ben pıtpıtları duydum ama bebişi nokta gibi gördüm simdi persembe günü gidicem doktora 9+3 olmus olucaz cok merak ediyorum bebişi nasıl görücem baya eli kolu oldumu neye benzio bebk gibi gözükücekmi cok meraklıyım cooookkk ben en son ayın 26 sında gitmiştim doktora pıpıtları ozman duymustum ozman 1.5 cmdi bebiş simdi nasıl oldu acepopuyorumnanaktan:kedi:
AY canım benm ya nasılda heycanlısın maşallah
Allah tamamına errdrsn hepimi inş.
Hayırlı haberlerle gel inş. Prş. günü epeyde büyümüş annesi meleğimiz
günaydın kızlar nasılsınız
merhaba kizlar nasilsiniz dun giremedim bugunde kendimi kotu hissediyorum sanki midem bulaniyor. ne yapsam gecer acabakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bu arada devlet hastanesindeki doktor pregastan falan vermişti içemed dedi özele gittiğim doktor
folıc plas içiyorum sabah öğle akşam dedi amma ben sabah akşam içiyorum sevmiyorum ilaç içmeyi, yaww kaciş meyve istiyo ben kalkayım kimsede cevap yazmıyo zatiii küstüm ne yse öpüyorum yarın kocamı işe kızı kreşe yollayım hemen gelirim kızlar iyi muhabbetler
kızlar bende yıne fenalardayım..
bu zamana kadar bulantım oldu ama ıstıfra yoktu dun ıcımde ne varsa cıktı dısarı ayıptır solemesı bıde ıshal öldüm öldüm dirildim.. kostuk doktora bebekt ebısey varmı dıye maasllah melegım kıpır kıprp durmuyo yerınde sızınkılerde olemı...
sonra dahılıyeye yolladı dahılıyede vucudun cok su kaybetmıs serum takalım dedı bende ıstemedım cok onemlı degılde ben bol sıv tuketır cozerım dedım hastaneler grıp vakalarıyla dolu..
doktorda sımdılık olur ama devam ederse serum sart dedı yemek yemeye korkuyorum...:S
inşallah birşey olmaz canım
dediğin gibi bol sıvı tüket ve dinlen
haziran bebekleri pek nazlı çıktı
hepsi analarını sömürüp içeride göbek atıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?