bakın vuruyo işte böle herkeseohaoldumsmile aaaa
bence kız diyen doğrudur canım. çünkü erkekte pipi yerine baska seyi görebiliyolar
:mymeka:
büyüdü büyüdü göbüşler. bu arada biz bu pazar kadıköyde buluşuyoruz gel istersen
bakın vuruyo işte böle herkese
daemonum hoşgeldin yawrum,uyudunmu gene
benımle kımse ılgılenmıyo küstüm gidiyorum:sinifsinif:
bulgurluda oturuyorum canım.üsküdar mihrimah sultanda zeynep ulusala gidiorum .çok memnunum.doğumda ümraniye medicana da olucak inş anlaşması varmış.sen nerdesin ve kime gidiyosun?canım anadolu yakasındayım demıssın neresındesın bakıyım sen nereye gıdıyosun
sende mi brütüs dünürüm delikafaduldenbenımle kımse ılgılenmıyo küstüm gidiyorum:sinifsinif:
bende anadolu yakasındayım hangi dr a gidiyorsunkarşıdasın sen.ben anadolu yakasındayım canım.ne mutlu doktorundan memnunsan,doktoru sevmek çok önemli.allah tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini
bulgurluda oturuyorum canım.üsküdar mihrimah sultanda zeynep ulusala gidiorum .çok memnunum.doğumda ümraniye medicana da olucak inş anlaşması varmış.sen nerdesin ve kime gidiyosun?
:1hug: hosbulduk dunurum ahhh sende olmasan napıcam bılmıyorum yok canım yegenım vermıyo bılgısayarımı zor alıyorum valla elınden=))
bende o arada eve bı supurge actım ablam gelıcek sımdı bu aksam bızde kalıcaklar gelmek uzereedır bende onlar gelmeden ıkı cene yapayımd edım
TMMolumunekankayizsmileanaaam ben yazdımya sana kuşuuuum gitme be
dünürlerim benımmmm.. seviyorum sizi..sende mi brütüs dünürüm delikafadulden
bende anadolu yakasındayım hangi dr a gidiyorsun
birkaç parça bişi aldım ama daha alacak çok şey var vallaha.
ooooooo senin çeyiz bitmiş desene. bizler aldıklarımızı bebişlerin cicileri diye bir topik var bilgin varmı resimlerini çekip koyuyoru oraya bakıyoruz. ben rda oraya gidip bakıp bakıp duruyorum cicilere. sende reimlerini çekip ekleyebilirsin canım
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...haziran-ssessislerinin-cicilerii-ssuyrun.html
kaba kuvvet uygula sendeyerimseniben
züt annemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan:1hug:benımle kımse ılgılenmıyo küstüm gidiyorum:sinifsinif:
4 yasında olunca uygulanmıyo ıste
ayyy komşusun sendeee :roflol:ne oldu yaw bizim mehlede hamile patlaması varbulgurluda oturuyorum canım.üsküdar mihrimah sultanda zeynep ulusala gidiorum .çok memnunum.doğumda ümraniye medicana da olucak inş anlaşması varmış.sen nerdesin ve kime gidiyosun?
valla benim evide mok götürüyordu biryerden başlamam lazımdı dolabın içiniomple boşalttım sildim yeniden yerleştirdim iyi oldu ama valla15 dk iş yaptıysam 15 dk yattım bel agrısından
kızlar bu arada 4 lü test yaptıran varmı fiyatı ne kadar biliyormusunuz
sizin mahalle eylülde bayağı çalışmış :roflol:ayyy komşusun sendeee :roflol:ne oldu yaw bizim mehlede hamile patlaması var
ben, daemon,sen, zeynep,esmerrr anlaşıpdamı yaptık ne
bende libadiyedeyim bugurlu mah. diye geçiyor karlıdereye çok yakınkaydirigubbakcemile3
hadi görüşürük..kızlar ya çıkmam lazımm eve gidince bi ara bakarımm
öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?