anladım canım..hayırlısı olsun.ben gelebilmeyi isterdim ama dediğim gibi oraya gelirken ve dönerken yolda yorulurum..arabam yok maalesef olsa atlar gelirdim direk.ama toplu taşıma araçları ile beylikdüzünden kadıköye gelmem biraz sorun oluyor önce taksime gitmem ordan da tekrar otobüse binmem lazım cok uzun süre yollarda olucam..tek basıma hele hiç güvenemiyorum o kadar yolu gelmeyi.hamile olmasam hiç sorun değil ama simdi gezmeden eğlenceden önce bebeğimi düşünmeliyim sizler beni zaten çok iyi anlıyorsunuzdur.yakın olsam ikiletmem gelirdim zaten..bir dahakine taksimde buluşalım ben de gelirim olur mu?
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Ne sigortasindan bahsediyorsunuz ben anlamadim.
evt aynı fikirdeyim..http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...haziran-anneleri-1-istanbul-bulusmasi-18.html
heralde katılım bızle sınırlı kalıcak kızlar.. yarın akadar bekleyelımde zeynep kımseden katılım olmazsa bız yapalım artık planımızı
canım boşver sağlığından önemli değil ya. sen hele bir doğur o zaman bebeğini alır gelirsin.yerimseniben
dilekcim bahsettiğim doktor Ali Tezel Erol muaynehanesinin teli 0 212 258 38 58
muayene ucretini bilmiyorum. Amerikan hastanesinin orada bir devlet hastanesi varmış kendisi o hastanenin doktoru kendi muaynehaneside yıldız yokuşunda sait çiftçinin oralarda bide bunu araştır istersen
gunaydın canım özel saglık sıgortasından bahsedıyoruz
evt aynı fikirdeyim..
kaç defa söyledik.. artık gerisi kişilere kalmış.. bizim yapcek bişiyimiz yok..
Bu zam olayi cidden gerceklesiyor mu ki? eyvahedigeldismile
işte akılsız basın cezasını cekıyoruz sımdı ıstedıgımız hastaneye doktora gıdemıyoruz acıkcası cunkı cok pahalılar cıddı anlamda..
alıba gerceklesıyormus ben hastaneye sordum oyle bısey var ama kesın degıl dedıler.. ozel hastnelerde ssk ındırımı kalkacakmıs o zamn yandık
alıba gerceklesıyormus ben hastaneye sordum oyle bısey var ama kesın degıl dedıler.. ozel hastnelerde ssk ındırımı kalkacakmıs o zamn yandık
Kizlar istanbulda otursam bende mutlaka gelirdim sizinle tanismayi cok isterdim
maalesef benim yerim cok uzak ama gonuller bir. olumunekankayizsmile
Kizlar ben cikiyorum, kendinize iyi bakin gorusuruz. olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?