2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bakın vuruyo işte böle herkese

daemonum hoşgeldin yawrum,uyudunmu gene

benımle kımse ılgılenmıyo küstüm gidiyorum:sinifsinif:

valla benim evide mok götürüyordu biryerden başlamam lazımdı dolabın içiniomple boşalttım sildim yeniden yerleştirdim iyi oldu ama valla15 dk iş yaptıysam 15 dk yattım bel agrısından

kızlar bu arada 4 lü test yaptıran varmı fiyatı ne kadar biliyormusunuz

bakın vuruyo işte böle herkese

daemonum hoşgeldin yawrum,uyudunmu gene

:1hug: hosbulduk dunurum ahhh sende olmasan napıcam bılmıyorum yok canım yegenım vermıyo bılgısayarımı zor alıyorum valla elınden=))

bende o arada eve bı supurge actım ablam gelıcek sımdı bu aksam bızde kalıcaklar gelmek uzereedır bende onlar gelmeden ıkı cene yapayımd edım

canım anadolu yakasındayım demıssın neresındesın bakıyım sen nereye gıdıyosun
bulgurluda oturuyorum canım.üsküdar mihrimah sultanda zeynep ulusala gidiorum .çok memnunum.doğumda ümraniye medicana da olucak inş anlaşması varmış.sen nerdesin ve kime gidiyosun?

karşıdasın sen.ben anadolu yakasındayım canım.ne mutlu doktorundan memnunsan,doktoru sevmek çok önemli.allah tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini
bende anadolu yakasındayım hangi dr a gidiyorsun

bulgurluda oturuyorum canım.üsküdar mihrimah sultanda zeynep ulusala gidiorum .çok memnunum.doğumda ümraniye medicana da olucak inş anlaşması varmış.sen nerdesin ve kime gidiyosun?

aha bı komsu daha ılk gordugumde anlamıstım gel komsumm:1hug: bızım brasıda bulgurluya baglıydı son secımde cumhurıyet mahallesıne bagladılar.. neresındesın tam olarak ben lıbadıyeye yakınım DSİ NIN ORAYA

kaba kuvvet uygula sendeyerimseniben

ayyy komşusun sendeee :roflol:ne oldu yaw bizim mehlede hamile patlaması var
ben, daemon,sen, zeynep,esmerrr anlaşıpdamı yaptık ne
bende libadiyedeyim bugurlu mah. diye geçiyor karlıdereye çok yakınkaydirigubbakcemile3

cnmm banada dedi doktorumm 4 lü test ama ben 2 li yaptırdımm temiz çıktı gerek görmedikk en garanti test 2 liymiş

kızlar ya çıkmam lazımm eve gidince bi ara bakarımm
öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

sizin mahalle eylülde bayağı çalışmış :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…