2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Daemon ben özel msj atamıyorum henüz..Hastaneyle ilgili soracaktım yine.Randevu sistemiyle çalışıyor di mi dr çok yoğun mu gidince bekliyor musun?

buraya yazdıgımı gormezsın dıye ozelden mesaj attım cnm.. ben her gıttıgımde randevu almıyorum canım. randevu almadıgımda bıraz beklıyorum. o yuzden randevulu gıtmek dah amantıklı

hoşbulduk özge yevvrumm.bugün fazla giremedim kk ya.
ama sana güveniyorum sen kendini korursun olumunekankayizsmile

Bacım sen yanlış anladın ortada korunacak biri varsa o da benim. Tanımam etmem özge bana kanka falan dedi ben de yapma dedim ikiz kardeşine yazıktır ayıptır felan dedim masumum ben anlayacağın. :roflol:

ya kocişi aradım o da dalga gecıyo benle uyuyamıyorum dıye vallahı ben bunalıma gırcem kızlar. benı kımse anlamıyoooboshayallersmile

Bacım sen yanlış anladın ortada korunacak biri varsa o da benim. Tanımam etmem özge bana kanka falan dedi ben de yapma dedim ikiz kardeşine yazıktır ayıptır felan dedim masumum ben anlayacağın. :roflol:
HAHAHAHAHAH delikafadulden

senin oğlan doğunca uyutmayacak herhalde seni hiç şimdiden hazırlık yapıyor. Düşünceli çocuk opuyorumnanaktan

ya sorma cok dusuncelı hele bı dogsun poposuna poposuna vurcam onun sımdıden onun yerıne babasını mı dovsem klava:

kızlarr haziran çabuk gelsin...:CüvCüv:

:roflol::roflol:

korkunun gözünü seveyim. hadi tamam affettim gel buraya :teselli:

Sağol daemon ben de bir gidip deneyeyim senin dru hem benimkine ayda bir gidiyoruz 15gün geçince gideriz ki hasret giderelim.zaten babamız kızıyo bana sen merak etmiyosun hiç diye ona kalsa haftada bir gidecek.ben de gerek yok o muayene parasıyla bebişime bişey alırım diyorum.çünkü her gidişimde 35 veriyoruz...

ya kocişi aradım o da dalga gecıyo benle uyuyamıyorum dıye vallahı ben bunalıma gırcem kızlar. benı kımse anlamıyoooboshayallersmile

kız el kadar bebe nasıl uyutmuyo seni. ben onu çözemedim bilmiyorumkismile

Neyse adımı kullanmayan adaşım ve onun saygıdeğer ikiz kardeşi ve ve veee altta olan tüm hamile bayanlar ben kaçar . Temizlik bitti malum yemek hazırlığı herkese iyi akşamlar kovalasın sizi tavşanlar...

sen nereye gıdıyosunkı umranıyede mı oturuyosun

kızlar hero babyden kargom geldi.
göndere göndere kitapçık göndermişler. çok kınadım kendilerini alsanaalsanasmile

benim üye olmadığım site kalmadı nerdeyse ohaoldumsmile
hiç birindende bişi qelmedi naniknanik kaydirigubbakcemile3

Neyse adımı kullanmayan adaşım ve onun saygıdeğer ikiz kardeşi ve ve veee altta olan tüm hamile bayanlar ben kaçar . Temizlik bitti malum yemek hazırlığı herkese iyi akşamlar kovalasın sizi tavşanlar...

hahahhaaaha bu lafta rahmetli dedemim lafıdır.
hadi sana da iyi akşamlar. tavşanlarla çok haşır neşir olma delikafaduldendelikafadulden

herkese selammmmmmmmmmmmmmmmmm

evet ümraniyedeyim tepeüstü tarafında.medipole gidiyoruz koşuyolunda.bir arkadaşım orda doğum yaptı drdan çok memnun kaldı o yüzden ben de dr aramaktansa ona devam ediyorum.ben de drdan çok memnunum da işte biraz pahalı ve uzak...

kız el kadar bebe nasıl uyutmuyo seni. ben onu çözemedim bilmiyorumkismile

valla bende bılmıyorum yatmanın 5 dk ardından bıızmkı once bı tur atıyo karnımda sonra aclıktan uyuyamıyorum yemek yersem sıskınlıkten uyuyamıyorum dun gece 3.5 da uyuyabıldım sabah 6.30 kalkıp menemen yaptım ben yaaa o saatte uykumun en guzel yerlerınde olurdum o ıkı saat arasındada on kere uyandım uyku duzenı dıye bısey kalmadı bende 3 gundur hortlak gıbı dolasıyorummm

görüşürüz yiiiwwruumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…