2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
süpermiş gelirim tabii ki, zaten diğer buluşmaya katılamayacağım için üzülüyordum. Geçenlerde Cevahir'e gittim, canım çıktı. Kadiköy'e gitmeyi göze alamadım. Nerde? Ne zaman? delikafadulden

gün belirlemedir ama calısan insanlar olduğumuza göre ctsi veya pazar olabilir kızlar..müsait olduğumuz bir gün belirleyelim

International ısmail çepnide kuzenim doğum yaptı,kızı sezeryana zorladı nerdeyse,bebek büyük doğuramazsın dedi, mecbur kabul etti kuzende bebek 3.200 doğdu

İsmail Bey'in hastanedeki ücreti 245 tl, ama ben %20 sini ödüyorum özel sigorta karşılıyor kalanını. Doğum 10500 TL. Doktorumdan memnunum ama maddi durumu düşününce vazgeçiyorum artık. Daha Hizmet Hastanesine geçmedim düşünüyorum, doktorumla beraber karar vericem. Hizmet Hastanesinde doğumlarını hangi doktor yapmış biliyor musun?

ben yakın olsun diye medicana'ya gidiyorum mehtap hanıma.cok da memnunum .. 25 ödüyorum her muayne icin özel sağlık sigortam var benim.

International İsmail çepnide kuzenim doğum yaptı,kızı sezeryana zorladı nerdeyse,bebek büyük doğuramazsın dedi, mecbur kabul etti kuzende bebek 3.200 doğdu

Hadi yaaa bebek çok büyük değilmiş halbuki, bana da kesinlikle diyet yapma diyor, 4 ayda 8 kg aldım. İyi dediğim doktor ii değil mi acaba?

ben yakın olsun diye medicana'ya gidiyorum mehtap hanıma.cok da memnunum .. 25 ödüyorum her muayne icin özel sağlık sigortam var benim.

Benim yengem Medicana International'ın yenidoğan yoğun bakım servisinde hemşireydi. 5-6 ay önce ayrıldı. Öyle şeyler duydum ki, (belki ayrılmış olduğundan dolayı kötülemek için anlattı, bilemiyorm artık), ama anında soğudum o hastaneden.

canım doğum parası çokmuş hakikaetten, hizmetteki doktorun adını bilmiyorum ama hzmet hastanesi direk doğum hastanesi gibi birşey olmuş,önceden böbrek hastalarıyal dolup taşardı şimdi orda doğuran doğurana..herkesde çok memnun açıkçası.biz Ali Paşa ile doğum ücretlerini konuşmadık henüz ondan bir fiyat alıyım ama bu kadar çok olacağını zannetmiyorum,

sen hala aynı mısın kısss..uyku sorunu ve yeme sorunu düzelme olmadı mı hiççç?? dün görüşemedik sahii gecen geceki dürümler nasıldı :))

aynıyım canım aynı hatta daha beterım gece gozumun onunden sıgara boreklerı gectı kocısı uyandırıp sabah uyanır uyanmaz gıt yufka al dedım 6.30 da hortladım sıgara boregı yaptımeyvahedigeldismile

dürümlerden hıc bahsetmeyelım ıstersen:sinifsinif:

hadi yaa neler anlattııı )): bak simdi moralim bozuldu benim dee

senin durum baya bi vahim canım yaa

dün yemekteyizde yaptı dimi sigara böreklerini kadın
amanııın daemoş nettin şimdi yaeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…