hadi yaa neler anlattııı )): bak simdi moralim bozuldu benim dee
aklinialirimsmile
ben yakın olsun diye medicana'ya gidiyorum mehtap hanıma.cok da memnunum .. 25 ödüyorum her muayne icin özel sağlık sigortam var benim.
yok hayatım beykent üniversitesi varya onun aşağısında gürpınara doğru parlamenterleri geçince
yok bis onla dünür olduk.. damadımın anası o benim bayanssulusmileözge daemoş sana böle böle dedi amahihoyyyt
canım doğum parası çokmuş hakikaetten, hizmetteki doktorun adını bilmiyorum ama hzmet hastanesi direk doğum hastanesi gibi birşey olmuş,önceden böbrek hastalarıyal dolup taşardı şimdi orda doğuran doğurana..herkesde çok memnun açıkçası.biz Ali Paşa ile doğum ücretlerini konuşmadık henüz ondan bir fiyat alıyım ama bu kadar çok olacağını zannetmiyorum,
evlenmeden önce 1 sene gürpınarda çalıştım. şimdi oralarda olsam uğrardım size yerimseniben
yok bis onla dünür olduk.. damadımın anası o benim bayanssulusmile
Gözünü korkutmak istemem de, yenidoğan yoğun bakım doktorlarının tecrübesizliğinden bahsetti. Ama dediğim gibi durup dururken işten ayrılan biri eski işyerini pek övmüyor, sadece çamur da atmış olabilir.
aaaa yine gel kısss nolcek :)
evlenmeden önce 1 sene gürpınarda çalıştım. şimdi oralarda olsam uğrardım size yerimseniben
şimdi yakacıktayım canım.
gelmeye kalksam 3 günlük yok-tatlicadiarzu-
sizin yolunuz düşerse siz bana uğrayın
Şimdi ne taraftasın?
aaaaaa ohaoldumsmilenasıl yani o benim kızı kertti geçen günakannehirdaemonnn:mymeka:
şimdi yakacıktayım canım.
gelmeye kalksam 3 günlük yok-tatlicadiarzu-
sizin yolunuz düşerse siz bana uğrayın
kartal yakacıktayım. size göre istanbul un diğer ucu yerimseniben
ikizim napıyon ya olumunekankayizsmilekartal yakacıktayım. size göre istanbul un diğer ucu yerimseniben
Epey uzağa gitmişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?