2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

güzelim şu kanamayı yapmış olmasaydım valla nereye isterseniz gelrdim,

şuan tam senin bu yazını okurken bi tane vurdu benimki valla :roflol:
yaramaz benim oğluşum yaa gamyoncuiremsu

ben de cok hafif hissetmeye basladım tam emin olamıyorum bebekmi değilmi benimki sizinkilere göre cok minik ya hareketleri de ona göre minik tık diye bazen ,bazen de gaz gibi bişey oluyor..herhalde bebişimin hareketleridir bunlar dimiiii???bu haftada sizinkiler nasıldı varmıydı hareket hissedebiliyor muydunuz yanii

Ben 17. haftada ufak ufak hıssetmeye basladım sımdıde ne zamn yatsam baslıyo benımkı canımı okuyacakalsanaalsanasmile

bende incirli ethica ya gidiyorum Ali paşa Oskay'a canım sen hangi hastanedesin

kızlar henuz bnde hıssdemıyorum bebegımı
bugun ayrıca cok gergınım gunum gecmıyor napcam ben yaaa biri, ruhum daralıyor hatta nefes almakda zorlanyrm

saol canım..

ben oğluşumun hareketlerini 3 ayıma qirdikden sonra
hissetmeye başladım yani yaklaşık 2 aydır hissediyorum..
qaza benziyor ama ayırt edile bilir canım kaydirigubbakcemile2

bende incirli ethica ya gidiyorum Ali paşa Oskay'a canım sen hangi hastanedesin

Ben de International'da İsmail Çepni'ye gidiyorum şimdilik. Ama maddi boyutundan dolayı Hizmet Hastanesine yada başka bir hastaneye geçmeyi düşünüyorum. Bakalım Cumartesi günü doktorumun tavsiyesini dinleyecem

bugün durgun benimkide
ama gazla ayırd edilebiliyo sanki artık

melmea o zmn sen de katıl bizim 2 kisilik bulusmamıza 3 kisi olalım :)benim esim avcılarda calısıyor.ben de megakentte oturuyorum.

saol canım..

ben oğluşumun hareketlerini 3 ayıma qirdikden sonra
hissetmeye başladım yani yaklaşık 2 aydır hissediyorum..
qaza benziyor ama ayırt edile bilir canım kaydirigubbakcemile2

kuzum suan 18. haftanın ıcındeısn 2 ay oncesıne gıtmekıcın en az 8 hafta one gıtmen lazım o da 10. haftaya gelıyo neredeyse o zamn hıssetmen mumkun degılkıı

ben de gıdıklanma gibi hissediyorum minişi.. bu günlerde sık sık gıdıklıyo beni

cevapladım yevrummm

melmea o zmn sen de katıl bizim 2 kisilik bulusmamıza 3 kisi olalım :)benim esim avcılarda calısıyor.ben de megakentte oturuyorum.

süpermiş gelirim tabii ki, zaten diğer buluşmaya katılamayacağım için üzülüyordum. Geçenlerde Cevahir'e gittim, canım çıktı. Kadiköy'e gitmeyi göze alamadım. Nerde? Ne zaman? delikafadulden

Ben de International'da İsmail Çepni'ye gidiyorum şimdilik. Ama maddi boyutundan dolayı Hizmet Hastanesine yada başka bir hastaneye geçmeyi düşünüyorum. Bakalım Cumartesi günü doktorumun tavsiyesini dinleyecem
hizmet hastanesi çok iyiymiş eşimin patronun tüm ailesi orda doğum yaptı, ne kadar ödüyorsun sen? Ali Paşa da pahalı maalesef normalde hastanedeki diğer doktorlar 32 tl iken ssklı hocaya ben 55 tl ödüyorum normali 85 miş, ama çok seviyorum doktorumu o yüzden vazgeçemiyorum

süpermiş gelirim tabii ki, zaten diğer buluşmaya katılamayacağım için üzülüyordum. Geçenlerde Cevahir'e gittim, canım çıktı. Kadiköy'e gitmeyi göze alamadım. Nerde? Ne zaman? delikafadulden
halbuki bakırköyden deniz otobüsüyle giderdik.. hıh :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…