2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
napıyım kocamın yanınamı gıdıyım CADIARZU

bızım kocalarımız gelmedı o yuzdne kıskandıkbilmiyorumkismile

yenı ıfadeler eklemısler sunlara bkaınn
guclubacismileboshayallersmilealsanaalsanasmilebayanssulusmile

bilmiyorumkismile buna bayıldım

Bayanlar herkese merhabalar. Ben 2 senedir evliyim. Çocuk istiyoruz. Daha yeni çalışmalara başladık :) Jinekolog yumurtalıklarımın çok iyi çalıştığını ve hemen gebe kalabileceğimi söylemişti. Son adet tarihim 11 aralık, 20 aralıkta ilişki oldu ama sadece 1 kez. Daha sonra eşim iş için yurtdışına çıktığı bu yüzden bir kere ilişkiye girebildik. Tam yumurtlama günümdü. Adet günüm hiç şaşmaz. Bugün yarın bekliyordum ancak karnımda adet sancısından çok batma gibi bir ağrı oluyor. Arada baş dönmeleri oluyor. Belim ve bacaklarım çok ağrıyor. Acaba hemen ilk denemede gebe kalmış olabilir miyim? Bu kadar erken yaşıyanınız varmı?Cevaplarınızı merakla bekliyorum. Yarın teste gidicez ama dayanamadığımdan yazdım görüşlerinizi almak için....
bilmiyorumkismile

bızım kocalarımız gelmedı o yuzdne kıskandıkbilmiyorumkismile

yenı ıfadeler eklemısler sunlara bkaınn
guclubacismileboshayallersmilealsanaalsanasmilebayanssulusmile

bilmiyorumkismile buna bayıldım

hahahahha ay koptumm :):) koca aşeririz şimdi walla :)

banada uyollasana bol nanelısınden:içelim:

ayy ne demek keşke gönderebilsem... valla hamile olduktan sonra anladım bu işleri inan hamile biri ne istese yapıyordum ama yemek konusunda böyle hassas olduklarını hiç bilmiyordum bana başkasının yaptıkları çok tatlı geliyo ama burada öyle steyeceğim kimsem yok çok kötü neyseki kendi yaptığımı da yiyorum

ben 4 kg aldım su ana kadar ve kg almaya cok musaitim o sebeple cok korkuyorum
simdiden belli bu bebisler canlarimiza okuyacaklar bizim :)
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
selam tatlim,hosgeldin.nasilsin?
ben 2 kilo aldım hiç almakta istemiorum..bu adam bu halimle gelmio kilo alsam heralde hiç gelmicek laelaelaelaelae

sırnaşık şey :roflol:

bence evet canım olmus olabılır seffaf akıntın varmı bırde sık ıdrara cıkma durumu ben onlardan anlamıstım:CüvCüv:

Allahımmmmmmmmmmmmm sana geliyorummmmmmmmm
2 lokma yedim epi topu ölcem şişkinliktennnnnnnnn
Helppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

bende ılk ayda hamıle kaldım canım neden olmasın allah sabır kolaylık versın ..

kociş geldı hemen sarıldı bana bende oglunabısey soyle hıc doymuyo uyutmuyo dedım oda sna durum alıyım mı dedı off yaa ben kılo dıyorum ayı oldum dıyorum o durum dıyo yok dedım makarna var yerız dedım ama ıcımde kaldı. bızım bıde kopegımız var zavallım çişini tutuyo bı saattır onu cıkar barıda gıt durumcuye guzelse al barı ıkı tan dedım of yaaaaaaaaaaaa o da merak etme ben uyutcam senı dedı yemek yıyedıkten sonra sonra ksı kıs guldu bende sınırlendım bagırdım cagırdım gıttı kopegı gezdırıp durmlerı alıp gelcek

sorma canımya tam atlatamadım nedense hamileyimya
ağır geçirdim biraz ama şimdi iyim ilk günlerdeki kadar şiddetli değil

merhaba dılekcım hos geldın bısey soylıcem dr bızede bebegın mıdesını gosterdı aynı senın dedıgın gıbı sıyahtı.ama su yutmus fılan demedı .yanı ultrasonda mıde sıyah gorunuyor .hemen sen aklıma geldın .eee buda sıyah dedım.

bence evet canım olmus olabılır seffaf akıntın varmı bırde sık ıdrara cıkma durumu ben onlardan anlamıstım:CüvCüv:

Canım sık idrara çıkıyorum. Akıntım daha çok beyaz renkte gibi normalde adete yakın kuru olurdu ama akıntım var baya. Göğüslerimde çok şiş. 10 gün önceden şiştiler. Genelde her ay yaşarım bunları ama bu sefer farklı olarak adet sancısı yerine batmalar oluyor işte. Birde baş dönmeleri. Aslında hissediyorum var gibi bişiler ama ilk denemede olması hem güzel hem garip geldi bana :)) varsa tabii. opuyorumnanaktan

simdiden belli bu bebisler canlarimiza okuyacaklar bizim :)

selam tatlim,hosgeldin.nasilsin?

sırnaşık şey :roflol:

iyim tatlım çook saol sen nasılsın kızın nasıl
canım benimki ço şımarık bugün beni bi tekmeledi inan
yerimden fırladım hiç bukadar fazlaz hissetmemiştim
bu arada ben bu simgeleri neden kullanamıyorumyaaa biri yardım etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hahahahah...neyse uyutur seni bu gece :):)

neyse bende çıkarım şimdi gelir,biraz kavga ediyim stresimi atiyim :)

Ohhhhhhhhhhh yarasın afiyet olsun yeğenime daemonumm
sıkma canını üzülme emi sen

buyuk ıhtımalle var gıbı o zaman :CüvCüv:ay valla ben sımdı merak ederım yarın yaz buraya ıns vardır allah gonlune gore versın canım.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…