2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoşgeldin sat'daşım. Benimki de 23 Haziran görünüyor. Ben biraz erken öğrenmiştim (12+3) Ama detaylı ultrason sayesinde[/QUOTE]

:)) Hoşbulduk SAT'daşım. Demek aynı zamanlarda hamile kalmışız :)) Detaylı ultrason için doktor daha ileriki aylarda yönlendiricem dedi şimdiden gerek yok dedi. Bu detaylı ultrasonun bebeğe zararı yok değilmi. İstediğin zaman baktırabiliyormusun???

ay bugün benim karnımda acayip bir gaz var yaa deli olacağım
ağrıdan oturamıyorum kasıklarım ağrıyo:sinifsinif:

YENı GELıN hoşgeldin canım aramıza

Hoşgeldin sat'daşım. Benimki de 23 Haziran görünüyor. Ben biraz erken öğrenmiştim (12+3) Ama detaylı ultrason sayesinde

:)) Hoşbulduk SAT'daşım. Demek aynı zamanlarda hamile kalmışız :)) Detaylı ultrason için doktor daha ileriki aylarda yönlendiricem dedi şimdiden gerek yok dedi. Bu detaylı ultrasonun bebeğe zararı yok değilmi. İstediğin zaman baktırabiliyormusun???[/QUOTE]
20.haftadan sonra bakılıyor 4 boyutlu ulturasona canım

kıs yeni gelin gerçekten yeni gelin misin sen aklinialirimsmile

ben 15.hafta bitiminde öğrendim aslında tam da öğrendim sayılmaz kesin değil ama büyük ihtimal kız dedi doktor..aramıza hoşgeldin :)

hoşbulduk cnm :)) bana da doktor "sanki erkekmiş gibi geldi bana" dedi ama sonrada daha erken bunu söylemek dedi bacaklarını hiç ayırmadı çünkü birbirinden :)))

geçmiş olsun canım yaa..ne korkmuşsundur sen insallah bir daha olmaz kanaman.bende de oldu ama cok az doktora gidene kdr o kdr korktum ki ): neyseki sadece 3 gün rapor ve ilac verdi bebek iyi dedi..simdi bi sorun yok şükür işe geliyorum.sen peki calısıyor muydun yoksa????

Benim 12.haftada baktı (2'li test sırasında ), bir de 22.haftada bakılacak dedi

Son düzenleme:
kıs yeni gelin gerçekten yeni gelin misin sen aklinialirimsmile

:)))))))))))))))))))
2,5 yıl oldu evleneli. artık yenisi kalmadı herhalde.
bu ismi öylesine yazmıştım. İşim olmaz demiştim ilk kayıt olurken bu siteye salladım o anda. Ama güzelmiş burası. İnsanın kendi gibi olanlarla konuşması daha bi rahatlatıyor onu. Şimdide değiştirmek istiyorum ama geçen baktım değiştiremedim. Sanırım böyle kaldım :))))

Benim 12.haftada baktı (22li test sırasında ), bir de 22.haftada bakılacak dedi[/QUOTE]
22li test kaydirigubbakcemile3

hehe olsun değişk olmus kaydirigubbakcemile3
ben de hani yeni evlendin hemen hamile kaldın zannettim kaydirigubbakcemile3

Ne güzel hic eskimeyecen, hep yeni kalacan

:))) tabi canım hep yeniyim :)))
Allah hiç birimizin ağız tadını bozmasın inşallah:1hug:

Melmea ve Ukla bakalım hangimizin bebişi önce gelicek. abla veya abi hangisi olacak :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…