2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kendimi günün yardımcısı seçiyorum aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

selam kızlar buğün yoruldum yatak odamı dipli bucaklı iyice temizledim giymdiğim kıyafetleri ayırdım camını yerini sillip kapattım kapaısını hergün bir odayı halletsem iyi olacak benim bir huyum vardır her temizlikte büssürü kullanmadığım eşyaları temizlerim sonra markete gittim geldim yemek yapcam bir bakıyım size dedim bu arada bizim de haftada iki kere yaramazlık olayı olyor bizdede eşim tırsıyor bebişe bir sey olur diye

bana kabuska tarifi verin kızlar

ben şoktayım salı günü cinsiyet öğrendim çarşamba herşeyi almışlarr bana birşey kalmadıı:):dance:
ben de gecen cumartesi öğrendim, o gün çarşıda pembe ne varsa toplamışlar.. bana da bişi kalmadı kaydirigubbakcemile3
inşallah bizimkinin cinsiyeti değişmez.. ondan da korkuyom biraz yoksa kız olsun erkek olsun farketmez

ay ben hiç sevmem kapuska :sinifsinif:

:)))

kızlar bişey sorcam benim gögus uçlarım kapkara oldu..çok korkuom onları görunce...sızın de öle mi?

ben şoktayım salı günü cinsiyet öğrendim çarşamba herşeyi almışlarr bana birşey kalmadıı:):dance:

birkaç parça bişi aldım ama daha alacak çok şey var vallaha.

ooooooo senin çeyiz bitmiş desene. bizler aldıklarımızı bebişlerin cicileri diye bir topik var bilgin varmı resimlerini çekip koyuyoru oraya bakıyoruz. ben rda oraya gidip bakıp bakıp duruyorum cicilere. sende reimlerini çekip ekleyebilirsin canım
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...haziran-ssessislerinin-cicilerii-ssuyrun.html

kızlaaar doktor kontrolunden geldim ben :kedi: doktoruma ihanet edip başka doktora gitmiştim hatırlarsanız o erkek demişti. kendi doktorum da büyük ihtimalle kız dedi. kafamız karıştı. ultrasona girmeden 1 saat önce çikolata yemiştim bebiş yerinde duramıyodu çok tatlıydızemuszemus doktorum "çabuk söyle ne kadar çikolata yedin" diye güldü :)

:)))

kızlar bişey sorcam benim gögus uçlarım kapkara oldu..çok korkuom onları görunce...sızın de öle mi?

benimde koyulaştı ve çok şişti,damarlandı canım.normal yani.kıslarrrrrrrrrrrrrrrr göbişler diyorum büyüdü mü?ben hemen kocaman olsun istiyorum:)

ohhhhhhhhhhhh ellerine sağlıka ne güzel.ben 1 haftadır yatıyorum temizlikde yapan yok evi mok götürüyo artık hafta sonu olsunda koçiş halledecek.

damatlığı yani mevlüt kıyafetini bile almışlar hepsini görümcem aldııı

ohaoldumsmile aaaa
bence kız diyen doğrudur canım. çünkü erkekte pipi yerine baska seyi görebiliyolar
şımartmayın şunu amanbilmiyorumkismile
:mymeka:
benimde koyulaştı ve çok şişti,damarlandı canım.normal yani.kıslarrrrrrrrrrrrrrrr göbişler diyorum büyüdü mü?ben hemen kocaman olsun hissediyorum:)
büyüdü büyüdü göbüşler. bu arada biz bu pazar kadıköyde buluşuyoruz gel istersen

en aptallık ettım ultrasona gırerken aç gıttım, kuzucukum büzüşmüş yatıyodu, göremedım. bende çikolat yicem pazartesi. görcem şeyini kısmetse.:icecream:

kabuskayı bizde cok sevmeyiz değişiklik olsun diye aldım senede 1 kere pişiriyom valla bende

benimde koyulaştı ve çok şişti,damarlandı canım.normal yani.kıslarrrrrrrrrrrrrrrr göbişler diyorum büyüdü mü?ben hemen kocaman olsun istiyorum:)

yok göbekte pek bi hareket yok, bende şişsin istiorum artık yavaştan başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…