bende bundan 3 yıl önce bir kadına gidiyordum kistlerim felan vardı ayy nasıl kötü davranırdı böle umursamaz sonra onu değiştir başka kadına gittim yine aynııben de 1 kere kadın doktora gittim.. ayı gibi davrandı..
aynen ben de tövbe ettim sonra..
şimdiki doktorum erkek ve süper
Bişey soracam ultrasona sık girmenin bebeğimize bir zararı olur mu?Hiç dr.la felan konuşanınız oldumu bana kalsa hergün girmek istiyorum.Daha hareketlerini hissedemiyorum ya ondan herhalde.
Canım benim doktorum nişantaşında güzelbahçe sokakta amerihan hastanesinin acil girişini yanı. Ama öncelikle muayene ücretini söyleyeyim 230 TL kart falanda geçmiyor. Bilgine.
Gözün aydın canımmm..Kızlar çok mutluyum dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim.Erkek Allah sağlıklı bir şekilde kucağımada almayı nasip eder inş.Bu kadar heyecanlanacağımı tahmin etmiyordum şimdi oğlum diye seviyorum karnımı ve bi tuhaf geliyo çooook güzel bir şey.Allah isteyen herkese nasip etsin
Benim dr da önce normal bakıyor ardından 4 boyutlu ile bakıyor sonrada onu cd ye aktarıp veriyorrdelikafaduldenkızçem elini emip duruyordu en sonuncusundaa yirim onun parmaklarını bennnay benim doktorum da öyle. her seferinde mutlaka 3 boyutluda da bakıyor ve 3 boyutlu resmini veriyor bana.. cd hiç istemedim bu gidişimde bi diyeyim bakayım
afiyet olsun canımkızlarr ben yemeğe kaçar görüşürüzz
kızlar dün espirili tişörtlerden aldım çok güzel yaakaydirigubbakcemile2
nerden aldın nerden aldın
lcw den hemde çok ucuz 17 tl
tünaydın arkadaşlar
erkek dıyenlerii tebrik ediyorummmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?