kiyamam :1hug:ne diyolar bakma sen onlarakızıma neler diyo cadılara baksana yaaamafoldumben
görüsürüz canim:a015:bende cikiyorum arkadaslar.kendinize ve bidiklara iyi bakinopuyorumnanaktan:roflol:
hadi kızlar ben kaçtım kociş gelmiş almaya...
burdan kynanalara yemege gitcez..
artık gece okurum elhamranın dehşetini eve dönünce :roflol:
hadi görüşürük
ho ho ho daha yenimi anladin:roflol: tamam yazmam findigimkırmızı yazmaaaaaaaaaaaaaaamafoldumben
:roflol:
hadi kızlar ben kaçtım kociş gelmiş almaya...
burdan kynanalara yemege gitcez..
artık gece okurum elhamranın dehşetini eve dönünce :roflol:
hadi görüşürük
Sakin olun kizlar neoliiii. :roflol:
Ay ins bende yakin zaman icinde ogrenicem bebisimin cinsiyetini
sanki bilmeyen bir ben kalmisim gibi hissediyorum.
YARIN SABAHKİ İLK KUSUĞUMU VE ELİFZELİN İLK KAKASINI SİZE İTAF EDİYORUM TAAMMI
BU KADAR DİYORUM VE BAŞKA BİŞİ DEMİYORUM:mymeka:
AYRICA KIRMIZI KALEM KULLANMAYIN OYARIM BAK:mymeka:
ELİFZEL KADAR DAŞ DÜŞSÜN EMİ TEPENİZEkötükedihüso
ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmm kociş gezdirdi beni bugün :)
acil acil toplantı cıktı yokolduumm..
kız güneşim oğluşun oluyomuss tebriklerr.. gerçi ben face de ilk önce öğrendim isim tahmini bile yaptım da burda ses etmedim
erkek cocuklarindami bulanti olmuyormus canim.benim hic midem bulanmadida
kızlar ben kara verdım bundan sonra tlefon flan kullanmıycam dıyorum ama yok kociş izin vermıyo ya tum gece uyumadım forumdan 3 te cıktım uyuyabıleyım dıye ama ne mumkun cıldırcam uykusuzluktan o yuzden basım agrıyo oğlum hıc doymuyo of ya of yıne hala acımmm. kocıste musterıye ugruycakmıs hala gelmedı aksam yemegımde yok ev berbat durumda canımhıc bısey yapmak ıstemıyo banane yaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar ben kara verdım bundan sonra tlefon flan kullanmıycam dıyorum ama yok kociş izin vermıyo ya tum gece uyumadım forumdan 3 te cıktım uyuyabıleyım dıye ama ne mumkun cıldırcam uykusuzluktan o yuzden basım agrıyo oğlum hıc doymuyo of ya of yıne hala acımmm. kocıste musterıye ugruycakmıs hala gelmedı aksam yemegımde yok ev berbat durumda canımhıc bısey yapmak ıstemıyo banane yaaaaaaaaaaaaaaaa
canım benim neden öyle moralin bozuldu ama seninkendini sıkma öyle biraz rahatla. geliyim yardıma istersen kıyamammm
aynen aynen aynennnnnnn............uykusuzluk bi yandan ev işi bi yandan,hep acıkıorum yemek yapmaya üşeniorum o bi yandan...ay çıldırcam beeeedelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?