2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dilekcim bende hospıtallıum camlıcaya gıdıyorum bende bılmıyodum ultrason cıhazlarının eskı oldugunu hepsındemı oyleymıs acaba.. alla alla ya bak benımde canım sıkıldı sımdı aa ben doktorumdan memnunum off yaaaaaa

günaydın kızlaar :))ya ne güzel buluşacaksınıızzz ben de gelebilseydim keşkkeeee

niye içimiz bayılsın canım. sonuçta ortada sorun var elimizden geldiğinde yardımcı olmak isteriz. olamazsak da dinleriz.
ben anadolu yakasında olduğum için karşı taraftaki hastaneleri çok iyi bilmiyorum.
bende sağlık sigortası yaptırmak istedim ama eşimle o konuda nedense anlaşamadık. sanki kandırılıyormuş gibi düşündü :mymeka:
neyse sağlık olsun da gerisi önemli değil.

ay kızlar bir aydan fazla zaman önce belirlemiştik bu pazar günü buluşmayı..
ne çabuk geçmiş zaman değil miiii.. boshayallersmile

günaydın kızlaar :))ya ne güzel buluşacaksınıızzz ben de gelebilseydim keşkkeeee
sende gel ıste canım nolcakkı.. zaten yorulmıycazkı bıyerde oturcas ıste

ay saglık sıgortası konusunda en delı olanınız benım heralde sıgorta sırketınde calısıyorum ve kendıme sıgorta yapmıyorum gercı bız kararverdıgımzı ay hamıl ekaldıgımdan yaptıramadım ılk ay bakalım hamıle kalmazsam doktora gıderım polıce yaparım 4 ay sonra hamıle kalmırım dıyodum ustelık calısan oldugumdan yalnızca 300 lıra tutacaktı sınırsız dogum temınatlı polıce ıstedıgım yere gıdebılcektım ama bole oldu saglık olsun ıste

ay kızlar bir aydan fazla zaman önce belirlemiştik bu pazar günü buluşmayı..
ne çabuk geçmiş zaman değil miiii.. boshayallersmile

valla öyle. katılım cok olsun kımse bahane uyduramasın dıye belırledık ama sonuc degısmedı. kesın bulusuruz sonra cıkarlar ortaya ay keske haberımız olsaydı dıyeklava:

dilekdilek bekle canım sana 5-10 dakika sonra bir doktor ismi vericem geçensene arkadaşımın doğumuna girdi. SSK nın doktoru.. Muaynehanesi beşiktaşta ssk anlaşmalı birçok hastanede doğuma giriyor hemde tahlilfalan istersede ssk da yapırıyor bide onu araştırırsın arkadaşımdan haber bekliyorum

ben çok istedim ama eşim tutturdu ne gereği var . bana işyerinden doğum parası zaten verecekler diye. bir türlü ikna edemediğimden tepem attı yaptırmadım. şimdi de diyor ki doğum parası falan yokklava:
ne yapayım ben bu adamı bilmem ki :mymeka:

zaman geçti de biz icraata geçemedik.
daha yer belli değil fisfisfis
amaaan olsun biz buluşacaz yaa.. hem öyle çok kalabalık olmazsak yer de çok önemli olmayacak.. gönüller bir olsun delikafadulden

valla öyle. katılım cok olsun kımse bahane uyduramasın dıye belırledık ama sonuc degısmedı. kesın bulusuruz sonra cıkarlar ortaya ay keske haberımız olsaydı dıyeklava:
ay kesin kesiinnn.

sen calısıyor musun ? ya da calısıyordun da isten mi ayrıldın?sağlık olsun yapacak bişey yok canım.benim allahtan var sağlık sigortam..beylikdüzü medicana'ya gidiyorum biraz kazık diğer medicana'lara göre cok pahalı yani.ama yapacak bişey yok doktorumdan cok memnunum ve cok yakın bana.

Daemon nasıl atladın böyle bir ayrıntıyı bende yaptıracaktım ama ben evleneli daha yeni 1 sene oldu ve biz borçla girmiştik düğüne nişanlıyken yaptırayım dedim ama güvenemedim kendime. Ben Burdaki topiclerde okudum şişli hospitalıum hastanesindeki ultrason cihazlarını. 2 hafta sonrada renkli ultrasona giricem orda 80 TL imiş başka yerleride araştırıyorum bakalım.
Kocam şehir dışında pazar günü gelecek eğer ki gelmezse bende katılabilirtim aranıza.

ben ayrıldım canım ısten

bız cocugu hıc dusunmemeıstık canım saglıksıgortalarından faydalanmak ıcınde polıceyı yaptırdıktan 4 ay sonr ahmıle kalman lazım. bız cocuga karar verdık ılk ayda hamıle kaldım o yuzden yaptırmamın bı anlamı kalmadı

dilekcim bahsettiğim doktor Ali Tezel Erol muaynehanesinin teli 0 212 258 38 58
muayene ucretini bilmiyorum. Amerikan hastanesinin orada bir devlet hastanesi varmış kendisi o hastanenin doktoru kendi muaynehaneside yıldız yokuşunda sait çiftçinin oralarda bide bunu araştır istersen

Son düzenleme:

Bu konuda en önlemli benim herhalde. Ben Ağustos 2008 de evlendim. Tam birsene sonrasında bebiş istiyodum.. Kasım 2008 de sigorta yaptırdım. Limitsiz Koçallianzdan Mayıs itibariyle izin veriyodu biraz bekledik ilk denememiz ağustostu olmadı eylül ayında hamiş kaldım. Benimki tam planlı programlı bir bebiş yani :)

bende 1 sene öncesinden beri istiyorum ama kocamın aklına ne geldiyse istemedi
keşke gizliden yaptırsaydım çok pişman oldum sonradan yaptırmadığıma

anladım canım..hayırlısı olsun.ben gelebilmeyi isterdim ama dediğim gibi oraya gelirken ve dönerken yolda yorulurum..arabam yok maalesef olsa atlar gelirdim direk.ama toplu taşıma araçları ile beylikdüzünden kadıköye gelmem biraz sorun oluyor önce taksime gitmem ordan da tekrar otobüse binmem lazım cok uzun süre yollarda olucam..tek basıma hele hiç güvenemiyorum o kadar yolu gelmeyi.hamile olmasam hiç sorun değil ama simdi gezmeden eğlenceden önce bebeğimi düşünmeliyim sizler beni zaten çok iyi anlıyorsunuzdur.yakın olsam ikiletmem gelirdim zaten..bir dahakine taksimde buluşalım ben de gelirim olur mu?

işte akılsız basın cezasını cekıyoruz sımdı ıstedıgımız hastaneye doktora gıdemıyoruz acıkcası cunkı cok pahalılar cıddı anlamda..

anladım cnm araba olmayınca zor oluyor bende mumkun oldugunca kullanmıyorum toplu tasıma araclarını hem yoruluyorum hemde ortalık hastalık dlu o kadar ınsanlar bırarada olmaktan cekınıyorum acıkcası ee bırde ıstanbul trafıgıde malum karsıdan buraya gelmek epey zor bır dahakı bulusmamız egerkı yapabılırske taksım olur tabı neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…