D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #26.381
ekledım ekledım o da cıktı zaten ayy cok komıkk ya hala gulme krızındeyımm
Sen yine iyi cesaret etmişsin ben bahçelievlerde medicana hast.gittim ama o yol bana çok uzak geldi. Sinir oluyorum şu maddi sıkıntılara keşke önceden sağlık sigortası yaptırsaydım. Bide 7.ayımda ben işten ayrılmayı düşünüyorum çok stresli bir ortam burası nefret ediyorum zaten burdan.İçinizi baydım dimi kızlarbilmiyorumkismile
sende gel ıste canım nolcakkı.. zaten yorulmıycazkı bıyerde oturcas ıstegünaydın kızlaar :))ya ne güzel buluşacaksınıızzz ben de gelebilseydim keşkkeeee
niye içimiz bayılsın canım. sonuçta ortada sorun var elimizden geldiğinde yardımcı olmak isteriz. olamazsak da dinleriz.
ben anadolu yakasında olduğum için karşı taraftaki hastaneleri çok iyi bilmiyorum.
bende sağlık sigortası yaptırmak istedim ama eşimle o konuda nedense anlaşamadık. sanki kandırılıyormuş gibi düşündü :mymeka:
neyse sağlık olsun da gerisi önemli değil.
ay kızlar bir aydan fazla zaman önce belirlemiştik bu pazar günü buluşmayı..
ne çabuk geçmiş zaman değil miiii.. boshayallersmile
ay kızlar bir aydan fazla zaman önce belirlemiştik bu pazar günü buluşmayı..
ne çabuk geçmiş zaman değil miiii.. boshayallersmile
sende gel ıste canım nolcakkı.. zaten yorulmıycazkı bıyerde oturcas ıste
ay saglık sıgortası konusunda en delı olanınız benım heralde sıgorta sırketınde calısıyorum ve kendıme sıgorta yapmıyorum gercı bız kararverdıgımzı ay hamıl ekaldıgımdan yaptıramadım ılk ay bakalım hamıle kalmazsam doktora gıderım polıce yaparım 4 ay sonra hamıle kalmırım dıyodum ustelık calısan oldugumdan yalnızca 300 lıra tutacaktı sınırsız dogum temınatlı polıce ıstedıgım yere gıdebılcektım ama bole oldu saglık olsun ıste
amaaan olsun biz buluşacaz yaa.. hem öyle çok kalabalık olmazsak yer de çok önemli olmayacak.. gönüller bir olsun delikafaduldenzaman geçti de biz icraata geçemedik.
daha yer belli değil fisfisfis
ay kesin kesiinnn.valla öyle. katılım cok olsun kımse bahane uyduramasın dıye belırledık ama sonuc degısmedı. kesın bulusuruz sonra cıkarlar ortaya ay keske haberımız olsaydı dıyeklava:
sende gel ıste canım nolcakkı.. zaten yorulmıycazkı bıyerde oturcas ıste
ay saglık sıgortası konusunda en delı olanınız benım heralde sıgorta sırketınde calısıyorum ve kendıme sıgorta yapmıyorum gercı bız kararverdıgımzı ay hamıl ekaldıgımdan yaptıramadım ılk ay bakalım hamıle kalmazsam doktora gıderım polıce yaparım 4 ay sonra hamıle kalmırım dıyodum ustelık calısan oldugumdan yalnızca 300 lıra tutacaktı sınırsız dogum temınatlı polıce ıstedıgım yere gıdebılcektım ama bole oldu saglık olsun ıste
ben ayrıldım canım ıstensen calısıyor musun ? ya da calısıyordun da isten mi ayrıldın?sağlık olsun yapacak bişey yok canım.benim allahtan var sağlık sigortam..beylikdüzü medicana'ya gidiyorum biraz kazık diğer medicana'lara göre cok pahalı yani.ama yapacak bişey yok doktorumdan cok memnunum ve cok yakın bana.
Daemon nasıl atladın böyle bir ayrıntıyı bende yaptıracaktım ama ben evleneli daha yeni 1 sene oldu ve biz borçla girmiştik düğüne nişanlıyken yaptırayım dedim ama güvenemedim kendime. Ben Burdaki topiclerde okudum şişli hospitalıum hastanesindeki ultrason cihazlarını. 2 hafta sonrada renkli ultrasona giricem orda 80 TL imiş başka yerleride araştırıyorum bakalım.
Kocam şehir dışında pazar günü gelecek eğer ki gelmezse bende katılabilirtim aranıza.
Daemon nasıl atladın böyle bir ayrıntıyı bende yaptıracaktım ama ben evleneli daha yeni 1 sene oldu ve biz borçla girmiştik düğüne nişanlıyken yaptırayım dedim ama güvenemedim kendime. Ben Burdaki topiclerde okudum şişli hospitalıum hastanesindeki ultrason cihazlarını. 2 hafta sonrada renkli ultrasona giricem orda 80 TL imiş başka yerleride araştırıyorum bakalım.
Kocam şehir dışında pazar günü gelecek eğer ki gelmezse bende katılabilirtim aranıza.
ben ayrıldım canım ısten
bız cocugu hıc dusunmemeıstık canım saglıksıgortalarından faydalanmak ıcınde polıceyı yaptırdıktan 4 ay sonr ahmıle kalman lazım. bız cocuga karar verdık ılk ayda hamıle kaldım o yuzden yaptırmamın bı anlamı kalmadı
Bu konuda en önlemli benim herhalde. Ben Ağustos 2008 de evlendim. Tam birsene sonrasında bebiş istiyodum.. Kasım 2008 de sigorta yaptırdım. Limitsiz Koçallianzdan Mayıs itibariyle izin veriyodu biraz bekledik ilk denememiz ağustostu olmadı eylül ayında hamiş kaldım. Benimki tam planlı programlı bir bebiş yani :)
ben ayrıldım canım ısten
bız cocugu hıc dusunmemeıstık canım saglıksıgortalarından faydalanmak ıcınde polıceyı yaptırdıktan 4 ay sonr ahmıle kalman lazım. bız cocuga karar verdık ılk ayda hamıle kaldım o yuzden yaptırmamın bı anlamı kalmadı
anladım canım..hayırlısı olsun.ben gelebilmeyi isterdim ama dediğim gibi oraya gelirken ve dönerken yolda yorulurum..arabam yok maalesef olsa atlar gelirdim direk.ama toplu taşıma araçları ile beylikdüzünden kadıköye gelmem biraz sorun oluyor önce taksime gitmem ordan da tekrar otobüse binmem lazım cok uzun süre yollarda olucam..tek basıma hele hiç güvenemiyorum o kadar yolu gelmeyi.hamile olmasam hiç sorun değil ama simdi gezmeden eğlenceden önce bebeğimi düşünmeliyim sizler beni zaten çok iyi anlıyorsunuzdur.yakın olsam ikiletmem gelirdim zaten..bir dahakine taksimde buluşalım ben de gelirim olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?