2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben 15.hafta bitiminde öğrendim aslında tam da öğrendim sayılmaz kesin değil ama büyük ihtimal kız dedi doktor..aramıza hoşgeldin :)

ben 52 ile hamile kaldım 50ye düştüm şimdi ise 52,5 oldum. doktor iyi gidiyosun dedi ama sanki bebişim zayıf kalcak korkusuyla habire bişiler yemeye çalışıyorum.:ecrin_bebek:

var öyle çoraplar..ben geçen sefer 1-2 çorabımın külot kısımlarını kesmiştim öle kullanmıştım....:))))

ben 52 ile hamile kaldım 50ye düştüm şimdi ise 52,5 oldum. doktor iyi gidiyosun dedi ama sanki bebişim zayıf kalcak korkusuyla habire bişiler yemeye çalışıyorum.:ecrin_bebek:

canım hiç endişelenme,ben 8 kilo aldım ama kanamalıydım hep yatak istiratindeydim, bulantım da olmadı hiç, ama bebişşş ve tatlıcadı çok az almalarına rağmen bebeklerimizin gramları neredeyse aynı,kilolu olmakla alakası yok bebeğin gelişiminin,sağlıklı beslen yeter

banada siyah lazım zaten
ay inşallah bulabilirim yaa
elbisemi çok beğeniorum en fazla 2 ay daha qiyebilirim qöbüşümden dolayı
2 aydan sonra çok yapışır qöbeğime
rahat edemem

valla ben mağazalarda bulamadım en son çare pazardaki çorapçılara sordum ordan çıktı :)))

var öyle çoraplar..ben geçen sefer 1-2 çorabımın külot kısımlarını kesmiştim öle kullanmıştım....:))))
ben de öyle yapıyorum şimdi.. belinin lastik kısmını 3 yerden çıtlatıyorum giyiyorum.. oohh çok rahat oluyo..

tatlı cadı hamile mağazalarında hamile çorapları var..ince de var kalın da.
hatta kocaam bana çok soğuklarda giyeyim diye yün hamile çorabı aldı.

geçmiş olsun sana. şimdi iyimisin neden olmuş böyle bi durum acaba

tatlı cadı nette aratıncada çıkıyo bak ordan...

bulantın çok mu oldu cnm?
benim hiç bulantım kusmam ve iştahsızlığım olmadı
yani bebişim hareket edene kadar kendimi hiç hamiş qibi hissetmiodum
düşük riskim vardı ilk 3 ay
oda olmasaydı süper bi hamilelik qeçiriyorum çok şükür
ben miğdemin sesini dinleyip yeseydim şimdi 10 kilo almıştım kesin :roflol:

halbuki çok da az kilo almışın tatlum,direk göbiş fırladı demek
evet qöbüşümden başka bi yerimden kilo almadım zaten
vücudumdaki kemiğim 2 gram yükselmiş bu ay qerisinide su olarak almışım..
kaslarım aynı qramda yağımda aynı durumda devam edio
sadece suyum ve kemiğim yükselmiş yani oda sanırım bebeğe ait..

bende mi kessem kız fena fikri deil he kaydirigubbakcemile3bilmiyorumkismile

Evet, fiyatları çok uygun geldi bana da.

cnm bende gitmek istiorum hizmet hastanesine bayan doktor varmış orda çok iyiymiş bi tanıdık onda normal doğum yaptı çok memnun kalmıştı..kafam karıştı bu doktor konusunda

Meltem Eğilmez Kalkavan'dan bahsediyorsun sanırım Hazzel, ben de onu araştırıyorum, şimdiye kadar kötü diyene pek duymadım.

Hoşgeldin sat'daşım. Benimki de 23 Haziran görünüyor. Ben biraz erken öğrenmiştim (12+3) Ama detaylı ultrason sayesinde

Son düzenleme:
kızlar ben çamaşırları makinaya atıp hemencik qeliom siz devam edin bayanssulusmile

geçmiş olsun sana. şimdi iyimisin neden olmuş böyle bi durum acaba

sağol canım şimdilik geçti çok şükür, 5,5 ayı atlattık mı kurtulcaz hayırlısıyla, dediğim gibi ben ne miğde bulantısı ne baş dönmesi hiçbirşey yaşamadım,kendimi çok rahat hissettiğim için çok rahat davrandım ve aşırı temizliklere filan kalktım, aşırı hareketten plesenta aşağı inmiş, Allahtan bebeğim yukarda kalmış,çok fazla kan kaybettim 1 gün hastanede müşade altında kaldım 3 şişe serum yedim, 2 tanede düşük iğnesi...

10 gün sonra bir kanamam daha oldu ama ilkinden daha az, 1 iğne daha yaptılar,o günden beri şu geçtiğimiz haftaya kadar hep yataktaydım,birtek tuvalete ve yemeğe kalkıyordum,bu hafta hareketlendim biraz,18 inde randevumuz var bakalım bebeğim şuan çok iyi gelişimide maşallah,işallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi

bacım 1-2 kullanımlık şeylere onca para vereceğime bebişime bişey alırım yap tabi

Geçmiş olsun canım. Allah bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bebişinde sana nasıl sarılmış annesi bak sen o kadar hareket etmişin o bırakmamış seni. Maşallah ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…