D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #27.061
bakın ben ne aldııım
çok şekerr.. ya ben böle bulamıorum önlük :umursamaz:
sorma kusum uyuyamamayla basım dertte.. bende özledım senııı.....olumunekankayizsmile
oowwww komsuculukmu oynuyosunuz
gel komsum gelll olur mu kıs heccolumunekankayizsmile sana ozelden mesaj attım cvp pls:ecrin_bebek:
şuan tam senin bu yazını okurken bi tane vurdu benimki valla :roflol:
yaramaz benim oğluşum yaa gamyoncuiremsu
ben de cok hafif hissetmeye basladım tam emin olamıyorum bebekmi değilmi benimki sizinkilere göre cok minik ya hareketleri de ona göre minik tık diye bazen ,bazen de gaz gibi bişey oluyor..herhalde bebişimin hareketleridir bunlar dimiiii???bu haftada sizinkiler nasıldı varmıydı hareket hissedebiliyor muydunuz yanii
]
Selam shadowhearts kolan hastanesini hiç ii duymadım ben de. Benim işyerim de Gürpınar'a doğru kalıyor, size çok yakınım, evim de Avcılar da. Ama buralarda güvenilir gidecek bir yer bulamadığım için mecburen Bakırköy taraflarına gidiyorum. Sen normalde nereye gidiyorsunuz?
saol canım..ben kipa'dan aldım ama sen nettende sipariş verebülürsün bebişim
☞ Ninna Nanna Sızdırmaz Çilek Mama Önlüğü : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kıyafetleri, Bebek Ürünleri, Bebek Giyimi, Chicco, Oyuncak
ben de cok hafif hissetmeye basladım tam emin olamıyorum bebekmi değilmi benimki sizinkilere göre cok minik ya hareketleri de ona göre minik tık diye bazen ,bazen de gaz gibi bişey oluyor..herhalde bebişimin hareketleridir bunlar dimiiii???bu haftada sizinkiler nasıldı varmıydı hareket hissedebiliyor muydunuz yanii
Ben 17. haftada ufak ufak hıssetmeye basladım sımdıde ne zamn yatsam baslıyo benımkı canımı okuyacakalsanaalsanasmile
bende incirli ethica ya gidiyorum Ali paşa Oskay'a canım sen hangi hastanedesin
]
Selam shadowhearts kolan hastanesini hiç ii duymadım ben de. Benim işyerim de Gürpınar'a doğru kalıyor, size çok yakınım, evim de Avcılar da. Ama buralarda güvenilir gidecek bir yer bulamadığım için mecburen Bakırköy taraflarına gidiyorum. Sen normalde nereye gidiyorsunuz?
saol canım..
ben oğluşumun hareketlerini 3 ayıma qirdikden sonra
hissetmeye başladım yani yaklaşık 2 aydır hissediyorum..
qaza benziyor ama ayırt edile bilir canım kaydirigubbakcemile2
cevapladım yevrummmsorma kusum uyuyamamayla basım dertte.. bende özledım senııı.....olumunekankayizsmile
oowwww komsuculukmu oynuyosunuz
gel komsum gelll olur mu kıs heccolumunekankayizsmile sana ozelden mesaj attım cvp pls:ecrin_bebek:
hadiii hadii ben diyince dedin ammaaamafoldumbenuklaaaaa'm özlememmi gıŞeniz
melmea o zmn sen de katıl bizim 2 kisilik bulusmamıza 3 kisi olalım :)benim esim avcılarda calısıyor.ben de megakentte oturuyorum.
hizmet hastanesi çok iyiymiş eşimin patronun tüm ailesi orda doğum yaptı, ne kadar ödüyorsun sen? Ali Paşa da pahalı maalesef normalde hastanedeki diğer doktorlar 32 tl iken ssklı hocaya ben 55 tl ödüyorum normali 85 miş, ama çok seviyorum doktorumu o yüzden vazgeçemiyorumBen de International'da İsmail Çepni'ye gidiyorum şimdilik. Ama maddi boyutundan dolayı Hizmet Hastanesine yada başka bir hastaneye geçmeyi düşünüyorum. Bakalım Cumartesi günü doktorumun tavsiyesini dinleyecem
hadiii hadii ben diyince dedin ammaaamafoldumben
halbuki bakırköyden deniz otobüsüyle giderdik.. hıh :dilcikar:süpermiş gelirim tabii ki, zaten diğer buluşmaya katılamayacağım için üzülüyordum. Geçenlerde Cevahir'e gittim, canım çıktı. Kadiköy'e gitmeyi göze alamadım. Nerde? Ne zaman? delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?