2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay bu işyeri bugün yine deli edecek beni kafamçokkarıştı laelaelaelaelae -tatlicadiarzu-

ay ne aptallıklarla uğraştığımı bir bilseniz

yeni gelen arkidişler hoşgeldinizzzhihoyyyt

yenı gelın hosgeldın canım ılk sayfada lıstemı zvar sende bı bak ıstersen orada gereklı bılgılerı ver ekleyımsenıde

Sana liste için özelden mesaj atacaktım atamadım sistem izin vermedi.
tekrar deneyeyim o zaman.
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

maryaa oğluşun olacakmış çok sevindim canım hihoyyyt

daemon bu kargocuda ark var benim adıma yollamadı ayşe diye birinin adına yolladı
tolerans tanıcam sana falan dedi
yarın en geç öğleye elinde olurmuş:1hug:

ohh ne güzel 1 kız 1 erkek süper masallah

Evet canım iyi oldu, sağlıkla doğsun da cinsiyeti hhiiiç mühim değil aslında. Kızım biraz bozuldu o kız kardeş bekliyodu. Ama alışır sanırım. Daha vakit var erkek kardeş fikrine ısındırmaya.

ay bu işyeri bugün yine deli edecek beni kafamçokkarıştı laelaelaelaelae -tatlicadiarzu-

ay ne aptallıklarla uğraştığımı bir bilseniz
KUS NOLDU YINE AMAN BE GUNUN 6 SAATI BURDASIN 1 SAATINDEDE CEK ISTE KAHRINI NOLCEKaklinialirimsmileaklinialirimsmile

merhaba ben de yeniyim.. aklinialirimsmile
hala yenıyım dıyo alla alla eskıdın kısım senn eskiii kabullen artık
daemon bu kargocuda ark var benim adıma yollamadı ayşe diye birinin adına yolladı
tolerans tanıcam sana falan dedi
yarın en geç öğleye elinde olurmuş:1hug:

saol canım dünürüm ortakım herbişeyim aman özge duymasın.. ayy sesınde cok guzelmıs kısss.. ben o sırada uyuyakalmısım bıraz ruyamda esımın bı ıvır zıvır odası vardı orayı yanrken gordum sesım pek bı kotu cıkıyodu normalde ole degıldırbilmiyorumkismile

evet cekiyom zaten alsanaalsanasmile

bu arada siz tellemi konustunuz.. klava: cabuk beni de ara elhamra :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…