2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
KAZEN e sanırım mail atılıyo canım

Melmea ve Ukla bakalım hangimizin bebişi önce gelicek. abla veya abi hangisi olacak :)))))
benimki kız canım seninkinin ablası olcaz :)) bende 16. haftamı bitirince öğrendim kızımıhihoyyyt

KAZEN e sanırım mail atılıyo canım

Kazen'e geçen şu doğum takip çizelgesi için mail attım. Sonra onun verdiği cevabı site içinde bulamadım tekrar mesaj attım saolsun beni hiç cevapsız bırakmadı. sonunda yaptım.
Şimdide ismimi değiştiricem KAZEN yardım diycem YETERRRR diycek :))))))))))
Aradan biraz zaman geçsin yine mesaj atarım saol cnm :))

sürekli midem kötüydü. yemek yiyemiyodum ama çıkarmıyodum da. sadece bazı sabahlar çok kötü olup çıkardığım olurdu. Ama bana ilk 3 ay hiç yemek yedirmedi gibi bişi yani
anladım canım o yüzden sen kilo vermissin
inşallah çok kilo almayız yaa
ama ben 10 kilo almayı qöze aldım 10u qeçmeye niyetim yok

bacım 1-2 kullanımlık şeylere onca para vereceğime bebişime bişey alırım yap tabi

haklısın tatlımmopuyorumnanaktan

benimki kız canım seninkinin ablası olcaz :)) bende 16. haftamı bitirince öğrendim kızımıhihoyyyt

Pardon Ukla ben senlede aynı tarihteyiz sandım. Tamam bizim ablamıs olcak senin meleğin:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kazene msj atmanıza qerek yokki kızlar msnye ekleyin bayanssulusmile

Zaten en ideal 7 ile 12 kilo arasıymış. ama 5,5-6 aydan sonra da iştah pek kapanmıyormuş diyolar :)))eyvahedigeldismile

evet canım.. ama ben her acıktığımda kendimi mutfağa atmıyorumboshayallersmile
zaten kilolu hamile kaldım doğumdan sonrasını düşünüyorum şimdiden
allahdan koşu bandm var onda yürüyüş yapıyorum her qün..
doğumdan sonrada devam edicem yürüyüşlerime inş faydası olur :CüvCüv:

çok hastayımm grip oldum boğazlarım ağrıyo...hamileyken hastalık daha ağır geçiyo sanırım napıcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…