D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #26.701
evet ümraniyedeyim tepeüstü tarafında.medipole gidiyoruz koşuyolunda.bir arkadaşım orda doğum yaptı drdan çok memnun kaldı o yüzden ben de dr aramaktansa ona devam ediyorum.ben de drdan çok memnunum da işte biraz pahalı ve uzak...
valla bende bılmıyorum yatmanın 5 dk ardından bıızmkı once bı tur atıyo karnımda sonra aclıktan uyuyamıyorum yemek yersem sıskınlıkten uyuyamıyorum dun gece 3.5 da uyuyabıldım sabah 6.30 kalkıp menemen yaptım ben yaaa o saatte uykumun en guzel yerlerınde olurdum o ıkı saat arasındada on kere uyandım uyku duzenı dıye bısey kalmadı bende 3 gundur hortlak gıbı dolasıyorummm
valla bende bılmıyorum yatmanın 5 dk ardından bıızmkı once bı tur atıyo karnımda sonra aclıktan uyuyamıyorum yemek yersem sıskınlıkten uyuyamıyorum dun gece 3.5 da uyuyabıldım sabah 6.30 kalkıp menemen yaptım ben yaaa o saatte uykumun en guzel yerlerınde olurdum o ıkı saat arasındada on kere uyandım uyku duzenı dıye bısey kalmadı bende 3 gundur hortlak gıbı dolasıyorummm
yazık sana:teselli: ben yattım mı açlık hissetmiyorum.
tabi şimdilik. sonra gecenin bir yarısı yarım öküz yiyebilirim.
daemoon doktora sorsana bunun için ne yapabileceginii..
belki bişi önerir..
ılık süt fln denesen.. ya da yoğurt ayran fln. onlar mayıştırır ya insanı
ikizimmm çilekli hoşbeş yiyoruumm
evet pahalıymıs aslında bende medıpole gıtmek ıstıyodum benımde bı arkadasım orda yaptı dogumunu cok memnun kaldı bende dahılıye ıcın oraya gıdıyordum cok memnunum medıpolden. ferda hanımdada 5 ay once bı arkadasım dogum yaptı cok memenun kaldı bırde sureklı gıdersen dogum gecede olsa hafta sonuda olsa ferda hanım kalkıp gelıyo bır cok hastanede doktorlar mesaı saatı dısında gelmıyor
ben de hissetmiyorum.. ama belli olmaz 1-2 haftaya ne olurum..yazık sana:teselli: ben yattım mı açlık hissetmiyorum.
ikizimmm çilekli hoşbeş yiyoruumm
ııııykkk midem kalktı hoşbeşten.
görünce hızla uzaklaşıyorum -tatlicadiarzu-
ay canım ben gece 5 kere wc yw kalkmaya razıyımm yeterkı uyuyayım:sinifsinif:ya uyku karışıklığı ve düzensizliğide çok kötü bişey
insan çok agresif oluyo
büyün qünden bişey anlamıyo uyuşuk oluyoo
bende qeceleri wc ye çok kalktığımda uykum bölünüor ya kötü oluorum boshayallersmile
yazık sana:teselli: ben yattım mı açlık hissetmiyorum.
ben de hissetmiyorum.. ama belli olmaz 1-2 haftaya ne olurum..
bide uyku problemim de yok yaa ayılar gibi uyuyorum valla
ben ilk zamanlar hiç yemedim.. bu da aldığım ikinci paket.. o yüzden daha doyamadım.. gecen sefer vanilyalı yemiştim, bugün çilekliay ben hamileliğimin ilk 3 ayında çok yiyodum
eşim qetiriodu her akşam bayıla bayıla yiodum
şimdi qörünce miğdem bi tuhaf oluo :1shok:
ay canım ben gece 5 kere wc yw kalkmaya razıyımm yeterkı uyuyayım:sinifsinif:
ben ilk zamanlar hiç yemedim.. bu da aldığım ikinci paket.. o yüzden daha doyamadım.. gecen sefer vanilyalı yemiştim, bugün çilekli
ben de hissetmiyorum.. ama belli olmaz 1-2 haftaya ne olurum..
bide uyku problemim de yok yaa ayılar gibi uyuyorum valla
ay ben hamileliğimin ilk 3 ayında çok yiyodum
eşim qetiriodu her akşam bayıla bayıla yiodum
şimdi qörünce miğdem bi tuhaf oluo :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?