2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eyvahedigeldismileboshayallersmilebilmiyorumkismilebayanssulusmilealsanaalsanasmileaklinialirimsmileolumunekankayizsmileohaoldumsmileguclubacismile allahım ya ne tatlılar

bende epıdural dusunuydum ama yaaa bende bır dahakı randevuda sorcam doktora

CNMM BENİM 17 HAFTA 3 GÜNLÜKK:lepi:

Kızlar bu arada 3lü test sonucumu Dr uma gösterdm bugun
Çok şükür bi sorun yokmuş
3 hafta sonra gel dedi
Ama ben özlerim 3 haftaya kadar kızımı yaaaaaa

Kızlar ben hala bebişimin hareketlerini hissetmiyorum sanırım şişkoluktan

Epudral doğumun evet felç etme riski var bu tamamen yapan kişinin tecribesine ve yaptıran kişinin uygun olup olmamasına bağlı bişey. Çok araştırıp özellikle uygulayacak olan anestezi doktoruyla önceden görüşüp karar vermek gerekiyor.Ben normal doğum yaparsan düşünmüyorum ama sezeryan yapmam gerekirse kesinlikle epudral yaptırmak istiyorum. Bebeğimi benden önce başkalarının göremesi benim hoşuma gitmiyor.

slm kızlar konuya pattadanak gireyim,eger tecrubesız biri belden iğnenizi yaparsa felç kalabılırsınız, ama tecrubelı bır doktorun bunu yapma olasılıgı neredeyse yok gıbıymış. ben doktoruma sordum,bir arkadaşım belden iğnede ınanılmaz acı çektıgını söyledi, bir arkadaşım da hıç anlmadıgını söyledi. nedenı sordum tamamen tecrube dedı. tecrubesız bir stajyer görursenız hemen cingar cıkarın sakın vurdurmayın dedi.

aynen ben de sezeryan yaptırmak zorunda kalırsam kesinlikle epidural istiyorum..bebişimi doğdugu anda kucaklamak ve onun farkına varabilmek, kendimde olmak istiyorum

Kızlar bu arada 3lü test sonucumu Dr uma gösterdm bugun
Çok şükür bi sorun yokmuş
3 hafta sonra gel dedi
Ama ben özlerim 3 haftaya kadar kızımı yaaaaaa

gözünaydın canım hayırlarla kucağına almayı nasip etsin rabbim bebeğini
bende bebişimi çok özlüyom arada bir tekmelesede ben burdayım dese fazla ultarsasona girmek istemiyorummaklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile5 neredeyse aynı şeyi yazmışız zeynep :)

hmmm tamammm CADIARZU

hihoyyyt cıngar çıkarmakta üstüme yoktur kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5 neredeyse aynı şeyi yazmışız zeynep :)

canımmmmmmm nasılsın nezamandır görüşemiyoruz bende seni düşünüyordum kaçgündür göbüş büyüdümü yoksa hala rahatça saklayabilirmusun diye merak etmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…