2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım boşver sağlığından önemli değil ya. sen hele bir doğur o zaman bebeğini alır gelirsin.yerimseniben

Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Ne sigortasindan bahsediyorsunuz ben anlamadim.

Canımmm yaaa çok teşekkür ederim hemen arıyorum doktoru.

Benim arkadaşlarım yaptırmıştı sigorta ohhh mis gibi en güzel hastanelerde beş kuruş para vermeden çıktılar.Bir o kadarda ilgi alaka gösterdiler bebeğe de anneye de.

evt aynı fikirdeyim..
kaç defa söyledik.. artık gerisi kişilere kalmış.. bizim yapcek bişiyimiz yok..

Kizlar istanbulda otursam bende mutlaka gelirdim sizinle tanismayi cok isterdim
maalesef benim yerim cok uzak ama gonuller bir.
olumunekankayizsmile

Bu zam olayi cidden gerceklesiyor mu ki? eyvahedigeldismile

alıba gerceklesıyormus ben hastaneye sordum oyle bısey var ama kesın degıl dedıler.. ozel hastnelerde ssk ındırımı kalkacakmıs o zamn yandık

işte akılsız basın cezasını cekıyoruz sımdı ıstedıgımız hastaneye doktora gıdemıyoruz acıkcası cunkı cok pahalılar cıddı anlamda..

Yok be güzelim birazda kısmet ben ço araştırdım ama herşey limitsiz olsun dedim bide yıl deviriyle uğraşmayayım dedim aman limitim bittimi varmı doğuma nekadar kaldı bunları düşünmeyeyim dedim. Kesin amerikan hastanesinde doğurmak istiyodum ona göre yaptırdım. Ne oldu sonra amerikandan vazgeçtim maslak acıbademde doğurucam dedim acibademin doktor listesini aldım beğendiğim doktorları işeretledim . Sonra Rızabeyi seçtim üstelik sekreterine sordum maslak acıbademde doğuma giriyormu diye (ki randevu alırken daha hamile olduğumu bile bilmiyordum) ama gelgörki benim doktorum o hastanede doğuma girmiyor çok istersem gireceğini söyledi ama ekibini tanımadığı bir hastaneye gitmesini ben istemiyorum. Üstelik yenileme döneminde amerikan hastanesinide poliçemden çıkarttım.Bide benim doktorum sigorta şirketimin anlaşmalı olduğu bi doktor değil yani muaynehane ücratinin %80 ini değil %60 ını karşılıyor. Kısacası hiçbiri planladığım gibi olmadı. sigorta yaptırmayıp başkabir doktora gitseydim medicana yada hizmette doğum yapsaydım aynı paraya gelicekti (sory bu arada çok uzun oldu :kedi:)

alıba gerceklesıyormus ben hastaneye sordum oyle bısey var ama kesın degıl dedıler.. ozel hastnelerde ssk ındırımı kalkacakmıs o zamn yandık

Iyicene batirdilar herseyi sanki cok mu asiri fazlaydi ssk indiri mi ki birde tutup kaldiriyorlar sinir oldum simdi.

ssk indirimi kalkmıyor %30 unu ödüyorduk şimdi %70 ödiycez. Ben hastanemi aradım hala aynı fiyattalar 12 TL.

Kizlar istanbulda otursam bende mutlaka gelirdim sizinle tanismayi cok isterdim
maalesef benim yerim cok uzak ama gonuller bir.
olumunekankayizsmile

aynen öyle canım..gönüller bir olsun olumunekankayizsmile

Kizlar ben cikiyorum, kendinize iyi bakin gorusuruz. olumunekankayizsmile

Daemon merhaba sen eski çamlıca ömüre gidiyorsun değil mi santraledki.drunun ismi ne acaba ben medipole gidiyorum da uzak kalıyor biraz belki değiştirebilirm

Günaydın Kızlarrrrrrrrrrrrrrr:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…