- Konu Sahibi daemon
-
- #26.321
merhaba canim hosgeldin.
biz her aksam yuruyus yapiyorduk ama bugun hava cok soguktu disari cikmadik resmen simdi oluyom yaaa siskinlikten.hem de bugun butun gun uyudum haraket de etmedim ondan sanirim.yarin cikarsiniz siz de ne acelen var,hem biraz daha iyiles oyle.oksuruk de ha deyince gecmiyo.daha surer bir muddet.kendini soguktan koru canim,
hosgeldin dadluuum.nasilsin?
yapttım olmuyor canımya güneş bu ayda ne bulantısı kız bu b öle kızlar bir link atıcam okudum ben şoktayım hala sizde okuyun ve dikkatli olun diyorum başkada bişey demiyorum Doğumuma 15 gün kala eşimle kuzenimi yatakta yakaladım - Sayfa 34 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
ben hala şoktayım kızlar ve çok üzüldüm ya ALLAH kimsenin başına vermesin gerçekten zor bi durum düşünsenizya siz onun bir parçasını 9 ay boyunca ve okadar sıkıntı çekerelte olsa taşımayı göze almışsınız ya inanmıyorum ya
sorma güneşim zaten canım sıkılıyodu nerden denk geldiysem bunu okdudum hepten keyfim kaçtı
ii kız bi delilik yapmamış o anda ben olsam kendimi tutammam bi bıçak filan alır kovalarım o adamı o çıplak hali ile sapla hadım et görsün bi daa nasıl yapılıyor töbeee ya allahım sen koru
bencede şüphe ile baksan iyi edersen paronaya halinede getirme ama
hayatta böle insanlarda var o yüzden tedbirli olki sonra çok üzülmeyesin
bu hayatta kimseye güven yok
:1hug::lepi::lepi:erkek dıyenlerii tebrik ediyorummmmmmmmmmmmm
şimdi ana ve çocuk sağlığı merkezlerini aradım canım üsküdar ve kadıköydekini
onlar vuruyormuş... haftanın önemi yok canım 3 ayı bitince vuruluyor dr da öle dedi bana bekleme git dedi ben 17 haftalığım
neyse güneşim bende çıkayım hadi iyi akşamlar kendine ii bak
günaydınnn...
ya evet daemon ben de okudum onu dün gece, cok fena oldum.. kocişe söledim o da dalga geçiyo benle neyseki senin kız kuzenin yok erkek kuzeninle basabilirsin fln diye..manyak
ayy yerim ayol onun 0,65 cm pipisiniiiiiiii delikafaduldenGÜnaydın kızlarr 17 haftalıktım dÜn 164 gr aĞırlıĞında 14.30 cm lİk oĞlum olcakmıŞ allahım gÖrsenİz ne hareketler yapıyor pİpİsİ 0,65 cm İnŞallah saĞlıkla gelİr
ay bu erkeklerde bı alem yanı soledıgı lafa bak.. ay cok sınırlerım bozuldu.. bende bıızmkıne soylesem o sıte yuzunden psıkolojın bozuluyo okuma onları yada bırak su sıteyı dıycek. allah herkese akıl fıkır versın ne dıyeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?