D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #26.201
canım sen benim gibi olmuşsun..bende kullanıodum açlıktan uyumuodum gece,bende bıraktım sonra doktor dediki 2 günde bi iç,şu an normale döndüm ben,o elevit acayip yapıo insanı sanki yıllardır bişi yememiş gibi oluodum ben
gecen haftaya kadar 7 kılo almıstım sımdı kesın bı kılo daha almısımdıranladdıım..ben gece yatmadan icmeye basladım kahvaltıdan sonra iciyordum surekli actım doymuyordum bu sebeple kg da aldım hatta .. simdi rahatım asırı acıkmıyorum
yok anacım elevıtı bıraktım yıne aynı bak bısey yemeyım dedım 3 tane suprız yumurta yedım oyuncaklarıyla mutlu olmaya calısıyorumm
gecen haftaya kadar 7 kılo almıstım sımdı kesın bı kılo daha almısımdır
surpriz yumurtayı kasdetmemistim ben amaa yaaa :)))))))bildigimiz yumurtayı kır da ye demek istemistimP kac kg aldın sen daemon??
ben de 4 kg aldım ama bence cok yaa
hosgeldın canımmm..selam kizlarrrrr
hahhaha ay alemsiniz ya...kız sürpriz yumurta yerine yoğurt falan ye..dün doktor bana bu ay süt peynir yoğurt ye devamlı dedi
yumurta yumurtadır ıste bunu acmak daha kolay oluyo dıgerını kalk kır felan fılan bunun ambalajını ac tatlı tatlı ohh oyuncaklarınıda cok seıyorum kocacım her gun ıkı tane alıyo bazen canım cıkolata ıstemeyınce saklıyorum kocıs yemesın dıye sımdı yıne alır gelırken=))
hosgeldın canımmm..
ay kıs ben cok fena beyaz peynır ve yogurt yıyorum dolu dolu bır kase en az.. sutte zorla ıcıyorum bır bardak
ben 2 bardak süt 2 kase yoğurt her gün :))
senın ıkı katın kadar kılo almısım hala kendınınkıne cok dıyosunn
hazzelll burdamısın kusumm
ben yoğurt yiyorumda,sütle hiç aram yok ya..zar zor bi bardak içiorum..ama tüketin bolbol bu ay bebeklerin kemikleri oluşmaya başlıo çok gerekliymiş
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbeninanmıyorruuum sana senin istah ciddi yerinde yaa..ben o kadar yiyemiyorum en azındn abur cubur yemiyorum pek..cok nadir dondurma yiyorum..aksamustu acıkırsam iste gofret hoşbeş var ya ondan yiyorum 3-5 tane o kdr... ben yesem var yaa abur cubur 30 kg ile tamamlarım herhalde o kadar kg almaya musait bi bunyem var
offff offff nolcak bu halımızhoşgeldin leylaa...
burdayım daemon damar dinliorum,duygusala bağladım...opuyorumnanaktan
iyi de aramızda nerdeyse 1 ay var cicikoo
ben de sevdiğimden değil işte zorla iciyorum..
ben yogurdu cok severım hamılelıkle ılgısı yok ama oncesındede her ghun en az bır kase yerdım sabah kahvaltı dahıl masamızdan eksık olmaz evde yogurt yoksa bısey yok sanırız nerdeyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?