D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #26.341
ayy yerim ayol onun 0,65 cm pipisiniiiiiiii delikafadulden
gunaydın duyfer oglusunu eklıyorum lısteye hemen..
aynen ozgecım kızlardanda korkulur .. ıyıce manyak bı mıllet olduk hergun neler okuyup duyuyoruz allah beterınden korusun duyoruzda daha beterı ne olabılrı kı
ayy valla ben de imkanım olsa alacam yani..valla teyzesi dün görsenn poposunu dönüyor parmağını emiyorr el kol hareketi yapıyorrr elim ayağım titredi onu izledikçee o kadar uzun ultrason yaptılar ki anlatamam çok özlemişim çokkk eve alsammı ultrason cihazı ne dersinn
tamam ikizim..günaydın anneler
ya boşverin kuzeni yeğeni. aldatacak olan hamile olmadan da aldatır.
okumayın böyle 3. sayfa haberleri tadındaki konuları.
hosgeldın archımım..
ya kızlar sımdıdede yenı bısey taktım benım eskı bı arkadasım var ara sıra kuser barısırdık ama ıkımızde bılıyoruzkı cok yakın arkadasız cok severız bırbırımızı arasıra aylarca gorusmez sonra hergun beraber oluruz. ılkokuldan berı aynı sınıfta okuduk aynı mahallede aöa en son bıkac ay once gorustuk yanı ben hamıle degıldım yaklasık 5 ay oldu yanı dah afazl aolmamıstır. son 1 aydır arıyorum cebı kapalı evındne arıyorum ne zamn arasam yok annesıde rahatsız aradıgımı soylemeyı unutuyodur facedende ayrılmıstı yın eacmıs bı hesap ekledım kabul ettı ama mesaj atıyorum cevap vermıyo duvarına yazıyorum sılıyo kafayı yıcem ya en son ne oldugunu hatırlamıyorum ama kus ayrılmadıgımızdan emınım.. cok ozledım onuuuu ama ulasamıyorummmmafoldumben
belki senin eklediğin hesap arkadaşının değildir . isim benzerliği olabilir mi ??
ya da sanal ortam başkası onun adına da hesap açmış olabilir. umarım ciddi bir problemi yoktur.
hosgeldın archımım..
ya kızlar sımdıdede yenı bısey taktım benım eskı bı arkadasım var ara sıra kuser barısırdık ama ıkımızde bılıyoruzkı cok yakın arkadasız cok severız bırbırımızı arasıra aylarca gorusmez sonra hergun beraber oluruz. ılkokuldan berı aynı sınıfta okuduk aynı mahallede aöa en son bıkac ay once gorustuk yanı ben hamıle degıldım yaklasık 5 ay oldu yanı dah afazl aolmamıstır. son 1 aydır arıyorum cebı kapalı evındne arıyorum ne zamn arasam yok annesıde rahatsız aradıgımı soylemeyı unutuyodur facedende ayrılmıstı yın eacmıs bı hesap ekledım kabul ettı ama mesaj atıyorum cevap vermıyo duvarına yazıyorum sılıyo kafayı yıcem ya en son ne oldugunu hatırlamıyorum ama kus ayrılmadıgımızdan emınım.. cok ozledım onuuuu ama ulasamıyorummmmafoldumben
yok cnm hesap ona aıt baskası acmıs olamaz ben tanırım onu ortak yakın bı arkadasımız dah avardı suan cok samımı olmadıgım ona soyledım gecen gun gorusuyomusun tugbayla dıye arada faceden konusuyoruz dedı deım boyle boyle bı sor nolmus benımle nıe konusmuyo tamm dedı ama ses soluk cıkmadı ondandaalsanaalsanasmile
ben ona bısey yapmadımkı ama ya nıe bole yapıyo ustelık gecen aylarda ablamla karsılasmıslar onunla konusmus bıseyde soylemmeıs ablam hamıl eoldugumu soyledıgı halde hıc aramadı bıle hele bı ulasayım dövcem onu..
allahallaahh cok enteresan yaa..
belki de küs ayrılmıssınızdır sen unutmussundur daemon..
o da hala trip yapıyodur ya da özür fln mı bekliyo acep? CADIARZU alsanaalsanasmile
normalde oyle yapmam gerek ama bızım yaklasık 12 yıllık bı arkadaslıgımız varmafoldumben onu benım kadar kımse cekmez kı bunu o da cok ıyı bılıyor..sen yapacağını yapmışsın boşver üstüne düşme.
ararsa kendi arasın seni
günaydın kızlarrrrr
gunaydın zeynep hosgeldınn
Özgemmmmmmmmmmm çok özledim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?