2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar kızlar off bugün çok yoruldum vallahi allah çalışanlara yardım etsin günüm vardı en son bendeydi almak zorundaydım ee gurbette kimsen olmayıncada malesef iş başa düştü akşama kadar ayakta yardım etselerde ev sahibi olunca mecbur şimdide sol bacağım çekiliyo resmen acayip bel ağrısı hayırlısı ayağımı kaldırdımlaptop dizimde bakayım dedimamma uzun yazmışınız gene yaww maşşalahınız var

selam kızlarr..bu gün bakamadım pek gün içinde işte olunca takip edemiyorum sizi cok hızlısınız zaten.. işte olup da takip edebilenleri de saskınlık ve hayranlıkla izliyorum valla :))

uzan biraz dinlen.. laptopuda koyma kucana bebişe zararlıdır

selam kızlarr..bu gün bakamadım pek gün içinde işte olunca takip edemiyorum sizi cok hızlısınız zaten.. işte olup da takip edebilenleri de saskınlık ve hayranlıkla izliyorum valla :))

valla bende öle arada bakabiliyorum bu aralar dengesizim ..

uzan biraz dinlen.. laptopuda koyma kucana bebişe zararlıdır
kaynanamda öle diyo bundan önceki düşüğümü bilgisayarda çok oturuyom diye düşürmüşüm bundada oturuyorum bişey olcakmış kadınlar kulübüde olmasa çıldırırım heralde kaydirigubbakcemile5

TİCKERIMMMM OLDU BENİMM
zemuszemus
hayirli olsun canim,gule gule kullan,cabuk bitsin :))))))))))

herkese ıyı aksamlarrr...
iyi aksamlar canim

vah canim yaa ben de cok calisinca ole oluyo belim cok agriyo hatta yuruyemeyecek hale geliyorum.gununu bitirmissin yine atlattin cok sukur.:))
ama laptopu karnina yakin tutma cnim.yastik filan koy altina.

ay o nasıl bir suclamadır öyle ?? insanı zorla vicdan azabına sürüklüyorlar..

bişey sorcam çocuğunuzun hareketlerini hisseden varmııı

evet ben 16 haftadan beri hissediyorum.yeni yeni kelebegin kanat cirpmasi gibiydi.ama yeni haftamiza girdik ve kemikleri de guclendigi icin tekmeler de daha kuvvetli.artik iyice hissedebiliyorum.benim yaramaz kizim geceler uyutmuyor beni lmaz:

evet ben 16 haftadan beri hissediyorum.yeni yeni kelebegin kanat cirpmasi gibiydi.ama yeni haftamiza girdik ve kemikleri de guclendigi icin tekmeler de daha kuvvetli.artik iyice hissedebiliyorum.benim yaramaz kizim geceler uyutmuyor beni lmaz:

maşşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…