- Konu Sahibi daemon
-
- #27.081
süpermiş gelirim tabii ki, zaten diğer buluşmaya katılamayacağım için üzülüyordum. Geçenlerde Cevahir'e gittim, canım çıktı. Kadiköy'e gitmeyi göze alamadım. Nerde? Ne zaman? delikafadulden
ağlarsan alsanaalsanasmileağlama bak başlarım bende
biliyon azönce sustum zorlamafoldumben
cevapladım yevrummm
piki:sm_confused:a.sağlama bak başlarım bende
biliyon azönce sustum zorlamafoldumben
kızlar şu topiğe bi bakarmısınız
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...er-bebek-kendileri-icin-neleri-yemelidir.html
hizmet hastanesi çok iyiymiş eşimin patronun tüm ailesi orda doğum yaptı, ne kadar ödüyorsun sen? Ali Paşa da pahalı maalesef normalde hastanedeki diğer doktorlar 32 tl iken ssklı hocaya ben 55 tl ödüyorum normali 85 miş, ama çok seviyorum doktorumu o yüzden vazgeçemiyorum
hizmet hastanesi çok iyiymiş eşimin patronun tüm ailesi orda doğum yaptı, ne kadar ödüyorsun sen? Ali Paşa da pahalı maalesef normalde hastanedeki diğer doktorlar 32 tl iken ssklı hocaya ben 55 tl ödüyorum normali 85 miş, ama çok seviyorum doktorumu o yüzden vazgeçemiyorum
International İsmail çepnide kuzenim doğum yaptı,kızı sezeryana zorladı nerdeyse,bebek büyük doğuramazsın dedi, mecbur kabul etti kuzende bebek 3.200 doğdu
yemek demeyın yemek demeyınnn oglum durmuyooooalsanaalsanasmile
ben yakın olsun diye medicana'ya gidiyorum mehtap hanıma.cok da memnunum .. 25 ödüyorum her muayne icin özel sağlık sigortam var benim.
kızlar şu topiğe bi bakarmısınız
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...er-bebek-kendileri-icin-neleri-yemelidir.html
İsmail Bey'in hastanedeki ücreti 245 tl, ama ben %20 sini ödüyorum özel sigorta karşılıyor kalanını. Doğum 10500 TL. Doktorumdan memnunum ama maddi durumu düşününce vazgeçiyorum artık. Daha Hizmet Hastanesine geçmedim düşünüyorum, doktorumla beraber karar vericem. Hizmet Hastanesinde doğumlarını hangi doktor yapmış biliyor musun?
sen hala aynı mısın kısss..uyku sorunu ve yeme sorunu düzelme olmadı mı hiççç?? dün görüşemedik sahii gecen geceki dürümler nasıldı :))
Benim yengem Medicana International'ın yenidoğan yoğun bakım servisinde hemşireydi. 5-6 ay önce ayrıldı. Öyle şeyler duydum ki, (belki ayrılmış olduğundan dolayı kötülemek için anlattı, bilemiyorm artık), ama anında soğudum o hastaneden.
aynıyım canım aynı hatta daha beterım gece gozumun onunden sıgara boreklerı gectı kocısı uyandırıp sabah uyanır uyanmaz gıt yufka al dedım 6.30 da hortladım sıgara boregı yaptımeyvahedigeldismile
dürümlerden hıc bahsetmeyelım ıstersen:sinifsinif:
aynıyım canım aynı hatta daha beterım gece gozumun onunden sıgara boreklerı gectı kocısı uyandırıp sabah uyanır uyanmaz gıt yufka al dedım 6.30 da hortladım sıgara boregı yaptımeyvahedigeldismile
dürümlerden hıc bahsetmeyelım ıstersen:sinifsinif:
yemek demeyın yemek demeyınnn oglum durmuyooooalsanaalsanasmile
aklinialirimsmile
dün yemekteyizde yaptı dimi sigara böreklerini kadın
amanııın daemoş nettin şimdi yaeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?