2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mutlaka istisnalar vardır ama maalesef geneli böyle

GÜnaydın kızlarr 17 haftalıktım dÜn 164 gr aĞırlıĞında 14.30 cm lİk oĞlum olcakmıŞ allahım gÖrsenİz ne hareketler yapıyor pİpİsİ 0,65 cm İnŞallah saĞlıkla gelİr
canım gözün aydın sağlıklıca doğsun inşallahhj

linki açamadım evde bakarım akşama.
süper olur ama bu fuar kesin gitmem lazım

hayırlı olsun canım. sağlıkla büyüt bebeğini :teytey:

hayırlısı olsun canım Allah eline almayı nasip etsin

o beeen oluyorum:)) Şişli hospitalıum 80.burda da başka renkli ultrasona bakan yer yok

Benim doktorumum muaynehanesindeki ulturason zaten renkli ve hem 3 boyutlu hem 4 boyutlu üzerindeki düğmelerden ekranın şekli değişiyor. Hep aynı muayene ücretini veriyorum.ama en son gitmemin üzerinden 3 hafta geçmemişse ücret almıyor bende nerdeyse 3 haftada bir gidiyorum.Böylelikle 1,5 ayda bir ücret ödemiş oluyorum. Ben çok şanslıyım her gittiğimde ayrıntılı birşekilde görebiliyorum.
Zaten genelde başka doktorların hastaları geliyor kontrole ulturason yada tarama testleri için .

suulecim hayırlı olsun oğlusun.. sağlıkla doğsun insallah

Çok teşekkürler kızlar ,ya bu hamilelik ne güzel bir şeymiş.Ama zamanın biran önce geçmesini istiyorum uyusam uyansamda Haziran gelse(!) Bu arada benim hep sol kasığım ağrıyor dr. a sordum sol tarafa yerleşiyordur önemli değil dedi.Geçmiş konuşmalarda gördümde ben özel muayeneye gidiyorum bir ay para alıyor 150 TL bir ay almıyor.Gittiğim dr. Prof. ve erkek çok memnunum.Hem siyah beyaz ultrasonla hemde 4 boyutlu ultrasonla bakıyor her kontrolde.Üstelik o çekimleri cd ye aktarıp bize veriyor.Annemlerle felan izliyoruz oturup çok güzel....

gecmis olsuuunn döndüğünde bizim buluşma işimizi konusalım sen diğer bulusmaya da katılıyor musun??

ay benim doktorum da öyle. her seferinde mutlaka 3 boyutluda da bakıyor ve 3 boyutlu resmini veriyor bana.. cd hiç istemedim bu gidişimde bi diyeyim bakayım

kızlar dün espirili tişörtlerden aldım çok güzel yaakaydirigubbakcemile2

kızlar dün espirili tişörtlerden aldım çok güzel yaakaydirigubbakcemile2
ay benimde var, taa ilk zamanlarımda teyzoş hediye almıştı ama hala giyemedim.. kıyamıyorum kaydirigubbakcemile3
her seferinde yok yaa karnım koskocaman olsun da ööle giyerim diye geri koyuyorum..

senin doktorunnerde?

kısss çık gel ben hep evdeyim,onların totoları donsun dışarda biz evde ohhh sıcak sıcak hihoyyyt

yeşilkent ne tarafta kalıyor esenyurt'a mı yakın?yok güzelim önce dısarda bir yerlerde bulusalım :)ben yakama kırmızı karanfil takar gelirim zemuszemuszemuszemus

Bişey soracam ultrasona sık girmenin bebeğimize bir zararı olur mu?Hiç dr.la felan konuşanınız oldumu bana kalsa hergün girmek istiyorum.Daha hareketlerini hissedemiyorum ya ondan herhalde.

gunaydın hanımlar merak ettım ya bu ozel saglık sıgortalarına ne kadar oduyorsunuz.a.s.
canım benim dr da muayene ücreti 170 tl ama ben özel sigortadan dolatı %20 sini ödüyorum 34 tl

slm kızlar....nasılsınız...

benim dr ultrasonuda güzel bana ilk zamanlar resim veriyodu 2 aydır 2 atne cd verdi...ama adam çok çatlak..aslında değiştirmek de istiyorum bakalım...

coolelisam nerden aldın tişörtleri bende istiyorum birde ne kadara aldın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…