saol canım dünürüm ortakım herbişeyim aman özge duymasın.. ayy sesınde cok guzelmıs kısss.. ben o sırada uyuyakalmısım bıraz ruyamda esımın bı ıvır zıvır odası vardı orayı yanrken gordum sesım pek bı kotu cıkıyodu normalde ole degıldırbilmiyorumkismile
hoop hooppp elhamra ve özgenin kızları benım gelını olurlar uzak durun plskötükedihüso
evet cekiyom zaten alsanaalsanasmile
bu arada siz tellemi konustunuz..klava: cabuk beni de ara elhamra :mymeka:
evet cekiyom zaten alsanaalsanasmile
bu arada siz tellemi konustunuz..klava: cabuk beni de ara elhamra :mymeka:
sen dünürümle iyi olup benim aramı mı bozmaya calışıyon kız.. daemon hepinizi kandırıyo benim kızımı alcak olumunekankayizsmileayyy canım arkidişim benim bee,seninde süperdi sesin bikerem ama müşteri vardı ben güldükçe o beni izledi dövücektimalsanaalsanasmile,şimdik sen gün içinde sürekli uyuyup uyanıyosunya kabus çok görürsün takma kafana
özge bu şişko göbek daemon varya resmen yancebe 2 tane kız koyuyo haaaa
tamam bi doğsunlar beşikte kerteriz onları..heheheeh eheheh gelınım bı dogsun sık sık ararım ben dünürcüm meraklanma sen:ecrin_bebek:
heheh sendemı hosgeldın patağı ıstıyosun gel senı de ben alayım:mymeka:daemon sana özelden mesaj attım liste için geldimi acaba???
Bu arada ben de yeniyim MERHABALAR :))))
anam bu yazılanların ıkısıde bana mı yewruummm sen merak etme ben senın kız ıcın bı guzellık yapıcam ayrıca ama bol eherseyı duyurma dunurum yaf..bilmiyorumkismileayyy canım arkidişim benim bee,seninde süperdi sesin bikerem ama müşteri vardı ben güldükçe o beni izledi dövücektimalsanaalsanasmile,şimdik sen gün içinde sürekli uyuyup uyanıyosunya kabus çok görürsün takma kafana
özge bu şişko göbek daemon varya resmen yancebe 2 tane kız koyuyo haaaa
hoşgeldin canım.. oh ne güsel yeni hamişler geliyo hihoyyytmerhaba arkadaşlar.bende yeni sayılırım,sürekli takip ediyorum sizi.daemon benide eklermisin listeye.18+5 hamileyim.oğlum oluck inşallah.adı da ali.
aaa benim ki de 506.. yoksam biz senlede mi kardeşizzzzzzzz delikafadulden
ararım yowrum du cebimi yazıyom
0506....delikafadulden
3 LÜtest canım afp mom testiDoktorum bana ikili test yapmamisti ben yapmiyorum dedi
Birdahaki randevuda zeka testi yapicam demisti
bugun gittigimde ultrasonda olcumler yapti birde kan aldilar
sonucu da 12 gun sonra ogrenicem tam olarak ne oluyor bu test
bende anlamadim canim aslinda.
hoşgeldin canım.. oh ne güsel yeni hamişler geliyo hihoyyyt
:teselli:Oh hepiniz cinsiyetini biliyorsunuz havanizi atin bakalim. :gitme:kaydirigubbakcemile3
hiç de bilem alsanaalsanasmilesen kandırıkçı 0506lısın kuşum
arayınca 532 oluveriyonzemuszemus
Tamam ben de temmuz topiğinden bulurum gelinimi hem ordakiler daha çıtır ohhhhh
hepinizi alıcak oglum meraklanmayınnlaelaelaelaelaesen dünürümle iyi olup benim aramı mı bozmaya calışıyon kız.. daemon hepinizi kandırıyo benim kızımı alcak olumunekankayizsmile
tamam bi doğsunlar beşikte kerteriz onları..
hem elhamra uzak, o gelene kdr biz kertmiş oluruz kaydirigubbakcemile
bende 506 lıyım ama arayınca turkcel oluyorum-tatlicadiarzu-hoşgeldin canım.. oh ne güsel yeni hamişler geliyo hihoyyyt
bu laf bana mı:gitme:sen kandırıkçı 0506lısın kuşum
arayınca 532 oluveriyonzemuszemus
:teselli:
hiç de bilem alsanaalsanasmile
:teselli:
hiç de bilem alsanaalsanasmile
ayy neyseki bizim züt annemizsinnn sennn:ecrin_bebek::hulya:orasını karıstırmayalım lutfen bız anlastık dünürlerimle=))zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?