bebişde bir sorun çıkarsa diye ama genelde 2.bebekde sorun çıkıyormuş.

anacım daemonda üzüm dedi ona niye kızmıyonn ama harbi güzel oluyo ha ııııııımmmmmmm olsada yesek acaba bulunur mu varmıdır :uhm:

bende babamı erken kaybetimm
kapat bu konuyu canım boşverr:gitme:

anacım daemonda üzüm dedi ona niye kızmıyonn ama harbi güzel oluyo ha ııııııımmmmmmm olsada yesek acaba bulunur mu varmıdır :uhm:

Yavrucumm üzümü sevmem ki...

Ama sen içimi okudun benim tam ben de aklımdan geçirirken bu arada sanırım İran dan falan geliyor bulunabilir yani ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…