yenı gelın hosgeldın canım ılk sayfada lıstemı zvar sende bı bak ıstersen orada gereklı bılgılerı ver ekleyımsenıde
merhaba ben de yeniyim.. aklinialirimsmileyeni gelen arkidişler hoşgeldinizzzhihoyyyt
evet canım 5 yaşında kızım var.
merhaba ben de yeniyim.. aklinialirimsmile
selam kızlar, cinsiyeti öğrendik nihayet. Listeye de eklettim ama buraya yazmanın heyecanı ayrı. Erkek miş...
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülüburda ilk gelenlere adetten hoşgeldin patağı atılıyo
ya bismillah
ge bakemkaydirigubbakcemile
ohh ne güzel 1 kız 1 erkek süper masallah
maryaa oğluşun olacakmış çok sevindim canım hihoyyyt
KUS NOLDU YINE AMAN BE GUNUN 6 SAATI BURDASIN 1 SAATINDEDE CEK ISTE KAHRINI NOLCEKaklinialirimsmileaklinialirimsmileay bu işyeri bugün yine deli edecek beni kafamçokkarıştı laelaelaelaelae -tatlicadiarzu-
ay ne aptallıklarla uğraştığımı bir bilseniz
hala yenıyım dıyo alla alla eskıdın kısım senn eskiii kabullen artıkmerhaba ben de yeniyim.. aklinialirimsmile
daemon bu kargocuda ark var benim adıma yollamadı ayşe diye birinin adına yolladı
tolerans tanıcam sana falan dedi
yarın en geç öğleye elinde olurmuş:1hug:
Teşekkürler canım kız annelerini mercek altına aldım ona göre... :)vereliniortak
burda ilk gelenlere adetten hoşgeldin patağı atılıyo
ya bismillah
ge bakemkaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile2 :hulya:Teşekkürler canım kız annelerini mercek altına aldım ona göre... :)vereliniortak
kaydirigubbakcemile2 :hulya:
hoop hooppp elhamra ve özgenin kızları benım gelını olurlar uzak durun plskötükedihüso
evet cekiyom zaten alsanaalsanasmileKUS NOLDU YINE AMAN BE GUNUN 6 SAATI BURDASIN 1 SAATINDEDE CEK ISTE KAHRINI NOLCEKaklinialirimsmileaklinialirimsmile
hala yenıyım dıyo alla alla eskıdın kısım senn eskiii kabullen artık
saol canım dünürüm ortakım herbişeyim aman özge duymasın.. ayy sesınde cok guzelmıs kısss.. ben o sırada uyuyakalmısım bıraz ruyamda esımın bı ıvır zıvır odası vardı orayı yanrken gordum sesım pek bı kotu cıkıyodu normalde ole degıldırbilmiyorumkismile
Düşüyomu ki iki tane gelin öle :)alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?