2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Daemon muayene ücreti ne kadar orda bi de renkli ultrasonun fiyatını öğrendiniz mi?son soru ferda hanım normal doğum yanlısı biri mi?

benım esım bana 1 yıldan fazla oluyor yapmıstı anadolu hayat.50 ıdı sonra 60 olmus.yanı sımdı ben bununla her has gıdebılırmıyım.arastırmadım hıc.bagkurla gıdıyorum.:dance:

ben de 1 kere kadın doktora gittim.. ayı gibi davrandı..
aynen ben de tövbe ettim sonra..
şimdiki doktorum erkek ve süper

bende çok seviyorum doktorumu Ali Paşacım benim :) ,tipide çok komik,çok eğlenceli bir adam,oğlumla tartışıp duruyor ultrasondayken kaydirigubbakcemile3

Daemon muayene ücreti ne kadar orda bi de renkli ultrasonun fiyatını öğrendiniz mi?son soru ferda hanım normal doğum yanlısı biri mi?

renklı ultrasona 20. haftamı doldurdurtan sonra gırcem ama karsıdakı hospıtallıuma gıden bı arkadas var foyatı 80 demısler ona ben daha sormadım aynıdır heralde ssk lıya. muayen ucretı almıyorlar yalnızca devlete verılen 12 tl katkı payı alınıyor. ferda hanım bı anormallık olmadıgı surece normal dogumdan yana.

kızlar ben bıraz uyumaya calıscam ogleden sonra ablmalar gelcek coukların gurultusunu bu halde cekemem bıraz uyumam lazımm

normal muayne ücreti 85 tl ben ssk dan 55 ödüyorum, özel sigorta muaynede ne bilmiyorum ama üst limiti 5000 ve üstü ise direk doğumu karşılıyor fazlasıyla diye biliyorum

Kızlar bende kadın doktorlara (özellikle jinekoloklara) gıcığım. Çok kaba davranıyorlar ve acayip anlayışsızlar. Ben çok memnunum doktorumdam.

Bu arada özel sağlık sigortasının ücretinimi sordunuz anlayamadım . Ben geçensene ultura herşey dahil 3.500 TL ye yaptırmıştım poliçemi.Yatarak tedavinin %100 ünü karşılıyor ayakta tedavilerin (yani muayene ücretleri falan ) %20 sini ben ödüyorum. Ama gittiğin doktorun anlaşması yoksa %40 ını kendin ödüyorsun.

kızlar anne bebek ürünleri fuarı var istanbul şişlide..tarih 18-21 şubat...ilgilenenler Efem Fuar Anne ve Bebek Fuarı 'dan ayrıntılara ulaşabilirler..anne bebek dergisi okuyorum da :)orda reklamı vardı sizlerle paylasayım dedim..

o beeen oluyorum:)) Şişli hospitalıum 80.burda da başka renkli ultrasona bakan yer yok

dönsene oğlummm, bak benimle inatlaşamazsın sennnnnn,iyi sabaha kadar burdayız o zaman diyeee konuşuyor kendi kendine,oğlanda inatçı dönmüyor içerden el hareketi filan çekiyor doktoraaaa kaydirigubbakcemile3
hhahahahah ay cok komik

ben kadınların her yaptığı işe gıcığım kimse alınmasında. ne kadın kuaföre giderim ne kadın doktora.
çok huysuz ve kompleksli oluyorlar malesef. aslında bizi en iyi anlamaları gereken doktorlar kadınlar olması gerekirken hiç özen göstermiyorlar.

kociş geldi şimdi ,hastalanmış daha doğrusu sıtmalanmışşş ...aman bu erkeklerinde hastalığı çok zor anacımm,bebekten farksız oluyorlar,bereyle yatmış,çıkar diyorum şunu kafası üşüyormuş kel yaaa :)...gidiyimde içecek bişiler yapıyım şuna kaydirigubbakcemile3

Özgeçay çok soru sordum evet daemon uyumaya gitmeseydi sorularım devam edecekti de..Neyse gelince devam ederim artık:uhm:

Kızlar çok mutluyum dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim.Erkek Allah sağlıklı bir şekilde kucağımada almayı nasip eder inş.Bu kadar heyecanlanacağımı tahmin etmiyordum şimdi oğlum diye seviyorum karnımı ve bi tuhaf geliyo çooook güzel bir şey.Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…