2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hamilelik bende uyku da yaptı .. cok duzenli uyuyorum..uykunu alman da lazım bebegin icin bunu doktoruna bi danıs istersen

bunları çekerken bide koca derdi çekiorum ay delircem ya..bu saat olmuş adam aramıo,arıorum işim uzun dio,insan haber verir ya

bu hamilelik beni sinirlerimi bozdu...olur olmadık herkesle atışıorum,çarçabuk sinirlniorum..ve bunu anlayan tek bi allahın kulu yok ya

hamilelik bende uyku da yaptı .. cok duzenli uyuyorum..uykunu alman da lazım bebegin icin bunu doktoruna bi danıs istersen
uyumayı delı gıbı ıstıyorum gozlerımden uyku akıyor resmen bıraksınlar benı bır hafta uyanmıyım ama yok yok agır olan uykum hafıfledı ben normalde top patlasa uyanmazdım cıt sesıne goz acıyorum gecelerı gunduzlerı gozumden uyku aktıgı halde uyuyamıyorum ee bunun bı sebebıde sureklı mıdemın kazınması hıc durmuyo sureklı ye bıseyler dıyo
bunları çekerken bide koca derdi çekiorum ay delircem ya..bu saat olmuş adam aramıo,arıorum işim uzun dio,insan haber verir ya

of cnm benım yaa anladım bızımkıde sımdı aradı hala sıslıdeyım dıye bende agladım telefonda ben bole sınırlı mutsuzum evde yemek yok acım hıc bısey yapmak ıstemıyorum sen hala orda ol dedım mafoldumben

erkekler genelde rahat olduklarından haber verme gereği duymazlar..benimkisi de öyledir cok rahattır saolsun beni cıldırtmakta ustune yoktur..sinirlenmemeye calısmak en dogrusu mumkun olduguncaaa.yapacak bisey yok maaleseff

daeomon önce uyku sorununu çözmeye calıs..sonra cevre faktoru ruh hali acısından buyuk etken.evi toparlamalısın yani bunun için de cunku seni cok rahatsız ediyor anladıgım kadarı ile sonra hepsi yavas yavas duzene girer..lütfen canımcımm sakinlesmeye calıs oldu muu

daemon bu son cümleler bana hicc yabancı gelmedi hee:))ağlama güzelcim yaa yumurta kır ye.ac durmaa

ya busureklı gelıyo bole gecen hafta evıo toparladım hatta degıstırdım uyku sorunumda yoktu sımdı gece uyuyamayınca yerımden kalkmak ıstemıyorum sadece wc ve yemek yemek ıcın kalkıyorum evı ısı yapmayıda ıstemıyorum hıc ses olsun ıstemıyorum

benım oglum cok yarmazmafoldumben

evet kımse anlamıyor o yuzden ben kımseye dert yanmıyorum burdan baska

daemon vitamin ilacını gece yatarken mi alıyorsun sen yoksa gun icinde mi?vitamin de istah acıyor gece yatmadan almaya calıs canım

of cnm benım yaa anladım bızımkıde sımdı aradı hala sıslıdeyım dıye bende agladım telefonda ben bole sınırlı mutsuzum evde yemek yok acım hıc bısey yapmak ıstemıyorum sen hala orda ol dedım mafoldumben[/QUOTE]

bende ağlıorum..ay ama insan haber verir,bu kadarda rahat davranılmazki,sonuçta bu çocukları tek başımıza yapmıoruz acısını tek başımızamı çekices...offf gerçekten çok canımı sıktı gece gece...

uykusuzluk bendede var ben doktorla konuştum akşamları papatya çayı iç dedi..

daemon bu son cümleler bana hicc yabancı gelmedi hee:))ağlama güzelcim yaa yumurta kır ye.ac durmaa

ya bı rahat oturup uzanamıyorumkı mıdem sureklı olarak dolu oldugundan sureklı rahatsızım yemıycem ıste ceza verdım oglusa ac kalsın babası gelene kadar babasıda bıze yemek yapsın yıyelım

sinirlenmemek eldemiki..hiç hakları yok böyle yapmaya

daemon vitamin ilacını gece yatarken mi alıyorsun sen yoksa gun icinde mi?vitamin de istah acıyor gece yatmadan almaya calıs canım

canım elevıt ıcıyodum aksamları ama gece mıde kazıntısı sebebı budur dedım bıraktım sonra yıne basldım ondan olmadıgı anlasılınca yok anacım benımkı kronık açç

ya bı rahat oturup uzanamıyorumkı mıdem sureklı olarak dolu oldugundan sureklı rahatsızım yemıycem ıste ceza verdım oglusa ac kalsın babası gelene kadar babasıda bıze yemek yapsın yıyelım

yapma kız..gelsin benimkide bende burnundan getircem :):) yanına kalmıcak,ay sinirden gülüorum,iyiki burası varda stresini atıyo insan

canım elevıt ıcıyodum aksamları ama gece mıde kazıntısı sebebı budur dedım bıraktım sonra yıne basldım ondan olmadıgı anlasılınca yok anacım benımkı kronık açç

canım sen benim gibi olmuşsun..bende kullanıodum açlıktan uyumuodum gece,bende bıraktım sonra doktor dediki 2 günde bi iç,şu an normale döndüm ben,o elevit acayip yapıo insanı sanki yıllardır bişi yememiş gibi oluodum ben

anladdıım..ben gece yatmadan icmeye basladım kahvaltıdan sonra iciyordum surekli actım doymuyordum bu sebeple kg da aldım hatta .. simdi rahatım asırı acıkmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…