- Konu Sahibi daemon
-
- #27.261
Geçmiş olsun canım. Allah bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bebişinde sana nasıl sarılmış annesi bak sen o kadar hareket etmişin o bırakmamış seni. Maşallah ona
Hoşgeldin sat'daşım. Benimki de 23 Haziran görünüyor. Ben biraz erken öğrenmiştim (12+3) Ama detaylı ultrason sayesinde
ben 15.hafta bitiminde öğrendim aslında tam da öğrendim sayılmaz kesin değil ama büyük ihtimal kız dedi doktor..aramıza hoşgeldin :)
sağol canım şimdilik geçti çok şükür, 5,5 ayı atlattık mı kurtulcaz hayırlısıyla, dediğim gibi ben ne miğde bulantısı ne baş dönmesi hiçbirşey yaşamadım,kendimi çok rahat hissettiğim için çok rahat davrandım ve aşırı temizliklere filan kalktım, aşırı hareketten plesenta aşağı inmiş, Allahtan bebeğim yukarda kalmış,çok fazla kan kaybettim 1 gün hastanede müşade altında kaldım 3 şişe serum yedim, 2 tanede düşük iğnesi...
10 gün sonra bir kanamam daha oldu ama ilkinden daha az, 1 iğne daha yaptılar,o günden beri şu geçtiğimiz haftaya kadar hep yataktaydım,birtek tuvalete ve yemeğe kalkıyordum,bu hafta hareketlendim biraz,18 inde randevumuz var bakalım bebeğim şuan çok iyi gelişimide maşallah,işallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi
:)) Hoşbulduk SAT'daşım. Demek aynı zamanlarda hamile kalmışız :)) Detaylı ultrason için doktor daha ileriki aylarda yönlendiricem dedi şimdiden gerek yok dedi. Bu detaylı ultrasonun bebeğe zararı yok değilmi. ıstediğin zaman baktırabiliyormusun???
kıs yeni gelin gerçekten yeni gelin misin sen aklinialirimsmile
:)) Hoşbulduk SAT'daşım. Demek aynı zamanlarda hamile kalmışız :)) Detaylı ultrason için doktor daha ileriki aylarda yönlendiricem dedi şimdiden gerek yok dedi. Bu detaylı ultrasonun bebeğe zararı yok değilmi. İstediğin zaman baktırabiliyormusun???
22li test kaydirigubbakcemile3
hehe olsun değişk olmus kaydirigubbakcemile3:)))))))))))))))))))
2,5 yıl oldu evleneli. artık yenisi kalmadı herhalde.
bu ismi öylesine yazmıştım. İşim olmaz demiştim ilk kayıt olurken bu siteye salladım o anda. Ama güzelmiş burası. İnsanın kendi gibi olanlarla konuşması daha bi rahatlatıyor onu. Şimdide değiştirmek istiyorum ama geçen baktım değiştiremedim. Sanırım böyle kaldım :))))
Pardon yaa sırnaşık şey 2'li test olacaktı
:)))))))))))))))))))
2,5 yıl oldu evleneli. artık yenisi kalmadı herhalde.
bu ismi öylesine yazmıştım. İşim olmaz demiştim ilk kayıt olurken bu siteye salladım o anda. Ama güzelmiş burası. İnsanın kendi gibi olanlarla konuşması daha bi rahatlatıyor onu. Şimdide değiştirmek istiyorum ama geçen baktım değiştiremedim. Sanırım böyle kaldım :))))
ehehehehehe olumunekankayizsmile
ay evet bilmiyorumkismile :kedi:Doğrucu sendin dimi?
amiiiiiiiiinnnnnnn:hooray::))) tabi canım hep yeniyim :)))
Allah hiç birimizin ağız tadını bozmasın inşallah:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?