evt canım sağol aminnnn inşallahkarşıdasın sen.ben anadolu yakasındayım canım.ne mutlu doktorundan memnunsan,doktoru sevmek çok önemli.allah tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini
Şenizvalla sen bunu yazmasan yapamazdım canım sagol. bodoslama yapıştırıp duruyordum:1hug:
ben kendim örüyorum şuara ve kavga çıkarıyom burda:jeyyar:
alkisalkisalkis
benim sayemde dimi zemuszemus
ben de gecen cumartesi öğrendim, o gün çarşıda pembe ne varsa toplamışlar.. bana da bişi kalmadı kaydirigubbakcemile3ben şoktayım salı günü cinsiyet öğrendim çarşamba herşeyi almışlarr bana birşey kalmadıı:):dance:
ay ben hiç sevmem kapuska :sinifsinif:selam kızlar buğün yoruldum yatak odamı dipli bucaklı iyice temizledim giymdiğim kıyafetleri ayırdım camını yerini sillip kapattım kapaısını hergün bir odayı halletsem iyi olacak benim bir huyum vardır her temizlikte büssürü kullanmadığım eşyaları temizlerim sonra markete gittim geldim yemek yapcam bir bakıyım size dedim bu arada bizim de haftada iki kere yaramazlık olayı olyor bizdede eşim tırsıyor bebişe bir sey olur diye
bana kabuska tarifi verin kızlar
ben şoktayım salı günü cinsiyet öğrendim çarşamba herşeyi almışlarr bana birşey kalmadıı:):dance:
alkisalkisalkis
benim sayemde dimi zemuszemus
:)))
kızlar bişey sorcam benim gögus uçlarım kapkara oldu..çok korkuom onları görunce...sızın de öle mi?
ok. Canım çok tatlısınız yaaaaaa:)özge sen hangi doktora gidyosun canım?
selam kızlar buğün yoruldum yatak odamı dipli bucaklı iyice temizledim giymdiğim kıyafetleri ayırdım camını yerini sillip kapattım kapaısını hergün bir odayı halletsem iyi olacak benim bir huyum vardır her temizlikte büssürü kullanmadığım eşyaları temizlerim sonra markete gittim geldim yemek yapcam bir bakıyım size dedim bu arada bizim de haftada iki kere yaramazlık olayı olyor bizdede eşim tırsıyor bebişe bir sey olur diye
bana kabuska tarifi verin kızlar
ben de gecen cumartesi öğrendim, o gün çarşıda pembe ne varsa toplamışlar.. bana da bişi kalmadı kaydirigubbakcemile3
inşallah bizimkinin cinsiyeti değişmez.. ondan da korkuyom biraz yoksa kız olsun erkek olsun farketmez
ohaoldumsmile aaaakızlaaar doktor kontrolunden geldim ben :kedi: doktoruma ihanet edip başka doktora gitmiştim hatırlarsanız o erkek demişti. kendi doktorum da büyük ihtimalle kız dedi. kafamız karıştı. ultrasona girmeden 1 saat önce çikolata yemiştim bebiş yerinde duramıyodu çok tatlıydızemuszemus doktorum "çabuk söyle ne kadar çikolata yedin" diye güldü :)
:mymeka:şımartmayın şunu amanbilmiyorumkismile
büyüdü büyüdü göbüşler. bu arada biz bu pazar kadıköyde buluşuyoruz gel istersenbenimde koyulaştı ve çok şişti,damarlandı canım.normal yani.kıslarrrrrrrrrrrrrrrr göbişler diyorum büyüdü mü?ben hemen kocaman olsun hissediyorum:)
kızlaaar doktor kontrolunden geldim ben :kedi: doktoruma ihanet edip başka doktora gitmiştim hatırlarsanız o erkek demişti. kendi doktorum da büyük ihtimalle kız dedi. kafamız karıştı. ultrasona girmeden 1 saat önce çikolata yemiştim bebiş yerinde duramıyodu çok tatlıydızemuszemus doktorum "çabuk söyle ne kadar çikolata yedin" diye güldü :)
benimde koyulaştı ve çok şişti,damarlandı canım.normal yani.kıslarrrrrrrrrrrrrrrr göbişler diyorum büyüdü mü?ben hemen kocaman olsun istiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?