2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özge varya ilk önce iyi tarafını gösteriyo ama sonra insanları aşağılıyo
bana dediklerini bi duysaneyvahedigeldismile

yok ya yanlış anladın canım ben ciddi olarak söledim.yardımcı oldunuz hepiniz özellikle özge çok hoşuma gitti.ondan yazdım öyle.

yok ya yanlış anladın canım ben ciddi olarak söledim.yardımcı oldunuz hepiniz özellikle özge çok hoşuma gitti.ondan yazdım öyle.

şaka yapıyom kuşum seviyorum özgeyi kızdırmayıopuyorumnanaktan

slm kızlar şu çizelgeden yapmaya çalışıyorum bende. kopyaladıgım zaman linki yanlış format gibi bir yazı çıkıyor. neden becermedım acep

kızlarrr oğluşlarınıza kızlarınıza neler aldınızzzzz alışveriş telaşı başladımıı

slm kızlar şu çizelgeden yapmaya çalışıyorum bende. kopyaladıgım zaman linki yanlış format gibi bir yazı çıkıyor. neden becermedım acep
kopyaladığın link http ile başlamalı ve png ile bitmeli.
sondaki

ok. canım çok tatlısınız yaaaaaa:)özge sen hangi doktora gidyosun canım?
canım benim doktorum gop hastanesinde hüseyin mutlu. aynı zamanda riskli gebelik ve tüp bebek doktoru. çok ama çok memnunum.
zaten orada çalışıyorum aynı zamanda hihoyyyt

göbişleriniz büyüdümü kıslar?ben hergün bakıyom ne kadar büyüdü diye:)çok çıkmadı sanki!

canım benim doktorum gop hastanesinde hüseyin mutlu. aynı zamanda riskli gebelik ve tüp bebek doktoru. çok ama çok memnunum.
zaten orada çalışıyorum aynı zamanda hihoyyyt

karşıdasın sen.ben anadolu yakasındayım canım.ne mutlu doktorundan memnunsan,doktoru sevmek çok önemli.allah tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…