2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldimmm Doktor yokmus bugun telefonumu aldırlar aricakmış testlere bakıp beni :))))

kızlar yarın bol bol görüşücez
öpüldünüz

eheh eski resmime geri döndüm bayanssulusmile

Evde temizlik var ben de geçmişi takipteyim anca bitti. Az önce de 3 lü test sonucumu aldım çok şükür bi sorun yokmuş Allah a şükür

Bu arada geçmiş derkene Özge kuzum ağzında bakla ıslansaydı be bırak ıslanmayı nemlenmeye bile fırsat bulamamış yaniii cık cık cıkkkk tıkandum haaaa. Bi de isimdaşım olcen yaniii
:sinifsinif::sinifsinif:

aa isimdaş mıydık kız biz..

ama ben bu ismimi kullanmıyom

kızlar ben kafayı yedım yada yıyorum.. sabahtan berı uyumak ıcın ben ınatlasıyorum oglum uyumamak ıcın ınatlasıyo ya ben napıcammm hala ac ve uykusuzumm

Daemon ben özel msj atamıyorum henüz..Hastaneyle ilgili soracaktım yine.Randevu sistemiyle çalışıyor di mi dr çok yoğun mu gidince bekliyor musun?

amaninn diyeyim şimdi de ikiz kardeşini salma üstümeee...

aaaaa bi günde 2 saldırı kaldıramam hamile bi bayanım ben aaaa
eyvahedigeldismile

kızlar ben kafayı yedım yada yıyorum.. sabahtan berı uyumak ıcın ben ınatlasıyorum oglum uyumamak ıcın ınatlasıyo ya ben napıcammm hala ac ve uykusuzumm

senin oğlan doğunca uyutmayacak herhalde seni hiç şimdiden hazırlık yapıyor. Düşünceli çocuk opuyorumnanaktan

merhaba kızlarrr..yeni gülücükler gelmiş eyvahedigeldismilebilmiyorumkismileboshayallersmilebayanssulusmile hahaha harikalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…