2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben niye yiyemiyorum yaaa normal hayatıma devam ediyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa deli olacağımm nasıl bir insanım bennn canımda bir şey çekmiyor öleee aaaaaaaaaaaohaoldumsmile:sinifsinif:

ya bılmıyorum ama kızlar benı fena halde dogum stresı sardı ben yapamıycam bu ısı gıbımafoldumben

hiç strese girme canım nasıl girdiyse bi şekılde çıkacak. artık strese gırmenın bir anlamı yok çıkmak zorunda :))

daha önce dogurmadım ama bence o kadar acı veren bişey degıldır. o kadar acılı bişey olsa türümüz bu kadar gelişemezdi pandalar gıbı yok olup giderdık. ne nazlı ınsanlar 3-5 tane dogurmuş bız mı doguramaıcaz

Canım ne eskisi maalesef hala bazı devlet hastanelerinde durum aynı

ben o zamn kendımı dusunemıyorum valla yolarım o kadının agzını yuzunu off ya kızlar ben dogumdan once psıkolojık destek almayı planlıyorum helekı su halım devam ederse bı destege hemen ıhtıyacım olcak yoksa kafayı yıcem

bende cıkarıcammm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ama ben normal olursada epıdural ıstıyorum kızlar o sancıya dayanamayabılırım
ben normal doğum istiyorum yaaaaaaaaaaaa

kendımden utanıyorummmafoldumben

kaç haftadır sayısal oynuyorum, 3 bilem tutmadı. tazmınatımı almazsam ayrılmam işlerıne gelırse. habıre rapor alırım canlarına okurum ben orada çalışıyor görunurken yerıme kadro alamazlar keyıflerı bılır. ama ödeyeceklerıne emınım bizim iş anne sevmıyor nedense. zaten bankacıların çocuklarına bakıcılar bile bakmıyor, annelıkle ters orantılı bir iş ne yazık ki. inşaalah para çıkar da evlatlarımıza kendımız bakarız. sınemaya gıderız, hayvanat bahçesıne gıderız,krabıye yaparız onlarla ne guzel olur evde olmak.opuyorumnanaktan

akannehirkaydirigubbakcemile3:roflol:

Ahhh ahh sende bendensin. Bende artık gün sayıyorum 7.ayım nezaman başladı hemen iznimi kullanıcam dicem birdahada gelmicem çok sıkıldım burdan çoooook.

zeynepcım bulusmaya katılımla ılgılı bı artıs varmı???

kendımden utanıyorummmafoldumben

niye utanasın... korkmak insani bir güdüdür. unut şimdı dogumu falan stres yapma ruyalarına girer. en kötu genel anesteziye gırersın yıne dogurursun. ben genel anestızıye gırdım 13 saat amlıyat oldum bişey anlamadım, bitti gitti. heççç korkma bacım

ukla benim çok yakın arkadaşım var mehmet.. hatta karısı hamile şimdi 30 küsür haftalık. o da oraya gidiyordur kesin. iştee o mehmet medipolde çağrı merkezinin yöneticisi..
tanıyordur abin kesin
olabilir canım abimi görünce sorarım arkadaşını

keske uyuyabılsem ruyalarıma gırse off offfffffffffffff

eskiden sezeryan fln yokmus mille catır catır doğuruyormus valla..
ben de normal doğum istiyorum hayırlısıyla..
ama bi ihtimal rahim şeklinden dolayı olamayabilirmiş.
olsun sağlık olsun..

ayy kıyamam ben senin için doğururum ozaman sen bebeyi bana virr bayanssulusmile

ablam ve yegenlerım gelıyo mınık bugun bızde kalıcak yarın oc kavgası yaparısz onla cok gıremem muhtemelen=))

Ahhh ahh sende bendensin. Bende artık gün sayıyorum 7.ayım nezaman başladı hemen iznimi kullanıcam dicem birdahada gelmicem çok sıkıldım burdan çoooook.

sıkılmak ne kelime şuan odanın ortasına kusmak istiyorum herkese küfür etmek eve gelıp yorganın altına gırıp gunlerce fılm ızlemek istiyorum..ne kadar sıkıldıgımı anlatabıldım acaba mafoldumben geçicek şu gunler telkın edelım bırbırımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…