gözünaydın canım hayırlarla kucağına almayı nasip etsin rabbim bebeğini
bende bebişimi çok özlüyom arada bir tekmelesede ben burdayım dese fazla ultarsasona girmek istemiyorummaklinialirimsmile
noluyo anacım, dur bi vuriim de kendine gel alsanaalsanasmilekafamçokkarıştı:dilcikar:mafoldumben:dilcikar:
hihoyyyt cıngar çıkarmakta üstüme yoktur kaydirigubbakcemile3
noluyo anacım, dur bi vuriim de kendine gel alsanaalsanasmile
bence sen dayanırsınbende cıkarıcammm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ama ben normal olursada epıdural ıstıyorum kızlar o sancıya dayanamayabılırım
olumunekankayizsmile:mymeka:
bende yatınca pek açlık hissetmiyorum ama gece wc ye kalkınca aç karnımın zurnaları ötüyoo:icecream:yazık sana:teselli: ben yattım mı açlık hissetmiyorum.
tabi şimdilik. sonra gecenin bir yarısı yarım öküz yiyebilirim.
bence sen dayanırsın
olumunekankayizsmile
canımmmmmmm nasılsın nezamandır görüşemiyoruz bende seni düşünüyordum kaçgündür göbüş büyüdümü yoksa hala rahatça saklayabilirmusun diye merak etmiştim.
bende cıkarıcammm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ama ben normal olursada epıdural ıstıyorum kızlar o sancıya dayanamayabılırım
medipolde kime gidiyorsun canım?? ben hakan beye yaptırdım 2 li testimi çok tonton bi adam birde sema hanım var bildiğim...medipolün genel kuralı canım ister bayram olsun ister pazar dr şehir dışında değilse geliyor doğuma.ben muhtemelen drumdan vazgeçemem de arada bebişi görmeye giderim ferda hanıma heralde...neyse ben çıkıyorum hoşçakalın
sen bu gidişle haziranı kaçla kapatcan çok merak ediyom züt annemmmmay canım ben gece 5 kere wc yw kalkmaya razıyımm yeterkı uyuyayım:sinifsinif:
ya bende agzıma bı lokma atıp uyuyyaım dıyorum ama ne mumkun benımkı kanmıyo
ya bılmıyorum ama kızlar benı fena halde dogum stresı sardı ben yapamıycam bu ısı gıbımafoldumbenbence sen dayanırsın
olumunekankayizsmile
benim göbüş zaten büyüktü :kedi: şaka bir yana zıcık buyudu mideye dogru ama zaten kılolu oldugum için hıç anlaşılmıyo sadece iç çamaşırlarım göbekten dar gelmeye başladı. cinsiyetı hala ögrenemedım şaka gibi 5. ayıma gırdım ama bzımki baglamış ayaklarını dönmiş sırtını uyuyordu anlayamadım pazartesı gıdıcem tekrar.
yavaş yavaş ayrılmak ıstıyorum artık işten 7, ayda kesın çıkıcam. gerçekten çok bunaldım, şuan önumde 270.000 lira var ve mıkrop içinde paralar. jellenmektan yoruldum. içimden çalışmak gelmıyor artık anne olmak ıstıyorum kurabıye yapmak istiyorum. bunalımlardayım sorma bir sor bın ah işit:gitme:
sen bu gidişle haziranı kaçla kapatcan çok merak ediyom züt annemmmm
ay eskiden hastanelerde o igrenc ebeler neler yaparlarmış yaa.. böle sancıdan bagıranlara fln oohh soktururken iyiydi şimdi çıkarırken mi ağlıyon kes sesini fln derlermiş..ya bılmıyorum ama kızlar benı fena halde dogum stresı sardı ben yapamıycam bu ısı gıbımafoldumben
prenses ne nan:uhm:yaf arkadaşlar bugün kuafördeydim benim gibi 3 haziran hamişiyle tanıştım doğumdan bahsettik ben prenses doğum yapıcam dedim onlar normal dediler prenses doğumda felç kalma ihtimali varmışş ve bunu yakınlarından biri yaşamış kadın felçliymiş peki ben nasıl doğum yapıcam sezaryan olmak istemiyorumm doğum sancısına da dayanacakmıyım bilmiyorum ama benim bildiğim sezeryanda da iğne vuruluyormuş
benim göbüş zaten büyüktü :kedi: şaka bir yana zıcık buyudu mideye dogru ama zaten kılolu oldugum için hıç anlaşılmıyo sadece iç çamaşırlarım göbekten dar gelmeye başladı. cinsiyetı hala ögrenemedım şaka gibi 5. ayıma gırdım ama bzımki baglamış ayaklarını dönmiş sırtını uyuyordu anlayamadım pazartesı gıdıcem tekrar.
yavaş yavaş ayrılmak ıstıyorum artık işten 7, ayda kesın çıkıcam. gerçekten çok bunaldım, şuan önumde 270.000 lira var ve mıkrop içinde paralar. jellenmektan yoruldum. içimden çalışmak gelmıyor artık anne olmak ıstıyorum kurabıye yapmak istiyorum. bunalımlardayım sorma bir sor bın ah işit:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?