2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de 1 kere kadın doktora gittim.. ayı gibi davrandı..
aynen ben de tövbe ettim sonra..
şimdiki doktorum erkek ve süper
bende bundan 3 yıl önce bir kadına gidiyordum kistlerim felan vardı ayy nasıl kötü davranırdı böle umursamaz sonra onu değiştir başka kadına gittim yine aynıı
sonrada kendi dr mu buldummm Aykut beyyy çok seviyorum onuu

Bişey soracam ultrasona sık girmenin bebeğimize bir zararı olur mu?Hiç dr.la felan konuşanınız oldumu bana kalsa hergün girmek istiyorum.Daha hareketlerini hissedemiyorum ya ondan herhalde.

benim dr.um öle bişi söylemedi.. hatta ne zaman istersen gel göstereyim diyo.. zararı olsa o kdr sık gelebilirsin demez herhalde..
gerçi ben gitmiyom yine de, her gidişimde çok büyüdüğünü görmek hoşuma gidiyo

Canım benim doktorum nişantaşında güzelbahçe sokakta amerihan hastanesinin acil girişini yanı. Ama öncelikle muayene ücretini söyleyeyim 230 TL kart falanda geçmiyor. Bilgine.

bende Nişantaşı/şişli oturuyorum banada çok yakınmış ama muayene ücreti fazlasıyla aşarmış beni.

Kardeşimin elinde olsa ultrason cihazı alıcak eve hergün bakacakmış benden daha meraklı. bende evhamlıyım meraklıyım ama kendimi frenlemeye çalışıyorum.2-3 haftada bir gidiyorum doktora.

Gözün aydın canımmm..

ay benim doktorum da öyle. her seferinde mutlaka 3 boyutluda da bakıyor ve 3 boyutlu resmini veriyor bana.. cd hiç istemedim bu gidişimde bi diyeyim bakayım
Benim dr da önce normal bakıyor ardından 4 boyutlu ile bakıyor sonrada onu cd ye aktarıp veriyorrdelikafaduldenkızçem elini emip duruyordu en sonuncusundaa yirim onun parmaklarını bennn

kızlarr ben yemeğe kaçar görüşürüzz

suule oğluş geliyomuş tebrikler....:))

Benimde yemekli toplantım var çıkıcam birazdan görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

selammm kızlar .hayırlı günler hepinize .pek giremiyorum geceleri arada bakıyorum yazdıklarınıza pek keyifsizim bu istirahat bunalıma soktu beni valla .oğlumda hasta mideyi üşütmüş bide o hepiniz iyisinizdir inşallah.
suule hayırlı olsun canım allah zamanında sağlıkla kucagına almayı nasipetsin valla erkekler revaşta benimde iki erkek daha geliyor. allahım hayırlı evlatlar olsun hepsi kocaman öpüyorum sizi opuyorumnanaktan

kızlar hero babyden kargom geldi.
göndere göndere kitapçık göndermişler. çok kınadım kendilerini alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…