ne o sende mi koycan kaydirigubbakcemile3 alsanaalsanasmileYağmur güzel isim :)))) bilmiyorumkismile
hadi hayırlı haberler..neyse ben cıkıyorum kızlar test sonuclarımı almaya gidicem hadi iyi bakın kendinize boshayallersmile
bana da gelmedi. kız archimim sana birisi kandırıktan göndermiş olmasın onu delikafaduldenbana oda gelmedi :a015:
ne o sende mi koycan kaydirigubbakcemile3 alsanaalsanasmile
hheheheh nası anladım ama aklinialirimsmileyok ben başka düşnüyorumaklıma gelmedi deil haaa eyvahedigeldismile
ne yazıyo kitapçikta ki aklinialirimsmile
çok düşündük çok fikir değiştirdik ama kaydirigubbakcemile3
şimdilik ben ezelden beri istediğim isme döndüm sanırım o olacak yine bi değişiklik olmazsa kaydirigubbakcemile3
Yağmur
ayyy hakkaten heeee hayret bişi lülülülülülü
mamalarını tanıtmışlar.yok meyveli mama, yok tahıllı mama.
sanki mama çeşitlerini bilmiyoz :dilcikar:
bana oda gelmedi :a015:
bana da gelmedi. kız archimim sana birisi kandırıktan göndermiş olmasın onu delikafadulden
inşallah sana da kısmet olur en kısa zamanda bebişini hissetmek ona isim bulmaya çalışmak..yağmur süper opuyorumnanaktan
kızlar siz kaç siteye üye oldunuz?
yok ben başka düşnüyorumaklıma gelmedi deil haaa eyvahedigeldismile
biz yolladık sana onu archimimmmm aklinialirimsmile -tatlicadiarzu- laelaelaelaelaeayy valla kandırıldım mı nedir :roflol::roflol:
ay evet bi gün burada yazıp yazıp buldugumuz bebek sitesine üye olmustuk.. milupadan baska hiçbiri hayırlı cıkmadı :dilcikar:milupa ,herobaby ismini unuttuğum bir sürü site daha. ama kafam karıştı hatırlamıyorum hangileri olduğunu :1no2:
biz yolladık sana onu archimimmmm aklinialirimsmile -tatlicadiarzu- laelaelaelaelae
bu kadar şeyedebildik aplaa.. olumunekankayizsmileinsan 2 tane çeyrek yollar. yollaya yollaya bunu mu yolladınız alsanaalsanasmile
valla benim de eskisinden daha iyi çalışıyor diyebilirim.. eskiden arada kabızlık sorunum olurdu artık yokKızlar aranızda kabızlık sorunu yaşayan var mı?Bu haftalarda kabızlık yaşanabilir diyorlar ya bende tam aksi durum var da:kedi: kayısı falan yemememe rağmen eskisinden çok daha fazla çalışıyor benim sistem..sizlerde durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?