2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hala şoktayım kızlar ve çok üzüldüm ya ALLAH kimsenin başına vermesin gerçekten zor bi durum düşünsenizya siz onun bir parçasını 9 ay boyunca ve okadar sıkıntı çekerelte olsa taşımayı göze almışsınız ya inanmıyorum ya

cnm saol sen nasılsınnn?

korkunççç kabus gibi allahım korusun yaaa

bazılarının uzun sürüyormuş güneşçim sende onlardan olucaksın heralde ya ALLAH SAbır versin ne diyim çekmeyen bilemez bende kusuyorum arada yine ama devamlıu bi bulantım yok şükür

sorma güneşim zaten canım sıkılıyodu nerden denk geldiysem bunu okdudum hepten keyfim kaçtı
ii kız bi delilik yapmamış o anda ben olsam kendimi tutammam bi bıçak filan alır kovalarım o adamı o çıplak hali ile sapla hadım et görsün bi daa nasıl yapılıyor töbeee ya allahım sen koru

ay okuma cnm böle seylr bende etkılendım supheyle bakcm sonra herkese bend eolsam herlde gozum donerdıı

bencede şüphe ile baksan iyi edersen paronaya halinede getirme ama
hayatta böle insanlarda var o yüzden tedbirli olki sonra çok üzülmeyesin
bu hayatta kimseye güven yok

bencede şüphe ile baksan iyi edersen paronaya halinede getirme ama
hayatta böle insanlarda var o yüzden tedbirli olki sonra çok üzülmeyesin
bu hayatta kimseye güven yok

HAKLISINNNNNNNNNbilmiyorumkismile

ya hiç okumam böle şeyler ama şu simgeleri kullamıyorum gülücük olanalrı bilrimleri filanda göremiyorum ne oldu benim bu üyelğe anlamadım ondan girmedğim yer kalmadı o anda rastladım onada yoksa fazla dolaşmam sitede

erkek dıyenlerii tebrik ediyorummmmmmmmmmmmm
:1hug::lepi::lepi:

saglık ocagındakı gorevlıler ooyle demısıtı bana o yuzden beklıyorum bende
olmassa dr gıttıgımde sorayım..

neyse güneşim bende çıkayım hadi iyi akşamlar kendine ii bak

verdıgın lınk neydı oyle dılekcımohaoldumsmile
tum kk ordaohaoldumsmile

ev kuşlarının en erkencısı geldiii... kocişi yolladım cayımı kaptım geldım bu cocuk babasına cekmıs sabahın korunde uyandırıyo hos yıne uyuyamadım butun gece en son saate baktıgımda 3.5 tu heralde sonrasındada 10 kere uyanıo gerı uyudum en son 6.30 da uyandım bı dahada uyuyamadım

kızlar suan cok kotu durumdayım gecmısı okuyayım dedım dun aksam dılak bı lınk vermıs ay cok kotu ya kadının bırı dogumuna 15 gun kala kocasını kuzenıyle aynı yatakta bulmsu yılbası gecesı ustelık aynı evın ıcınde off cok kotu hıssettımmafoldumben

günaydınnn...
ya evet daemon ben de okudum onu dün gece, cok fena oldum.. kocişe söledim o da dalga geçiyo benle neyseki senin kız kuzenin yok erkek kuzeninle basabilirsin fln diye..manyak

GÜnaydın kızlarr 17 haftalıktım dÜn 164 gr aĞırlıĞında 14.30 cm lık oĞlum olcakmıŞ allahım gÖrsenız ne hareketler yapıyor pıpısı 0,65 cm ınŞallah saĞlıkla gelır

günaydınnn...
ya evet daemon ben de okudum onu dün gece, cok fena oldum.. kocişe söledim o da dalga geçiyo benle neyseki senin kız kuzenin yok erkek kuzeninle basabilirsin fln diye..manyak

ay bu erkeklerde bı alem yanı soledıgı lafa bak.. ay cok sınırlerım bozuldu.. bende bıızmkıne soylesem o sıte yuzunden psıkolojın bozuluyo okuma onları yada bırak su sıteyı dıycek. allah herkese akıl fıkır versın ne dıyeyım

GÜnaydın kızlarr 17 haftalıktım dÜn 164 gr aĞırlıĞında 14.30 cm lİk oĞlum olcakmıŞ allahım gÖrsenİz ne hareketler yapıyor pİpİsİ 0,65 cm İnŞallah saĞlıkla gelİr
ayy yerim ayol onun 0,65 cm pipisiniiiiiiii delikafadulden

valla öyle akıl fkir versin..
kız da o biçimmiş tabi ayrı da..
ayy çok fena bi durum valla Allah kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…