D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #26.741
diğer ismi ağrısız doğummmalsanaalsanasmile
Ozge sende de oluyomuuuu???????
ayy kıyamamm... valla ben acı cekmiyom henüz gıdıklanma hissediyom.. sen kaç haftalıktın?
aynen aynen valla ben de takıntılıyım ama cenemi tutamıyorum. ben de saldım gitti amaan bidaha mı hamile kalacam dedim.
hamilelikten önce tutardım kendimi yemezdim
epidural mı?
yazdım kuzum sana cevap.. benimki şimdilik acı değil gıdıklanma gibiOzge sende de oluyomuuuu???????
bende epıdural dusunuydum ama yaaa bende bır dahakı randevuda sorcam doktora
sor bi ya bende yaptıracaktım ama kafam karıştı öğrenince bilgilendir benivereliniortak
hmm bebişin dediği mantıklı olabilir canım cünkü minicik bebecik o kdr canını acıtamaz herhalde ya ohaoldumsmileCNMM BENİM 17 HAFTA 3 GÜNLÜKK:lepi:
hmm bebişin dediği mantıklı olabilir canım cünkü minicik bebecik o kdr canını acıtamaz herhalde ya ohaoldumsmile
aynen ben de sezeryan yaptırmak zorunda kalırsam kesinlikle epidural istiyorum..bebişimi doğdugu anda kucaklamak ve onun farkına varabilmek, kendimde olmak istiyorumKızlar ben hala bebişimin hareketlerini hissetmiyorum sanırım şişkoluktan
Epudral doğumun evet felç etme riski var bu tamamen yapan kişinin tecribesine ve yaptıran kişinin uygun olup olmamasına bağlı bişey. Çok araştırıp özellikle uygulayacak olan anestezi doktoruyla önceden görüşüp karar vermek gerekiyor.Ben normal doğum yaparsan düşünmüyorum ama sezeryan yapmam gerekirse kesinlikle epudral yaptırmak istiyorum. Bebeğimi benden önce başkalarının göremesi benim hoşuma gitmiyor.
Kızlar bu arada 3lü test sonucumu Dr uma gösterdm bugun
Çok şükür bi sorun yokmuş
3 hafta sonra gel dedi
Ama ben özlerim 3 haftaya kadar kızımı yaaaaaa
hmmm tamammm CADIARZUslm kızlar konuya pattadanak gireyim,eger tecrubesız biri belden iğnenizi yaparsa felç kalabılırsınız, ama tecrubelı bır doktorun bunu yapma olasılıgı neredeyse yok gıbıymış. ben doktoruma sordum,bir arkadaşım belden iğnede ınanılmaz acı çektıgını söyledi, bir arkadaşım da hıç anlmadıgını söyledi. nedenı sordum tamamen tecrube dedı. tecrubesız bir stajyer görursenız hemen cingar cıkarın sakın vurdurmayın dedi.
slm kızlar konuya pattadanak gireyim,eger tecrubesız biri belden iğnenizi yaparsa felç kalabılırsınız, ama tecrubelı bır doktorun bunu yapma olasılıgı neredeyse yok gıbıymış. ben doktoruma sordum,bir arkadaşım belden iğnede ınanılmaz acı çektıgını söyledi, bir arkadaşım da hıç anlmadıgını söyledi. nedenı sordum tamamen tecrube dedı. tecrubesız bir stajyer görursenız hemen cingar cıkarın sakın vurdurmayın dedi.
kaydirigubbakcemile5 neredeyse aynı şeyi yazmışız zeynep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?