D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #26.181
ben varım..ama sinirliyim,erkeklerden nefret ediorum
kızlar ben kara verdım bundan sonra tlefon flan kullanmıycam dıyorum ama yok kociş izin vermıyo ya tum gece uyumadım forumdan 3 te cıktım uyuyabıleyım dıye ama ne mumkun cıldırcam uykusuzluktan o yuzden basım agrıyo oğlum hıc doymuyo of ya of yıne hala acımmm. kocıste musterıye ugruycakmıs hala gelmedı aksam yemegımde yok ev berbat durumda canımhıc bısey yapmak ıstemıyo banane yaaaaaaaaaaaaaaaa
ya sınrılerım bozuluyo ıstedıgım hıc bıseyı yapamıyorum uyuyamıyorum ne gece ne gunduz yemek yemekten kendımı alamıyorum delı gıbı yıyorum ıstedıgım zamn kalkıp ıstedıgım zamn oturamıyorum ıcımdekı canavar kontrolu almıs bıle elıne. ben ıstedıgım seylerı yapabılmek ıstıyorum evın halı ayrı canımı sıkıyo zaten offffffffffffff ya offf
sana noldu:gitme:
uyumayı delı gıbı ıstıyorum gozlerımden uyku akıyor resmen bıraksınlar benı bır hafta uyanmıyım ama yok yok agır olan uykum hafıfledı ben normalde top patlasa uyanmazdım cıt sesıne goz acıyorum gecelerı gunduzlerı gozumden uyku aktıgı halde uyuyamıyorum ee bunun bı sebebıde sureklı mıdemın kazınması hıc durmuyo sureklı ye bıseyler dıyohamilelik bende uyku da yaptı .. cok duzenli uyuyorum..uykunu alman da lazım bebegin icin bunu doktoruna bi danıs istersen
bunları çekerken bide koca derdi çekiorum ay delircem ya..bu saat olmuş adam aramıo,arıorum işim uzun dio,insan haber verir ya
bunları çekerken bide koca derdi çekiorum ay delircem ya..bu saat olmuş adam aramıo,arıorum işim uzun dio,insan haber verir ya
benım oglum cok yarmazmafoldumbenhaydaa ne oldu sizlere böyle yahuu ??
bu hamilelik beni sinirlerimi bozdu...olur olmadık herkesle atışıorum,çarçabuk sinirlniorum..ve bunu anlayan tek bi allahın kulu yok ya
uyumayı delı gıbı ıstıyorum gozlerımden uyku akıyor resmen bıraksınlar benı bır hafta uyanmıyım ama yok yok agır olan uykum hafıfledı ben normalde top patlasa uyanmazdım cıt sesıne goz acıyorum gecelerı gunduzlerı gozumden uyku aktıgı halde uyuyamıyorum ee bunun bı sebebıde sureklı mıdemın kazınması hıc durmuyo sureklı ye bıseyler dıyo
of cnm benım yaa anladım bızımkıde sımdı aradı hala sıslıdeyım dıye bende agladım telefonda ben bole sınırlı mutsuzum evde yemek yok acım hıc bısey yapmak ıstemıyorum sen hala orda ol dedım mafoldumben
erkekler genelde rahat olduklarından haber verme gereği duymazlar..benimkisi de öyledir cok rahattır saolsun beni cıldırtmakta ustune yoktur..sinirlenmemeye calısmak en dogrusu mumkun olduguncaaa.yapacak bisey yok maaleseff
daeomon önce uyku sorununu çözmeye calıs..sonra cevre faktoru ruh hali acısından buyuk etken.evi toparlamalısın yani bunun için de cunku seni cok rahatsız ediyor anladıgım kadarı ile sonra hepsi yavas yavas duzene girer..lütfen canımcımm sakinlesmeye calıs oldu muu
benım oglum cok yarmazmafoldumben
evet kımse anlamıyor o yuzden ben kımseye dert yanmıyorum burdan baska
daemon bu son cümleler bana hicc yabancı gelmedi hee:))ağlama güzelcim yaa yumurta kır ye.ac durmaa
erkekler genelde rahat olduklarından haber verme gereği duymazlar..benimkisi de öyledir cok rahattır saolsun beni cıldırtmakta ustune yoktur..sinirlenmemeye calısmak en dogrusu mumkun olduguncaaa.yapacak bisey yok maaleseff
daeomon önce uyku sorununu çözmeye calıs..sonra cevre faktoru ruh hali acısından buyuk etken.evi toparlamalısın yani bunun için de cunku seni cok rahatsız ediyor anladıgım kadarı ile sonra hepsi yavas yavas duzene girer..lütfen canımcımm sakinlesmeye calıs oldu muu
daemon vitamin ilacını gece yatarken mi alıyorsun sen yoksa gun icinde mi?vitamin de istah acıyor gece yatmadan almaya calıs canım
ya bı rahat oturup uzanamıyorumkı mıdem sureklı olarak dolu oldugundan sureklı rahatsızım yemıycem ıste ceza verdım oglusa ac kalsın babası gelene kadar babasıda bıze yemek yapsın yıyelım
yapma kız..gelsin benimkide bende burnundan getircem :):) yanına kalmıcak,ay sinirden gülüorum,iyiki burası varda stresini atıyo insan
sinirlenmemek eldemiki..hiç hakları yok böyle yapmaya
canım elevıt ıcıyodum aksamları ama gece mıde kazıntısı sebebı budur dedım bıraktım sonra yıne basldım ondan olmadıgı anlasılınca yok anacım benımkı kronık açç
canım elevıt ıcıyodum aksamları ama gece mıde kazıntısı sebebı budur dedım bıraktım sonra yıne basldım ondan olmadıgı anlasılınca yok anacım benımkı kronık açç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?