ya ben niye yiyemiyorum yaaa normal hayatıma devam ediyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa deli olacağımm nasıl bir insanım bennn canımda bir şey çekmiyor öleee aaaaaaaaaaaohaoldumsmile:sinifsinif:ayy kıyamamm... valla ben acı cekmiyom henüz gıdıklanma hissediyom.. sen kaç haftalıktın?
aynen aynen valla ben de takıntılıyım ama cenemi tutamıyorum. ben de saldım gitti amaan bidaha mı hamile kalacam dedim.
hamilelikten önce tutardım kendimi yemezdim
ya bılmıyorum ama kızlar benı fena halde dogum stresı sardı ben yapamıycam bu ısı gıbımafoldumben
ay eskiden hastanelerde o igrenc ebeler neler yaparlarmış yaa.. böle sancıdan bagıranlara fln oohh soktururken iyiydi şimdi çıkarırken mi ağlıyon kes sesini fln derlermiş..
ayyy var ya bana dicek, sancı mancı dinlemem boğarım kadını
ay eskiden hastanelerde o igrenc ebeler neler yaparlarmış yaa.. böle sancıdan bagıranlara fln oohh soktururken iyiydi şimdi çıkarırken mi ağlıyon kes sesini fln derlermiş..
ben normal doğum istiyorum yaaaaaaaaaaaabende cıkarıcammm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ama ben normal olursada epıdural ıstıyorum kızlar o sancıya dayanamayabılırım
hiç strese girme canım nasıl girdiyse bi şekılde çıkacak. artık strese gırmenın bir anlamı yok çıkmak zorunda :))
daha önce dogurmadım ama bence o kadar acı veren bişey degıldır. o kadar acılı bişey olsa türümüz bu kadar gelişemezdi pandalar gıbı yok olup giderdık. ne nazlı ınsanlar 3-5 tane dogurmuş bız mı doguramaıcaz
Ayy işte bütün çalışan anneler aynı dertten müzdarip. Umarım sen çıkarken tazminatını alabilirsin. Benim maalesef işi bırakma yada doğumdan sonra çalışmama gibi bir lüksüm yok. Ancak pyangodan para falan çıkarsa o zaman olur :)
akannehirkaydirigubbakcemile3:roflol:ay eskiden hastanelerde o igrenc ebeler neler yaparlarmış yaa.. böle sancıdan bagıranlara fln oohh soktururken iyiydi şimdi çıkarırken mi ağlıyon kes sesini fln derlermiş..
off valla Allah düşürmesin yaCanım ne eskisi maalesef hala bazı devlet hastanelerinde durum aynı
benim göbüş zaten büyüktü :kedi: şaka bir yana zıcık buyudu mideye dogru ama zaten kılolu oldugum için hıç anlaşılmıyo sadece iç çamaşırlarım göbekten dar gelmeye başladı. cinsiyetı hala ögrenemedım şaka gibi 5. ayıma gırdım ama bzımki baglamış ayaklarını dönmiş sırtını uyuyordu anlayamadım pazartesı gıdıcem tekrar.
yavaş yavaş ayrılmak ıstıyorum artık işten 7, ayda kesın çıkıcam. gerçekten çok bunaldım, şuan önumde 270.000 lira var ve mıkrop içinde paralar. jellenmektan yoruldum. içimden çalışmak gelmıyor artık anne olmak ıstıyorum kurabıye yapmak istiyorum. bunalımlardayım sorma bir sor bın ah işit:gitme:
prenses ne nan:uhm:
kendımden utanıyorummmafoldumben
off valla Allah düşürmesin ya
olabilir canım abimi görünce sorarım arkadaşınıukla benim çok yakın arkadaşım var mehmet.. hatta karısı hamile şimdi 30 küsür haftalık. o da oraya gidiyordur kesin. iştee o mehmet medipolde çağrı merkezinin yöneticisi..
tanıyordur abin kesin
niye utanasın... korkmak insani bir güdüdür. unut şimdı dogumu falan stres yapma ruyalarına girer. en kötu genel anesteziye gırersın yıne dogurursun. ben genel anestızıye gırdım 13 saat amlıyat oldum bişey anlamadım, bitti gitti. heççç korkma bacım
ayy kıyamam ben senin için doğururum ozaman sen bebeyi bana virr bayanssulusmilebende bılemıyorum yavrumm.. ee benımkı zaten ac senın bebede gelcek ıkı yavruyu emzırmek ıcın sımdıden depo hazırlıyorum hersey onlar için ben kendım ıcın sadece ıı bardak su ıcıyorum:kedi:
Ahhh ahh sende bendensin. Bende artık gün sayıyorum 7.ayım nezaman başladı hemen iznimi kullanıcam dicem birdahada gelmicem çok sıkıldım burdan çoooook.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?