2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canımsın bebişimmmmm amin inş. hepimize birdennn
Benmki pıt pıt ediyo, ama ne kadar etsede göresim geliyo çok yaa
gözünaydın canım hayırlarla kucağına almayı nasip etsin rabbim bebeğini
bende bebişimi çok özlüyom arada bir tekmelesede ben burdayım dese fazla ultarsasona girmek istemiyorummaklinialirimsmile

hihoyyyt cıngar çıkarmakta üstüme yoktur kaydirigubbakcemile3

bende cıkarıcammm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ama ben normal olursada epıdural ıstıyorum kızlar o sancıya dayanamayabılırım

yazık sana:teselli: ben yattım mı açlık hissetmiyorum.
tabi şimdilik. sonra gecenin bir yarısı yarım öküz yiyebilirim.
bende yatınca pek açlık hissetmiyorum ama gece wc ye kalkınca aç karnımın zurnaları ötüyoo:icecream:

canımmmmmmm nasılsın nezamandır görüşemiyoruz bende seni düşünüyordum kaçgündür göbüş büyüdümü yoksa hala rahatça saklayabilirmusun diye merak etmiştim.

benim göbüş zaten büyüktü :kedi: şaka bir yana zıcık buyudu mideye dogru ama zaten kılolu oldugum için hıç anlaşılmıyo sadece iç çamaşırlarım göbekten dar gelmeye başladı. cinsiyetı hala ögrenemedım şaka gibi 5. ayıma gırdım ama bzımki baglamış ayaklarını dönmiş sırtını uyuyordu anlayamadım pazartesı gıdıcem tekrar.

yavaş yavaş ayrılmak ıstıyorum artık işten 7, ayda kesın çıkıcam. gerçekten çok bunaldım, şuan önumde 270.000 lira var ve mıkrop içinde paralar. jellenmektan yoruldum. içimden çalışmak gelmıyor artık anne olmak ıstıyorum kurabıye yapmak istiyorum. bunalımlardayım sorma bir sor bın ah işit:gitme:

bende cıkarıcammm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ama ben normal olursada epıdural ıstıyorum kızlar o sancıya dayanamayabılırım

ben dayanamam o acıya ama ablam hsg yi yaptırdın bunu hayli yaparsın diyoo:umursamaz:

medipolde kime gidiyorsun canım?? ben hakan beye yaptırdım 2 li testimi çok tonton bi adam birde sema hanım var bildiğim...
bu arada benim abim de orada dr.

ay canım ben gece 5 kere wc yw kalkmaya razıyımm yeterkı uyuyayım:sinifsinif:

ya bende agzıma bı lokma atıp uyuyyaım dıyorum ama ne mumkun benımkı kanmıyo
sen bu gidişle haziranı kaçla kapatcan çok merak ediyom züt annemmmm

ukla benim çok yakın arkadaşım var mehmet.. hatta karısı hamile şimdi 30 küsür haftalık. o da oraya gidiyordur kesin. iştee o mehmet medipolde çağrı merkezinin yöneticisi..
tanıyordur abin kesin

ayyyy sende bendensin arkadaşım
BEnde memur değilim özel sektördeyim ama para işi aynı senin gibi
Yıldım yoruldum çok
O para makinesi parayı savururken gelen havası kokusu öldürcek beni
İflit oluyom iyice

sen bu gidişle haziranı kaçla kapatcan çok merak ediyom züt annemmmm

bende bılemıyorum yavrumm.. ee benımkı zaten ac senın bebede gelcek ıkı yavruyu emzırmek ıcın sımdıden depo hazırlıyorum hersey onlar için ben kendım ıcın sadece ıı bardak su ıcıyorum:kedi:

kızlar benim eşim ısrarla şu açıktan atamaya başvurmamı istiyor muhalefet olmaktan bıktım ya anlamıyor beni sinirlenincede tamam girme diyo ama 10 dk sonra kimliğin nerede fotokopi çekicam neden diyorum belki fikrini değiştirirsin ay zorla adamı bunalıma sokucak ben gece vardiyalarına kalamam bebğim 3 aylıkken kime bırakacam bu erkekler neden biz kadınları anlamak istemiyor yaffff

ya bılmıyorum ama kızlar benı fena halde dogum stresı sardı ben yapamıycam bu ısı gıbımafoldumben
ay eskiden hastanelerde o igrenc ebeler neler yaparlarmış yaa.. böle sancıdan bagıranlara fln oohh soktururken iyiydi şimdi çıkarırken mi ağlıyon kes sesini fln derlermiş..
ayyy var ya bana dicek, sancı mancı dinlemem boğarım kadını

prenses ne nan:uhm:

Ayy işte bütün çalışan anneler aynı dertten müzdarip. Umarım sen çıkarken tazminatını alabilirsin. Benim maalesef işi bırakma yada doğumdan sonra çalışmama gibi bir lüksüm yok. Ancak pyangodan para falan çıkarsa o zaman olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…