ben de 1 kere kadın doktora gittim.. ayı gibi davrandı..
aynen ben de tövbe ettim sonra..
şimdiki doktorum erkek ve süper
:roflol: nası tartışıyo kızbende çok seviyorum doktorumu Ali Paşacım benim :) ,tipide çok komik,çok eğlenceli bir adam,oğlumla tartışıp duruyor ultrasondayken kaydirigubbakcemile3
Daemon muayene ücreti ne kadar orda bi de renkli ultrasonun fiyatını öğrendiniz mi?son soru ferda hanım normal doğum yanlısı biri mi?
sorucu kaydirigubbakcemile3Daemon muayene ücreti ne kadar orda bi de renkli ultrasonun fiyatını öğrendiniz mi?son soru ferda hanım normal doğum yanlısı biri mi?
hadi uyu bakalım cınımkızlar ben bıraz uyumaya calıscam ogleden sonra ablmalar gelcek coukların gurultusunu bu halde cekemem bıraz uyumam lazımm
:roflol: nası tartışıyo kız
renklı ultrasona 20. haftamı doldurdurtan sonra gırcem ama karsıdakı hospıtallıuma gıden bı arkadas var foyatı 80 demısler ona ben daha sormadım aynıdır heralde ssk lıya. muayen ucretı almıyorlar yalnızca devlete verılen 12 tl katkı payı alınıyor. ferda hanım bı anormallık olmadıgı surece normal dogumdan yana.
hhahahahah ay cok komikdönsene oğlummm, bak benimle inatlaşamazsın sennnnnn,iyi sabaha kadar burdayız o zaman diyeee konuşuyor kendi kendine,oğlanda inatçı dönmüyor içerden el hareketi filan çekiyor doktoraaaa kaydirigubbakcemile3
Kızlar bende kadın doktorlara (özellikle jinekoloklara) gıcığım. Çok kaba davranıyorlar ve acayip anlayışsızlar. Ben çok memnunum doktorumdam.
Bu arada özel sağlık sigortasının ücretinimi sordunuz anlayamadım . Ben geçensene ultura herşey dahil 3.500 TL ye yaptırmıştım poliçemi.Yatarak tedavinin %100 ünü karşılıyor ayakta tedavilerin (yani muayene ücretleri falan ) %20 sini ben ödüyorum. Ama gittiğin doktorun anlaşması yoksa %40 ını kendin ödüyorsun.
aa ne güseelll gidelimmmkızlar anne bebek ürünleri fuarı var istanbul şişlide..tarih 18-21 şubat...ilgilenenler Efem Fuar Anne ve Bebek Fuarı 'dan ayrıntılara ulaşabilirler..anne bebek dergisi okuyorum da :)orda reklamı vardı sizlerle paylasayım dedim..
kısss o zmaan bizde yakınızdır, bende yeşilkentte otuıruyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?