2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi yaa neler anlattııı )): bak simdi moralim bozuldu benim dee

Gözünü korkutmak istemem de, yenidoğan yoğun bakım doktorlarının tecrübesizliğinden bahsetti. Ama dediğim gibi durup dururken işten ayrılan biri eski işyerini pek övmüyor, sadece çamur da atmış olabilir.

ben yakın olsun diye medicana'ya gidiyorum mehtap hanıma.cok da memnunum .. 25 ödüyorum her muayne icin özel sağlık sigortam var benim.

canım bende yakın istiyordum hastaneyi, ama benim 1,5 yıl cocuğum olmadı, bir sürü doktora gittik Ali Paşa arkadaşımın doktoruydu 2 tane doğurdu,ısrarla hep Ali Paşaya gel diyordu,onunda başlarda çocuğu olmadı sonra AliPaşaya gitti hamile kaldı kaydirigubbakcemile3 iyi bari gidiyim dedim,muayne etti adam beni,sorun yok dedi,psikolojimi rahatlattı sözleriyle, 10 gün sonra hamile kaldım zaten, adam bana tılsımlı gibi geliyor o sebeple birde çok canayakın üstelik çok uzun süre ultrasonda tutuyor muayneler 45 dk falan sürüyor

Ben de Hizmet Hastanesi hakkında hep iyi şeyler duydum. Bir de -Allah korusun- küvöz gerekirse ücreti SSK tarafından karşılanıyor. Ethica'yı düşünmememin tek sebebi bu. Günlük 1000 TL küvöz ücreti.

ben kendi doktorumdan memnunum ama diğerlerini bilemem zaten benim için de su an için sadece kendi doktorum önemli.yenidoğan ünitesine ihtiyacımız olmaz insallah.baksana doktorlara da güven yokmuş zaten..ben yakın olduğundan yeni ve büyük bir hastane olduğundan tercih ettim orayı umarım da pisman olmam

ya kızlar ne alaka diceniz ama bişi danışmak istiyom size
5ay önce bi eve taşındım
hiç memnun kalmadım
ev yeni ilk kez ben oturuyorum ama
rutubet
bebiş odası yok
komşular afedersiniz bi garip gürültücü
tımarhane gibi
geçen bi rüya gördüm
bu evimin arkasında bi dublex ev görüyorum
ah ulan ah diyorum nerdeee
sonra koşa koşa eve dönüyorum eşime evi anlatıyorum
o bayılır çünkü dublex müstakil evlere
bizede nasib olur inş falan diyo rüya bitiyo
ve ben
geçen gün tesadüfen
harbiden evimin arka sokağında bi dublex ev gördüm
şuanki kiramla aynı kirası
inanamadım
bebiş odasıda var
pekte süslü

ben napiiim şimdi
eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…