- Konu Sahibi daemon
-
- #27.241
Merhabalar bende haziranın 23'ünde Allah nasip ederse doğum yapıcam. Bebişim şimdi 16 haftayı bitirdi. Ama ultrasonda bize cinsiyetini göstermedi sizler öğrendiniz mi ve ne zaman öğrendiniz. Ben çok merak ediyorum önce tabikii sağlıklı sıhhatli olsun ama bi taraftan da kız mı erkek mi çok merak ediyorum.
ben 2 buçuk kilo aldım
qramlarla yarışıyorum almamak için :roflol:
dıgıtal tartım var qünde 3 tere tepesindeyim
allahdan vücuttaki suyu kası yağı kemiği falan qösterio da
anlıorum hanqi kısımdan kilo aldığımı fisfisfis
sen kaç kilo aldın cnm?
yok cicim belimi değil
karnımı rahatsız edior
qöbüşüm benim bayağı çıktı yaa hamile pantolonundan başka bişi qiyemiorm
doğru düzqün..:umursamaz:
ya kızlar kilotlu çorap qiyince rahatsız oluyorum
benim bi tane elbisem var diz üstü
altına kilotlu çorap qiymek istiorum ama qiyincede rahat edemiorum
klasik bi elbise olduğu için tayt da qiyemem ki bilmiyorumkismile
acaba hamilelere özel kilotlu çoraplar varmıdır?
ben 52 ile hamile kaldım 50ye düştüm şimdi ise 52,5 oldum. doktor iyi gidiyosun dedi ama sanki bebişim zayıf kalcak korkusuyla habire bişiler yemeye çalışıyorum.:ecrin_bebek:
banada siyah lazım zaten
ay inşallah bulabilirim yaa
elbisemi çok beğeniorum en fazla 2 ay daha qiyebilirim qöbüşümden dolayı
2 aydan sonra çok yapışır qöbeğime
rahat edemem
ben de öyle yapıyorum şimdi.. belinin lastik kısmını 3 yerden çıtlatıyorum giyiyorum.. oohh çok rahat oluyo..var öyle çoraplar..ben geçen sefer 1-2 çorabımın külot kısımlarını kesmiştim öle kullanmıştım....:))))
canım hiç endişelenme,ben 8 kilo aldım ama kanamalıydım hep yatak istiratindeydim, bulantım da olmadı hiç, ama bebişşş ve tatlıcadı çok az almalarına rağmen bebeklerimizin gramları neredeyse aynı,kilolu olmakla alakası yok bebeğin gelişiminin,sağlıklı beslen yeter
yeni gelin hoşgeldin canımm..
bulantın çok mu oldu cnm?ben 52 ile hamile kaldım 50ye düştüm şimdi ise 52,5 oldum. doktor iyi gidiyosun dedi ama sanki bebişim zayıf kalcak korkusuyla habire bişiler yemeye çalışıyorum.:ecrin_bebek:
evet qöbüşümden başka bi yerimden kilo almadım zatenhalbuki çok da az kilo almışın tatlum,direk göbiş fırladı demek
var öyle çoraplar..ben geçen sefer 1-2 çorabımın külot kısımlarını kesmiştim öle kullanmıştım....:))))
tatlı cadı nette aratıncada çıkıyo bak ordan...
valla ben mağazalarda bulamadım en son çare pazardaki çorapçılara sordum ordan çıktı :)))
selam kızlar hizmet hastanesinden bahsetmişiniz yengem doğum yaptı sait bey sezaryan doğumunu yaptı ertesi gün ayaktaydı valla cok memmnun kaldı 11 aralıkta dogum yaptıla iki gün hastanede kaldılar ssk lı 1.900 cıktılar hastaneden
nuana ücreti yalan söylemeyim 40 lı bir rakamdı
cnm bende gitmek istiorum hizmet hastanesine bayan doktor varmış orda çok iyiymiş bi tanıdık onda normal doğum yaptı çok memnun kalmıştı..kafam karıştı bu doktor konusunda
Merhabalar bende haziranın 23'ünde Allah nasip ederse doğum yapıcam. Bebişim şimdi 16 haftayı bitirdi. Ama ultrasonda bize cinsiyetini göstermedi sizler öğrendiniz mi ve ne zaman öğrendiniz. Ben çok merak ediyorum önce tabikii sağlıklı sıhhatli olsun ama bi taraftan da kız mı erkek mi çok merak ediyorum.
geçmiş olsun sana. şimdi iyimisin neden olmuş böyle bi durum acaba
bulantın çok mu oldu cnm?
benim hiç bulantım kusmam ve iştahsızlığım olmadı
yani bebişim hareket edene kadar kendimi hiç hamiş qibi hissetmiodum
düşük riskim vardı ilk 3 ay
oda olmasaydı süper bi hamilelik qeçiriyorum çok şükür
ben miğdemin sesini dinleyip yeseydim şimdi 10 kilo almıştım kesin :roflol:
sürekli midem kötüydü. yemek yiyemiyodum ama çıkarmıyodum da. sadece bazı sabahlar çok kötü olup çıkardığım olurdu. Ama bana ilk 3 ay hiç yemek yedirmedi gibi bişi yani
bulantın çok mu oldu cnm?
benim hiç bulantım kusmam ve iştahsızlığım olmadı
yani bebişim hareket edene kadar kendimi hiç hamiş qibi hissetmiodum
düşük riskim vardı ilk 3 ay
oda olmasaydı süper bi hamilelik qeçiriyorum çok şükür
ben miğdemin sesini dinleyip yeseydim şimdi 10 kilo almıştım kesin :roflol:
evet qöbüşümden başka bi yerimden kilo almadım zaten
vücudumdaki kemiğim 2 gram yükselmiş bu ay qerisinide su olarak almışım..
kaslarım aynı qramda yağımda aynı durumda devam edio
sadece suyum ve kemiğim yükselmiş yani oda sanırım bebeğe ait..
bende mi kessem kız fena fikri deil he kaydirigubbakcemile3bilmiyorumkismile
sağol canım şimdilik geçti çok şükür, 5,5 ayı atlattık mı kurtulcaz hayırlısıyla, dediğim gibi ben ne miğde bulantısı ne baş dönmesi hiçbirşey yaşamadım,kendimi çok rahat hissettiğim için çok rahat davrandım ve aşırı temizliklere filan kalktım, aşırı hareketten plesenta aşağı inmiş, Allahtan bebeğim yukarda kalmış,çok fazla kan kaybettim 1 gün hastanede müşade altında kaldım 3 şişe serum yedim, 2 tanede düşük iğnesi...
10 gün sonra bir kanamam daha oldu ama ilkinden daha az, 1 iğne daha yaptılar,o günden beri şu geçtiğimiz haftaya kadar hep yataktaydım,birtek tuvalete ve yemeğe kalkıyordum,bu hafta hareketlendim biraz,18 inde randevumuz var bakalım bebeğim şuan çok iyi gelişimide maşallah,işallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?