2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
AY canım benm ya nasılda heycanlısın maşallah
Allah tamamına errdrsn hepimi inş.
Hayırlı haberlerle gel inş. Prş. günü epeyde büyümüş annesi meleğimiz

AY canım benm ya nasılda heycanlısın maşallah
Allah tamamına errdrsn hepimi inş.
Hayırlı haberlerle gel inş. Prş. günü epeyde büyümüş annesi meleğimiz

allah hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin canım allahım birgün gelip surda bebişlerimiz emeklemeye basladı ilk adımıda attı anne dedi baba dedi diyerek konusturmayıda nasip etsin inşallah a.s.

merhaba kizlar nasilsiniz dun giremedim bugunde kendimi kotu hissediyorum sanki midem bulaniyor. ne yapsam gecer acabakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

selam kızlar nasılsınız
1 haftadır neredeyse yoktum evdeydim 2 gündür ne yesem 5 dk durmuyor midemde
bugün işe geldim ama zorla sinirlerim biraz gergin işle ilgili departmanımı değiştirdiler
işler ağır diye aslında daha iyi oldu gibi mecbur çalışmak zorundayım eşimde işsiz
hazirandan sonra ne olacak bilmiyorum artık
öff kızlar ya ne zor şeylerr

neyse sıkmıyım sizide sizlerde ne var ne yok ,daemond canım geçmiş olsun geçmişi tam okuyamadım ama inşallah şu an sende bebişinde iyisinizdir.

bu arada takvimler ve hediyelerimiz uçmuş yaaa
takvimi tekrar yapmam gerek şimdi

herseyın hayırlısı canlarım.. hersey gönlümüzce olur insallah.. ben de cuma günü kalp atıslarını duydum ve ızledım harıka bır duyguydu.. suanda 8+3 teyım bebegım 16 mm mınnacık daha :)) özlemle beklıyorum onu ...

merhaba bayanlar bende şimdi doktordan geliyorum
1 hafta daha rapor verdi, yat kalkma diyor
allahım delireceğim yat yat belim kırıldı resmen
benim patronda herhalde bu hafta benim yüzümden hastanelik olacak
2 hafta işe gitmeyeceğim
bazen diyorum keşke işten atsa beni ama ev borcumuz var bende çalışmasam para yetiştiremeyiz
2 ucu moklu değnek resmen
bebeğimde büyümüş 12 mm olmuş
kalbide ramazan davulu gibi atıyor
yaramaz anca beni hasta etsin kendi keyfi yerinde

folic plus ilaç değil ki hayatım bebeğin sinir gelişimi için gerekli bir madde
bende sakın ihmal etme günde 3 kere iç
allah korusun sonrasında pişman olursun iş işten geçer

kızlar bende yıne fenalardayım..

bu zamana kadar bulantım oldu ama ıstıfra yoktu dun ıcımde ne varsa cıktı dısarı ayıptır solemesı bıde ıshal öldüm öldüm dirildim.. kostuk doktora bebekt ebısey varmı dıye maasllah melegım kıpır kıprp durmuyo yerınde sızınkılerde olemı...

sonra dahılıyeye yolladı dahılıyede vucudun cok su kaybetmıs serum takalım dedı bende ıstemedım cok onemlı degılde ben bol sıv tuketır cozerım dedım hastaneler grıp vakalarıyla dolu..

doktorda sımdılık olur ama devam ederse serum sart dedı yemek yemeye korkuyorum...:S

inşallah birşey olmaz canım
dediğin gibi bol sıvı tüket ve dinlen
haziran bebekleri pek nazlı çıktı
hepsi analarını sömürüp içeride göbek atıyolar

Ukla cım sıkma canını hayatım
Benmde eşim öğrenci yanlız ben çalışıyorum
Hepimizin ayrı ayrı sıkıntııs var işte
Herşey yoluna giricek inş. bigün... Üzülme sen :teselli:

Daemon geçmiş olsun hayatım
hayırlısıyla atlatsaydık şu 3 ayı yaaa
Nasıl özledim iştahla yemek yemeyi bilsen=((
NE yesem böğğğğ
Offff offfffffff

sizde de baş dönmesi var mı??
bende birkaç gündür baş dönmesi başladı sanki 5 duble içmiş gibiyim
sallanıp duruyorum ancak uyuyunca geçiyor
doktora sordum kan kaybından olabilir hamileliğinde getirdiği bir yan etki dedi pek önemsemedi

ayyy benim de bugün içimde gaz patlaması var..
davul karnım ve ben dolaşıyoruz..
resmen şişlikten karnımın içi acıyor yani, patlayacak gibi..

ay evet bızım bebısler pek bı nazlı olcaklar.. dogan tum kızların adı nazlı osun erkekler ne olsunnn.. dusunelım

mıınık canavarlar sımdıden omur yıyolar valla doguklarında napıcaklar kım bılır..

bas donmesı gecen haftalarda bendede luyordu kansızlıhgımda yok doktor normal demıstı..

ben de geçen cuma patlayacak gibiydim. gazdan karnı acıyor gerçekten insanın. ayaklarınızı ve karnınızı sıcak tutmaya çalışın, ben çareyi böyle buldum. işyerindeyseniz sıcak birşeyler için, faydası olur diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…