iyi akşamlar kızlar off bugün çok yoruldum vallahi allah çalışanlara yardım etsin günüm vardı en son bendeydi almak zorundaydım ee gurbette kimsen olmayıncada malesef iş başa düştü akşama kadar ayakta yardım etselerde ev sahibi olunca mecbur şimdide sol bacağım çekiliyo resmen acayip bel ağrısı hayırlısı ayağımı kaldırdımlaptop dizimde bakayım dedimamma uzun yazmışınız gene yaww maşşalahınız var
selam kızlarr..bu gün bakamadım pek gün içinde işte olunca takip edemiyorum sizi cok hızlısınız zaten.. işte olup da takip edebilenleri de saskınlık ve hayranlıkla izliyorum valla :))
kaynanamda öle diyo bundan önceki düşüğümü bilgisayarda çok oturuyom diye düşürmüşüm bundada oturuyorum bişey olcakmış kadınlar kulübüde olmasa çıldırırım heralde kaydirigubbakcemile5uzan biraz dinlen.. laptopuda koyma kucana bebişe zararlıdır
hayirli olsun canim,gule gule kullan,cabuk bitsin :))))))))))TİCKERIMMMM OLDU BENİMM
zemuszemus
iyi aksamlar canimherkese ıyı aksamlarrr...
iyi akşamlar kızlar off bugün çok yoruldum vallahi allah çalışanlara yardım etsin günüm vardı en son bendeydi almak zorundaydım ee gurbette kimsen olmayıncada malesef iş başa düştü akşama kadar ayakta yardım etselerde ev sahibi olunca mecbur şimdide sol bacağım çekiliyo resmen acayip bel ağrısı hayırlısı ayağımı kaldırdımlaptop dizimde bakayım dedimamma uzun yazmışınız gene yaww maşşalahınız var
uzan biraz dinlen.. laptopuda koyma kucana bebişe zararlıdır
kaynanamda öle diyo bundan önceki düşüğümü bilgisayarda çok oturuyom diye düşürmüşüm bundada oturuyorum bişey olcakmış kadınlar kulübüde olmasa çıldırırım heralde kaydirigubbakcemile5
aman laf olsun işte bankacılar bilg. mühendisleri nası çocuk yapıyoki acep:uhm:ay o nasıl bir suclamadır öyle ?? insanı zorla vicdan azabına sürüklüyorlar..
aman laf olsun işte bankacılar bilg. mühendisleri nası çocuk yapıyoki acep:uhm:
bişey sorcam çocuğunuzun hareketlerini hisseden varmııı
2. bebekler dahav çabuk hissedilirmiş bazen böle bağırsaklarım yerdeiştiriyo gibi oluyo benimde tam kasıklarımda hissediyomben minicik tıklar halinde hissediyorum nadiren :)
evet ben 16 haftadan beri hissediyorum.yeni yeni kelebegin kanat cirpmasi gibiydi.ama yeni haftamiza girdik ve kemikleri de guclendigi icin tekmeler de daha kuvvetli.artik iyice hissedebiliyorum.benim yaramaz kizim geceler uyutmuyor benilmaz:
maşşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?