2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım demekki okadar sözü edilecek kadar su yutmamış benimkinin
midesinin nerdeyse yarısı su ile dolouydu çok yutmuş yani
öle bi durum olsaydı mutlaka söylerdi sen merak etme
ya biizm minnoşlarda amma şımak çıktı yaa :)

hahahahah...neyse uyutur seni bu gece :):)

neyse bende çıkarım şimdi gelir,biraz kavga ediyim stresimi atiyim :)
hadı bende cıkıyorum cnm gorusuruz cok kavga etme emii... bıraz duygu sömürüsü yeterkaydirigubbakcemile3
Ohhhhhhhhhhh yarasın afiyet olsun yeğenime daemonumm
sıkma canını üzülme emi sen

valla banamı yarıyo cocugumamı orası bı muamma neyse sekercım ben cıkayım sımdı gelır durumlerım aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

ıyı bakın kendınızeee...

Allahımmmmmmmmmmmmm sana geliyorummmmmmmmm
2 lokma yedim epi topu ölcem şişkinliktennnnnnnnn
Helppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
ben de su an oyleyim.midem gogsume degecek sanki ole bir hiss var
İyidir Leyla cım kocayı kaçırdım gene =))
Yanlızım dostlarım yanlızım yanlızzzzzzz
Sen nasılısn kızımın kankası nasıl?
nereye kacirdin kiz?
kizim da iyi tekmeliyo duruyo icerde ama tembel cok uyuyooo annesine cekmis :)

bence de olabilirsin ama madem calismalara basladiniz idrar testi alip hazir tutsaydin evde.ben oyle yapmisdim.hamileligimi de 3+3ken idrardan ogrenmistim silik cizgiyle.

buyuk ıhtımalle var gıbı o zaman :CüvCüv:ay valla ben sımdı merak ederım yarın yaz buraya ıns vardır allah gonlune gore versın canım.opuyorumnanaktan

Ayyy bende çok heyecanlandım canım yaaa. İnşallah vardır yarın haber veririm burdan varsa bişi :) Ayyy hemencecik olur mu yaaaben ona takıldım kaldım inanamıyorummm :)
Gerçi annemde böyleymiş ilk gecede hamiş kalmış Banada sen hemen gebe kalırsın diyordu. Genlerlede alakalı sanırımm :)

yok canım dr bısey soylemedıgı ıcın endıselenmedım ama sıyahlıgı gorunce hemen senın dedıgın aklıma geldı onu dedım.

olabılır canım bıde reglını kac gun gectı:sm_cool:

Maşallah Leyla cım kızınaa tü tü tü tü
Ben kocayı hep kaçırıyom
Bi gece evd eolsa öteki gece gene yok alsanaalsanasmile

olabılır canım bıde reglını kac gun gectı:sm_cool:
Aslında tam olarak geçmş sayılmaz ama en geç 2 gün sonra olmam gerek. Regl olmadan 3 4 gün önce karnım ağrırdı ara ara. Ama bu sefer farklı kramp ve batma şeklinde oluyor önceden böyle olmazdı.Bacaklarımda sızlıyor baya. Midemde tuhaf iştahım yok gibi. Çok heyecanlıyım :) Çok saol yardım ettiğin için gerçektennn

ben seni üzmek istemem ama bazen psikolojik de olabiliyo benim böyle çok oldu hep hamileliğe yoruyordum ama test yapınca maalesef negatif... bence birkaçgün günün geçsin öyle test yap

Kızlar benim kociş de geldi
Hayretlerim şaştı yani bu saat de gelmezdi hiç sinir şeyyyy
hepinizi öpüyom ii gecelerrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…