KAZEN e sanırım mail atılıyo canım:)))))))))))))))))))
2,5 yıl oldu evleneli. artık yenisi kalmadı herhalde.
bu ismi öylesine yazmıştım. İşim olmaz demiştim ilk kayıt olurken bu siteye salladım o anda. Ama güzelmiş burası. İnsanın kendi gibi olanlarla konuşması daha bi rahatlatıyor onu. Şimdide değiştirmek istiyorum ama geçen baktım değiştiremedim. Sanırım böyle kaldım :))))
KAZEN e sanırım mail atılıyo canım
benimki kız canım seninkinin ablası olcaz :)) bende 16. haftamı bitirince öğrendim kızımıhihoyyytMelmea ve Ukla bakalım hangimizin bebişi önce gelicek. abla veya abi hangisi olacak :)))))
kaydirigubbakcemile3yok kıs bu sitenin kurucusuKAZEN ne ola ki ukla? Kısaltma bişey mi?
KAZEN ne ola ki ukla? Kısaltma bişey mi?
KAZEN e sanırım mail atılıyo canım
anladım canım o yüzden sen kilo vermissinsürekli midem kötüydü. yemek yiyemiyodum ama çıkarmıyodum da. sadece bazı sabahlar çok kötü olup çıkardığım olurdu. Ama bana ilk 3 ay hiç yemek yedirmedi gibi bişi yani
bacım 1-2 kullanımlık şeylere onca para vereceğime bebişime bişey alırım yap tabi
kaydirigubbakcemile3yok kıs bu sitenin kurucusu
:roflol::roflol::roflol:
kazen buraların sahibi
benimki kız canım seninkinin ablası olcaz :)) bende 16. haftamı bitirince öğrendim kızımıhihoyyyt
anladım canım o yüzden sen kilo vermissin
inşallah çok kilo almayız yaa
ama ben 10 kilo almayı qöze aldım 10u qeçmeye niyetim yok
Zaten en ideal 7 ile 12 kilo arasıymış. ama 5,5-6 aydan sonra da iştah pek kapanmıyormuş diyolar :)))eyvahedigeldismile
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım
Zaten en ideal 7 ile 12 kilo arasıymış. ama 5,5-6 aydan sonra da iştah pek kapanmıyormuş diyolar :)))eyvahedigeldismile
hoşgeldiiinnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?