- Konu Sahibi daemon
-
- #26.461
mutlaka istisnalar vardır ama maalesef geneli böyleben kadınların her yaptığı işe gıcığım kimse alınmasında. ne kadın kuaföre giderim ne kadın doktora.
çok huysuz ve kompleksli oluyorlar malesef. aslında bizi en iyi anlamaları gereken doktorlar kadınlar olması gerekirken hiç özen göstermiyorlar.
canım gözün aydın sağlıklıca doğsun inşallahhjGÜnaydın kızlarr 17 haftalıktım dÜn 164 gr aĞırlıĞında 14.30 cm lİk oĞlum olcakmıŞ allahım gÖrsenİz ne hareketler yapıyor pİpİsİ 0,65 cm İnŞallah saĞlıkla gelİr
kızlar anne bebek ürünleri fuarı var istanbul şişlide..tarih 18-21 şubat...ilgilenenler Efem Fuar Anne ve Bebek Fuarı 'dan ayrıntılara ulaşabilirler..anne bebek dergisi okuyorum da :)orda reklamı vardı sizlerle paylasayım dedim..
Kızlar çok mutluyum dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim.Erkek Allah sağlıklı bir şekilde kucağımada almayı nasip eder inş.Bu kadar heyecanlanacağımı tahmin etmiyordum şimdi oğlum diye seviyorum karnımı ve bi tuhaf geliyo çooook güzel bir şey.Allah isteyen herkese nasip etsin
Kızlar çok mutluyum dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim.Erkek Allah sağlıklı bir şekilde kucağımada almayı nasip eder inş.Bu kadar heyecanlanacağımı tahmin etmiyordum şimdi oğlum diye seviyorum karnımı ve bi tuhaf geliyo çooook güzel bir şey.Allah isteyen herkese nasip etsin
Özgeçay çok soru sordum evet daemon uyumaya gitmeseydi sorularım devam edecekti de..Neyse gelince devam ederim artık:uhm:
biz de ikimiz bulusalım o zaman ne dersin :)
o beeen oluyorum:)) Şişli hospitalıum 80.burda da başka renkli ultrasona bakan yer yok
kısss çık gel ben hep evdeyim,onların totoları donsun dışarda biz evde ohhh sıcak sıcak hihoyyyt
kociş geldi şimdi ,hastalanmış daha doğrusu sıtmalanmışşş ...aman bu erkeklerinde hastalığı çok zor anacımm,bebekten farksız oluyorlar,bereyle yatmış,çıkar diyorum şunu kafası üşüyormuş kel yaaa :)...gidiyimde içecek bişiler yapıyım şuna kaydirigubbakcemile3
ay benimde var, taa ilk zamanlarımda teyzoş hediye almıştı ama hala giyemedim.. kıyamıyorum kaydirigubbakcemile3kızlar dün espirili tişörtlerden aldım çok güzel yaakaydirigubbakcemile2
Benim doktorumum muaynehanesindeki ulturason zaten renkli ve hem 3 boyutlu hem 4 boyutlu üzerindeki düğmelerden ekranın şekli değişiyor. Hep aynı muayene ücretini veriyorum.ama en son gitmemin üzerinden 3 hafta geçmemişse ücret almıyor bende nerdeyse 3 haftada bir gidiyorum.Böylelikle 1,5 ayda bir ücret ödemiş oluyorum. Ben çok şanslıyım her gittiğimde ayrıntılı birşekilde görebiliyorum.
Zaten genelde başka doktorların hastaları geliyor kontrole ulturason yada tarama testleri için .
senin doktorunnerde?
kısss çık gel ben hep evdeyim,onların totoları donsun dışarda biz evde ohhh sıcak sıcak hihoyyyt
canım benim dr da muayene ücreti 170 tl ama ben özel sigortadan dolatı %20 sini ödüyorum 34 tlgunaydın hanımlar merak ettım ya bu ozel saglık sıgortalarına ne kadar oduyorsunuz.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?