D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #26.681
Daemon ben özel msj atamıyorum henüz..Hastaneyle ilgili soracaktım yine.Randevu sistemiyle çalışıyor di mi dr çok yoğun mu gidince bekliyor musun?
saol şekerim vereliniortakhoşbulduk özge yevvrumm.bugün fazla giremedim kk ya.
ama sana güveniyorum sen kendini korursun olumunekankayizsmile
hoşbulduk özge yevvrumm.bugün fazla giremedim kk ya.
ama sana güveniyorum sen kendini korursun olumunekankayizsmile
HAHAHAHAHAH delikafaduldenBacım sen yanlış anladın ortada korunacak biri varsa o da benim. Tanımam etmem özge bana kanka falan dedi ben de yapma dedim ikiz kardeşine yazıktır ayıptır felan dedim masumum ben anlayacağın. :roflol:
senin oğlan doğunca uyutmayacak herhalde seni hiç şimdiden hazırlık yapıyor. Düşünceli çocuk opuyorumnanaktan
Bacım sen yanlış anladın ortada korunacak biri varsa o da benim. Tanımam etmem özge bana kanka falan dedi ben de yapma dedim ikiz kardeşine yazıktır ayıptır felan dedim masumum ben anlayacağın. :roflol:
ya kocişi aradım o da dalga gecıyo benle uyuyamıyorum dıye vallahı ben bunalıma gırcem kızlar. benı kımse anlamıyoooboshayallersmile
Sağol daemon ben de bir gidip deneyeyim senin dru hem benimkine ayda bir gidiyoruz 15gün geçince gideriz ki hasret giderelim.zaten babamız kızıyo bana sen merak etmiyosun hiç diye ona kalsa haftada bir gidecek.ben de gerek yok o muayene parasıyla bebişime bişey alırım diyorum.çünkü her gidişimde 35 veriyoruz...
kızlar hero babyden kargom geldi.
göndere göndere kitapçık göndermişler. çok kınadım kendilerini alsanaalsanasmile
Neyse adımı kullanmayan adaşım ve onun saygıdeğer ikiz kardeşi ve ve veee altta olan tüm hamile bayanlar ben kaçar . Temizlik bitti malum yemek hazırlığı herkese iyi akşamlar kovalasın sizi tavşanlar...
benim üye olmadığım site kalmadı nerdeyse ohaoldumsmile
hiç birindende bişi qelmedi naniknanik kaydirigubbakcemile3
kız el kadar bebe nasıl uyutmuyo seni. ben onu çözemedim bilmiyorumkismile
görüşürüz yiiiwwruummNeyse adımı kullanmayan adaşım ve onun saygıdeğer ikiz kardeşi ve ve veee altta olan tüm hamile bayanlar ben kaçar . Temizlik bitti malum yemek hazırlığı herkese iyi akşamlar kovalasın sizi tavşanlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?